Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hepimizin başına gelmiştir bu kazalar üzülme gönüller bir olsun negatiflik bir durum yok

Ben ilk defa yaktım yemeği, açık mutfak olunca hep kokuyu sesi duyuyorum bişi olmuyordu ama bugün baya tencereyle bütünleşmiş hiiç hissetmedim bile. Sağlık olsun ne yapalım artık.

Yok ondan değil canım ona sadece biraz diyetin dışına çıkıp pattis yedim diye şey yaptım da olacağı varmış ne yapalım. Bu sene ramazan misafir, hastalık derken çok hızlı bitti gidiyor tam anlayamadan ona üzüldüm biraz. Bir de bayramda çok geniş bir tura çıkıyoruz aileleri, aile büyüklerini vs ziyaret edeceğiz. Elimiz boş gitmeyelim diye hediyelik almaya çıktık da avmlere, insanların kişisel özel alana zerre saygısı yok çarpıyor, itiyor, gelip elindekini alıyor falan. Zaten ben kalabalık insan sevmem iyice bastılar bana. Yoksa yemeğe sıkmadım canımı. Hımıl hımıl söyleniyorum hala insanlara. Ben de çok huysuzum sanırım bu konuda

irmae canımmm insanlar için söylenecek bir şey yok ... gerçekten tuhaf insanlar var ... hele ki o avm tayfasının büyük bölümü ...
pattise gelinceee...eritirsin sen onuuuu

Benim ilk yaktıgım yemek nohuttu sanırım büyük kız yeni doğmuştu ona koştudugum yerde yandı akşama yakın bir vakkitti kahvaltılık yedik diye hatırlıyorum
Bak sende ilerde bunu hatırlıyacaksın :)))))

Son düzenleme:
irmae canımmm insanlar için söylenecek bir şey yok ... gerçekten tuhaf insanlar var ... hele ki o avm tayfasının büyük bölümü ...
Bende kalabalık sevmem o yüzden çarşı avm işlerini hiç sevmem o yüzden yürümeyide sevmiyorum nekadar nezaketli olursan ol karşındaki o kadar kaba olmaya enteksli sanki

Selam herkese, menümü yazayım.

Sabah
Süzme peynir
2 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
1 bardak çay

Ara
Yoğurt
7 fındık

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
Firinda sebzeli tavuk
Salata

Suyu sayamadim yine. Unuttum ne kadar içtiğimi

Eritirim de mi kaptaniçem o erir onda sıkıntı yok da şimdi bizim aile gezi rotamızın şöyle bir özelliği var.. aralarında üç şehir şöyle biliniyor;
Kebabın başkenti, dondurmanın başkenti ve künefenin başkenti. Bu rotayı ben kazasız artısız nasııl atlatacağım. Karalar bağladım
Bende çoluk çocuk yokken yaktım valla siz maşallah zaten herşeye çok iyi yetişiyorsunuz, hayranım. Ben hala acemiyim zaten mutfak işlerinde bugün de tüy diktim
Bende kalabalık sevmem o yüzden çarşı avm işlerini hiç sevmem o yüzden yürümeyide sevmiyorum nekadar nezaketli olursan ol karşındaki o kadar kaba olmaya enteksli sanki
Kuzum ben zaten insan sever biri değilim, oralarda iyice basıyor ama hediyelikler falan derken mecburen gittik artık.

Oyyy oyyy dream bende sen gibiyim sen yine gindermissin ben kesin hocalarına yalvar yakar soz karismayacam size uzaktan izleyecem diye giderdim )) evham yapma bol bol insirah suresi oku evhama iyi geliyor...
Adacim erkek cocuk 13 yasinda..kendi kendini idare etmeli...beni tanisan bu kadar evhamla nasil gonderdin derdin..ilkokul 1 deyken okula götürür bitene kadar oradaki bir kirtasiyede beklerdim..4 yil beslenmesini goturdum yerken bekledim..ama simdi ayni baskiyi yapsam asosyal icine kapanik bir cocuk olur o yuzden gonderiyorum..bugun 7 kez konusmusuz whatsapp ayri ...:)))bu 2.gonderisim digeri daha uzundu..

Ondan öncede kesin yakardım yaş 16
Ben kvle kaldıgım icin yanamadı kızım doğtuktan sonra evime gecebildim
Gecen kış kızım cıktı arkadaşıyla avmye cıkmısken banada bir bot al dedim anla durumumu anne saçmalama istersen dedi öyle kendime geldim

Yedim yedim nasıl uyuyacağımmmm

Bu hafta yine sahurlu iftar yaparsam 60 lar gelir .... ben bu mortileri nasıl yenerimmm adaaaaaa :))

ben miyim o rezervasyonlu her şey dahil mi? Açık büfe mi? Sen esas ondan haber ver.

Sana özel tabldot menü:)
Senin rezerve ayrı ...

Bahsettiğim arkadaş kelebeğin taa kendisi idi ,izinli üyede kendileri...izinden dönüşü bekleniyor...

Ausencia çok pis geliyorum bu hafta fıs diye Sönmezsm

Sönmezsin sönmezsin ... ben varım

Ooo ooo dert ettiğin şeye bak ... ben o künefe diyarına şeriyi yolladım da kendi bile şaşırdı kilo almadan döndüğüne ... listede olunca lokmalar boğazına dizildi sarı kontesimin değil mi @Sherrysherrylady

Canım listeye gireli iki ay dolmadığı için izne de ayrılamazsın ... o yüzden full irade... hastalık ödem vs tamam da ... gezdim yedim direkt

Selam 7. Takım bizim kardeş takım

Aus kaptan sana bayadır kalpli taciz yapmamışım ondan geldiydim
Şuraya birkaç kalp bırakayım sana

Heee diyorum bende bi eksiklik var bi eksiklik var ...meğer senden taciz gelmemiş yoğunum bu ara , ben uğramasam da sen gel ara ara bi cee de ...

Yedim yedim dedim de ... işte aus a göre çok ...

Hibiskus
Peynir
Domates salatalık
1 dlm kpkli ekmek
1 kuru incir/1 gün kurusu
1 muz
Booooooool su

Ezana yakın kahve ...

Göbeğim çıktı resmen şu an ...

Sanırım bende kahve/meyve geçiştireceğim bundan sonra sahuru ... yoksa işim yaş ... bu hafta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…