Teşekkürler ablasıbenden iyi dayandı valla , 1.5 saat akşam üzeri bi uyudu o kadar.
Sabah coşmuşsun canım .
Simit eşliğinde pattis ...
Tamam minnaksın dedim ama diyettesin de ...unutmaa
Sahur nerde eflal ?
Tek öğün olduğu için iftarda cızlara ses etmeyeyim diyorum ama ...sen yarın tartını bi fısılda bakem bana
Ben o kadar emindim ki yemediğinden hiiiiç sormadım ortim
Şu wc gelsin yarına -500 garanti iftara yakın .
Kahve telvesi ye canım ...
Sağol canım benim
Sen gel bir de beni gör .
Spor ne önemli imiş .
Iç bacaklar facia şu an .
Yarasın
Afiyet olsun irmae cım ... iftar kuş misali olmuş ... sahurda çok acıkıp acısı çıkmaz umarım .
Aynenn canımmm sağoalsınn teşekkür ederimCanimmm cook gecmis olsun nazar sadaka cikar canim..
Teşekkür ederimm güzelimm şükür şükür yok tomografi röngtren hepsi temizz şükürler olsunÇokkkk geçmiş olsun canım.
Verilmiş sadakan varmış.
Iyiki kırığın yokk
Teşekkür ederimm güzelimm şükür şükür yok tomografi röngtren hepsi temizz şükürler olsun
İnşallah isteyen herkesin hedefine ulaşmak nasip olsun canımYaa çok güzel rakamlar.
Bende görürüm inşallah
Edepli gelip gitsin bu kadar şamataya ne gerek var
Tatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Sağolasın canım aynenn geçer bunada şükürr kzılarınn çoğu kayıp nerdelerkii acabaÇok geçmiş olsun çok üzüldüm ama kırık olmaması iyi ins morluklar ve ağrında geçer
Şükürler olsun...
O zaman patlat bi şarkı :)))
Çok geçmiş olsunnnnn. Kırık çıkık yokmuş çok şükürHemenn canımm sana gelsinnn
Teşekkür ederim canım şükürr şükürr yokÇok geçmiş olsunnnnn. Kırık çıkık yokmuş çok şükür
begum75 bizim iftar çarşambaya kaldı babanne yarın sabah ameliyat olacakmış 1 gün dinlensin dedik senin aklında kaldığı gün olacak içine doğmuş herhalde
Benimde yarın davetim var
Teşekkür ederim.Hemenn canımm sana gelsinnn
Canım babaanneye geçmiş olsun.begum75 bizim iftar çarşambaya kaldı babanne yarın sabah ameliyat olacakmış 1 gün dinlensin dedik senin aklında kaldığı gün olacak içine doğmuş herhalde
Teşekkür ederim tatlım ♥♥♥Kesinlikle öyle
Tamam canım
Çok geçmiş olsun canım
Hadi hem hayırlı olsun hem kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?