- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Morti -100 mü oldu seni geçtim galiba
aynen pişmanlık fenaaama yerkenki hazda çok fenaa
ayy allah kolaylık versin bu şekilde bayramlar gelenler için çok iyide hazırlayanlara eziyet
Ben de ben de ben deEfser
bende seninle birlikte kh sayabilirim
baktım şimdi listeye salata vs yerim bu kez bazı günler 5_6 ile kapatır yine
Geçmiş olsun canım zor hakkaten karın ağrısıBu karin agrisı ćok fena yaaa gecmedi daha agrı kesici almak istemiyorum
Sagol canım ....Geçmiş olsun canım zor hakkaten karın ağrısı
Ausencia kaptanım dün kayınvalidemlere iftara gittik tartılamadım bu sabah tartılabildim maalesef İlk 52.6 geldim ama sonra foto çekilmek için çıktım 52.7 geldim hep bana böyle minik sürprizler yapar kerata
Geçen hafta 53.00
Bu hafta 52.7
Aradaki fark - 300
Yüzde 0,57 doğru hesapladıysam
dikkat etmememe rağmen bu rakam şaşırttı beni değişik bir meta var bir de dün tatlı yedim yemesem kesin daha fazlaydı bu rakam
Geçmiş olsun canım. O kanama gelmediği için daha çok ağrı yapıyor sankiBu karin agrisı ćok fena yaaa gecmedi daha agrı kesici almak istemiyorum
Ilaçsız dayanabilirsen alma tabii..Bu karin agrisı ćok fena yaaa gecmedi daha agrı kesici almak istemiyorum
Günaydınlaaar keyifli hafta sonları
Kp ve damat :) ikilisi demirhaneye gitti (eşimin malum hobisi vardı ya )
Yusuf uyuyor
Ve ben tam konsantre geldimmmmmm
Şimdi efenim ;
Önce paylaşım alanında bazı sorunlar onlarla ilgileneyim ... Bizim takımımızla ilgili değil
Sonra gayya kuyusu geçmişimizi okuyayım
Sonracığıma .... etap dışı kilo verenleri de toparlayayım ....
Bireysel Yarışma sonuçlarımızı ilan edeyimmmm
Yeni hafta hedef ve planlarını toparlayayım
Eeeee nasipse ve burada canlı kanlı kimseler varsa sonrada muhabbet edelim be yaa
Kanamam bugün artmaya başladı inşallah sorunsuz atlatırım ama 3 gündür agrı anamı aglatı ya...Geçmiş olsun canım. O kanama gelmediği için daha çok ağrı yapıyor sanki
Sağlıkla gidip gelsin inşallah.Iyi geceler kizlar...
Listenin son haline bakamadim..derece var mi??
Sahuru yaptim sabah erken kalkacagim kuzum 2 gun kampa gidiyor onu götüreceğim sabah otobuse...cok evhamliyim..Rabbim saglicakla gidip gelmesini nasip etsin..2 gun gecmez bana...su korkularimi yenmem gerek..gondermem bile iyi birsey aslinda degil mi??
Şimdi göz ucuyla baktım aus ben galiba kafayı sıyırırdımHenüz 1.işi tamamlamadım ...
Yusuf uyandı ,kahvaltı hazırlayayım ..geleceğim
Sagol dayandığım yere kadar artık aksilikIlaçsız dayanabilirsen alma tabii..
Geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?