Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yusufa tekrar helâl olsunn diyorum....
Valla diyecek lafım yok costum akşam fazla yururum diyordum yürüyüş de olmayınca iyi kapak oldu bana...
Ama dikkat ediyorum daha sonra dengelemeye çalışıyorum.

Herkese merhabaaa
Geçmişi parça parça okudum. Birşey kaçırmamışımdır umarım. 2 gündür bi koşturmaca bi koşturmaca totomun üstüne oturamadım. Güya işe gitmeyip ayaklarımı uzatıp dinlenecektim
Dün menü de bildiremedim. Ausencia Normalde her gün defterim var ne yiyip içtiğimi yazıyorum oraya. Akşam da ordan buraya geçiriyordum. Dün yazamadım hep dışarıdaydım.
Akşam üstü 1 top limonlu dondurma haricinde değişik bişey yemedim. Fakat iyi yürüdüm güzel yürüdüm. Kaç km yol yaptım hiç bilmiyorum. Sınavım da iyi geçti gibi. Zaten pek çalışmamıştım. Şimdi evi temizleyip duj alıp mis gibi uyuyacam

begum75 bizim iftar çarşambaya kaldı babanne yarın sabah ameliyat olacakmış 1 gün dinlensin dedik senin aklında kaldığı gün olacak içine doğmuş herhalde

abdala malum olurmuş
çarşamba olması daha iyi değilmi senin için,bugün sil,toz al banyo yıkama işlerini halledersin,yarında tatlı,çorba vs ön hazırlıklı şeyleri yaparsın,çarşambada ana yemek,pilav,salata oldu bitti

Benimde yarın davetim var

kolay gelsin ece

begum75 bizim iftar çarşambaya kaldı babanne yarın sabah ameliyat olacakmış 1 gün dinlensin dedik senin aklında kaldığı gün olacak içine doğmuş herhalde
Canım babaanneye geçmiş olsun.
Rabbim kolaylık versin ameliyatinda.
Şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…