Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Estagfirullah olur mu hiç öyle şey Bir yandan iyi oldu evet bu akşam çok yorulacaktım dediğin gibi bölerek yaparım daha rahat olur kafam da sadece kişisel temizliğimi yapacaktım çarşamba günü ona yer kalmadı yarın akşama sıkıştırmaya çalışacağım
Canım babaanneye geçmiş olsun.
Rabbim kolaylık versin ameliyatinda.
Şifa versin.

Sağolasın canım Amin inşallah

Selamlar herkese ...

Sabah 10 da yusufu bıraktım .. işleri hallettim ... baktım saat 12 oldu .. 1 de alamaya gidecektim zaten .. yağmur altında yürüyüş yapayım dedim iyisi mi ? ahmak ıslatandı zaten

İlk günden memnun kalmış .. @eflalim sen sormuşsun .. Yusuf 3.5 yaşından ilkokula kadar kuran eğitimi ve değerler eğitimi veren özel ana okuluna ve yaz okullarına gitti ...

İlk cami deneyimi bu .. daha önce maalesef kuranı kerimde güzel yol kattetmedi .. ki hafızası müthiştir .

Bu cami hocasını eşim çok sever .. El ezherde eğitim almış .. O yüzden buraya gidiyor ..

Sosyal etkinlik olarak zaten tenis ve yüzmesi var ..

Eşim aradı görümcem aramıs bu akşam iftara oraya gidiyormuşuz anladıgım kadarıy tüm yemekler karbon bunu hiç istemiyorum şimdi oda şişirecek iyice moralim bozulacak
Çorbayla geçiştirmeyi düşünüyorum....

Eşim aradı görümcem aramıs bu akşam iftara oraya gidiyormuşuz anladıgım kadarıy tüm yemekler karbon bunu hiç istemiyorum şimdi oda şişirecek iyice moralim bozulacak
Çorbayla geçiştirmeyi düşünüyorum....

Maşallahh Maşallahh Yusuf paşamaa yaa demek Kuran kursuna gidiyor Rabbim zihin açıklığı versin güzelimmm

Süprizzz desenee yimee gülümm yimee canımmm

DelyDoly tatlım çoook çok geçmiş olsun ... verilmiş sadakan varmış güzelliğğim ..nazarlara geldin nazarlara
Sağoalsınnn güzelimm tşk ederim aynenn annemde öyle diyorr koyy koyy resimlerini sen öylee bakalım kaç parça gelcen bir gün eve diye diyorr demesinedeee dün genee sakat halimle gene amele gibi çalıştırdı bayram temizliği

Efser sen ne yaptın yahu ? biraz meyve yenir zaten de , tartıyı bu kadar ''fena'' hale getirecek ne yedin ?

Şoktayım şu an ...

ErSeSi de öyle ... yazmış .. şimdi arkadaşlar iyi niyetle yiyin güçten düşmeyin yazıyor da özellikle efserin menüleri zaten hiç az değil ki ... asla az yemez ve o halde kilo verir ... yediklerinden fazlası abartı yemektir yani ...

Lütfen ... Efser zaten oruçlu değilsin .. 4 gün toparla .. araya bir detoks şok sıkıştır ... Bugünde misafirlikteymişsin .. Şimdiden karbon olacak demişsin de .. sen zaten kh yiyorsun .

Neyse ... Cuma günü bildirimler gelirken , bunlar aklımda .. ona göre toparlanın .

Oğlum secmeli ders olara okulda aldı biraz büyük kızada lisede aldı ama çok verimli degil
Yazında babanın yanında bilgisayar peşinde evde olsa yollardım
Oğluna Allah zihin acıklıgı versi kuzum..

Oğlum secmeli ders olara okulda aldı biraz büyük kızada lisede aldı ama çok verimli degil
Yazında babanın yanında bilgisayar peşinde evde olsa yollardım
Oğluna Allah zihin acıklıgı versi kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…