Sana özel tabldot menü:)
Senin rezerve ayrı ...
Bahsettiğim arkadaş kelebeğin taa kendisi idi ,izinli üyede kendileri...izinden dönüşü bekleniyor...
Sönmezsin sönmezsin ... ben varım
Ooo ooo dert ettiğin şeye bak ... ben o künefe diyarına şeriyi yolladım da kendi bile şaşırdı kilo almadan döndüğüne ...listede olunca lokmalar boğazına dizildi sarı kontesimin değil mi @Sherrysherrylady
Canım listeye gireli iki ay dolmadığı için izne de ayrılamazsın ... o yüzden full irade... hastalık ödem vs tamam da ... gezdim yedim direkt
Heee diyorum bende bi eksiklik var bi eksiklik var ...meğer senden taciz gelmemişyoğunum bu ara , ben uğramasam da sen gel ara ara bi cee de ...
Annemlerdeyim merak edenlere
Acaba bu cuma bildirim var mı
Yeni hedef yok sanirim kaptan
Biz ada ile yarışıyorduk ramazan sonuna kadar
17 haziran
Sahur : 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 1 nektarin
İftar : 1 kase sulu köfte ( çorba yoktu ) , patlıcan kebabı kızartma değil, salata, azcık karpuz
Ara: Pul biberli limonlu sumaklı yoğurt, kiraz sapı çayı
Günaydınlar hanımlar. Hepinize güzellll miss gibi bir gün diliyorum.
Ben yine sınav yollarındayım bugün
Dün yorgunluktan oturduğum yerde uyuyup kalmışım. Ama neyse ki değdi çok şükür
Dünki menüm:
Kahvaltı(9:00)
1 yumurtayla omlet
2 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
çok az peynir
Öğlen(13:00)
2 dilim karpuz
sonrasında 1 bardak süt
Akşam(20:00)
Fırında tavuk(garnitürlerini yemedim)
salata
1 kepçe yayla çorbası
Su: 3 litre
Spor: yok dün dinlendimAusencia
Günaydın
Kalkayimmm susleneyim,
Kv kişisi bekler kahvaltiya,
Oğlanlar uyandı lesile mde kaldı tek TV var bizde , ama gün uzun
Bı cm asayim, ikinci postayı atayım makinaya öncesinde bı kahve içeyim
Ender Saraç ve benim diyetisyenim uzun süreli açkalmalarda ve ramazanda kahveyi önermiyor ve cayı vucüttaki suyu atıyormuş sen birde sahurda içmişsin
aus tesekkur ederim canim o 69 lar gelecek bi hafta ins sporda yapacagim)
Bakma sen korktuğuma zaten, şimdi bile çoğu şeyi yerim sanıyorum ama canım istemiyor en sevdiğim şeyleri bile bir lokma alıp yok yemeyeceğim diye bırakıyorum. Hep altı ay sonra olacağın kiloyu düşün, buraya yine geleceksin ama istediğin kiloda diye motive ediyorum kendimi. Zaten vicdana zabı gibi tartımı da yanımda götüreceğim ve bir kaç gündür "ya zaten o sıcakta yenmez onlar kii" kafasını kendime dikte ediyorum. Tam 60 lar gelmeye yol yaparken yapılmaz ayol.Ama kaptan motivasyonu ve desteğimi de aldım zaten artık boğazımdan geçmez.
Canım olmaz mııı hedef :) hem hedef hem not var .. yanılmıyorsam senin için 700.gr istikararına devam edebilme hedefi vardı ...
Amaaan ne bileyim canım ... hiç sataşmıyorsunuz , o nasıl yarış ?
Güzelmiş canım . Dün yazdığıma yakın olmuş çorba kalkınca :)
Sınavda başarılar canımmmmm .
Menün de gayet güzelllll .
Dün gece de güzel geçmiş daha ne olsun :)
Günaydınnnnn canım .
Şimdi.sana tünaydın gerçi de ... neler yedin acaba kv de :)
Abla ile pazarlık :)))) tabii ki de sen yapıcan ece oturacak :)
Evet canım bugün niyetliyim hamdolsun .
