Amin insallah canim suan 34+5 deyuz hayirlisiyla 36 ya gelseydik . biraz zayif bi bebek inşallah toparlar hemen kuvezd fln gerek kalmazRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim... benim bi arkadadim 36+4 gunlukken bebegi doğdu cokta saglikydi masallah... once dogurdu sonra ben 38+4 doğurdum ve benim sutum olmamisti sut annelik teklif etmisti...onun oglu benim kizim oldu...dedim yok hayatta ne olur ne olmaz sut annesi olma demistim)))
Kalmaz insallah icini ferah tut Rabbime emanet et.. Rabbim emaneti en iyi koruyandir....Amin insallah canim suan 34+5 deyuz hayirlisiyla 36 ya gelseydik . biraz zayif bi bebek inşallah toparlar hemen kuvezd fln gerek kalmaz
Şuan ki kilo topuna girmiyorumAz bakalava börek ye ... öyle kilo alıp alıp çıkma karşıma ama
Benden açık davet .... bayram sonu 59.5 üzerini görürsembaş rakibin benim ( şuan 58.5)
Aferin fıstık böyle yuzersen senin basenin falan kalmaz emin ol..SelamlarGeçmişe dönemedim iftara misafirlerimiz vardı :))) Yine çok yoruldum, 3 posta kahve yap falan derken şimdi azıcık balkona çıktım
Ausencia Bu arada menü yine yazıcam kaptan çok kaçırmıyorum ama ufak cıslarım oluyor.. Örneğin güllaç gibi
Ama spor yapıyorum
Ahu060812 Spor kaptanım beni yine listeye alır mısın rica etsem
Dün 1 saat yüzme
Bugün de 1 saat yüzme yapıldı
Resmen sana ceza olmuş...Bugun menu
Iftar
1 haslanmis yumurta
Peynir
2 zeytin
Domates salatalik
Yesillik
2 dilim ekmek tam buğdaylı
Ara
1 avuc kiraz
2 lt su icilir..Ausencia ve Ahu060812 30 dakika ailece disarda yürüyüş yapildi...
Yaa niyetimiz daha fazla yurumekti kızım bizi yolda sinir etti ceza olarak eve gidiyiruz dedik.. o cezayi ben mi aldim yurumeyerek o mu anlamadim geldik eve)
O cok istiyordu gezmek bizde madem oyle gezmiyorsun dedik ayyy dogru cezayi kendime vermis oldum resmen.... guya kiz cocugu 10 tane erkek cocuguna tas cikarir coook hareketli cookResmen sana ceza olmuş...
Keşke ona başka bir ceza verseydin.
Sen 38 kilomu verdin
Ne diyeyim bravoo...
O zaman devamm..
Ben Osmanin dediklerini paylaştım
Yok canim yemek içmek gırla yarın misafirim de var sen bize uyma rahat ol biz kilo zor veririzgeeeel yamacımaaaaa geeeeeeel
bunu bilerek demiş olma ihtimalimşöyle böğrüne otursun diye
yıkacağııııııııııııııııız ortalığıııı , woooohuuuuuu buna inan
Efsane ?
Spor ?
Oooooooo oooooooooo oooooooo ....pis geleceğim bak zorla
Şııııt çok rengimizi beli etmeyelimBu gun sporda yapicam
Hay hayttt biz sporsuzda yeneriz sizi dermisimmmŞııııt çok rengimizi beli etmeyelimkorkmasınlar bizden
Cumayı bekleHay hayttt biz sporsuzda yeneriz sizi dermisimmm)))
İyi akşamlarrrr güzellerrrrr
Oynatmaya az kaldısusmuyoooor susmuyooor ..susmayan baba yapmışlar
Şu an karşımda , hiç tanımadığım bir adamın oğlunun kız kaçırıp evlenme hikayesni anlatıyor
Uykusu da yok hiç , aynı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?