Meyve bende çok yiyorum kiraz heleeeee
Kahvesiz ben aslaaaa .
Ben her sahur içiyorum canım .. yazmıyorum hep sade içtiğim için .
Iftardan hemen sonra...
Gece 11-12 gibi
Bi de sahurda ... 3 kahve ...
Evet canım ya... bu kadar yaklaşmışken hiç kaçarı yok ...
Ooooo tamam beyin kodlamaları hazır .
Motivasyon da tamam .
Sen ordan rekor eksi ile dönersin :)
Evet bende bu meyveden kilo veremedim bence kiraz kavun bide kuru meyve hergun kayisi yedim wc icin...bende kilo veremeyisimi buna bagliyorum.. kisin hic meyve yemedim cunku kis meyvelerini sevmiyorum aklıma gelmiyor ama yazin pek severim kiraz ,kavun, karpuz , üzüm
Bacim ben hic kestiremiyorum ne olurum umdugum gibi olmadi yediğim meyvelere bagliyorum cunku diger ramazanda meyve yememistim ama bu ramazan biraz meyve fazla yedim sanirsam kilo degisiklik olmadi... gönlüm 67.00 olmaktan yana ramazan bitiminde eksi 800 demek zor gibi bakak gorek
Abla sözü dinleyim zararlı çıkmam dedim Çok teşekkür ederim hepinize. Bi sınavı daha atlattım. Tek başıma olunca altından kalkamam sanmıştım. İyi ki varsınız ay duygulandım yineYayla çorbası yapmışsın
Ölçülü tüketmek lazım. Mesela glisemik indeksi yüksek olan bezelye ve patates ikilisini neredeyse hiç yemiyorum ben artık. Bişeylerin içinde yersem de gerçekten hemen acıktırıyor. Sütte de aynı şey oluyor. Hiç düşünmemiştim. Sen sorunca farkettim bak.Günaydın ondan sanırım
Ama onlar yemedende olmaz ki ya
Ölçülü tüketmek lazım. Mesela glisemik indeksi yüksek olan bezelye ve patates ikilisini neredeyse hiç yemiyorum ben artık. Bişeylerin içinde yersem de gerçekten hemen acıktırıyor. Sütte de aynı şey oluyor. Hiç düşünmemiştim. Sen sorunca farkettim bak.
Evet de içindeki şekerden dolayı mı acıktırıyor acaba. ÇözemedimBezelye patates ve diger
Gi su yüksek yiyecekleri yıllardır çok nadir yiyorum ama süt ürünlerinin gi su düşük cnm
yumurta ,bol peynir , zeytin
Domates.biber filan yedim
diğer şeylerden yemedim , reçel yapmış ılla ye dedi , yok dedim yemedim ama tartı bir dirençli bilemezsin
Heyyy kızlar selam
Dün gece geç geldik iftar yemeği büyük görümcemde devam etti
Ama ben yine iltifatlardan dört köşe geceyi tamamladım.bayadır foto koymuyodum evrim geçirmişsin diyen bile oldu valla.ey zayıflamak sen nelere kadiirsin.
Şimdi de çocuklarla kozolaklardan etkinlik yapıcaz.bitince foto atarım.hepinizi öptüm
Sefanız olsun ana kız canım .Bugün de annemdeyim
Bugun dip kose temizlik yaptim ... cook yoruldum sizdim koltuguma daha camasir yikaniyor onu serecem offf aksama cikip esime pasta alacam dogum gunu bugun .....aksama yemegim yok ama menemen yapacam aklimda)
Abla sözü dinleyim zararlı çıkmam dedim Çok teşekkür ederim hepinize. Bi sınavı daha atlattım. Tek başıma olunca altından kalkamam sanmıştım. İyi ki varsınız ay duygulandım yine
dunku menum gecmisi okumadan gelemiyorum gecmis cosmus:))
sahur yarim kase kadar makarna uzerinde domates koyup cok az yedim
iftar
1 hurma
bir yumrta buyuklugunde karni yarik firinda
1 yumurta kadar izgara tavuk
iki kofte firinda yine
bol salata
yemekten sonra
8 10 tane kiraz
iki tane kayisi
7 li cay
2 litre kadar su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?