Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Açıkcası vücudun güzel yakıyor kendini çok kasmadan dikkat ettiğin sürece verirsin inşallah şimdi diyet psikolojisine aşırı girdin mi bir süre sonra sıkar o yüzden yarı dikkat yarı dikkatsizlik sağlıklı beslenme tarzın en sevdigim ben hep öyle yaptım

herkese merhaba

oncelikle iki gundur tansiyonum yerlerde her kalkisimda hareketimde gozlerim karariyordu. bugun iyiyim cok sukur.
ramazanda diyet yaptigim icin esimden annemden bi ton laf yedim.

sahur dunku menu

bir parca pide ile peynir domates kirmizi biber ve ayran icildi

iftar
yarim kepce mercimek corbasi
1 tabe icli kofte
3 tane firinda mantar
bir parca borek

bol su
bi tane sade kahve
spor yok misafirlikteydim.kotu oldugumu gordukleri icin yemek konusunda gozlerinin onunde pek dikkt edmeedim

sukurki sahura uyanamadim sahur yapamadim

Vallahh bencedee kuzummm kıstıralımm sağlamm senin hala napar sana dee hele

Ayy midem bulanıyor.. Sanırım midemi üşüttüm hiçbir şey yiyemiyorum çok halsizim.. Annemlerle dışarı çıkacaktım çıkamadım , ders çalışacak gücüm de yok Biraz kalorili ama mecbur cicibebe alıp yiyicem..

Şu hala olmasa yapardım ben yapacagımıda bi r şok ayarı cekeridim:)))))

Geçmiş olsun canım nane limon iyi gelir mide üşütmesine acil şifalar diliyorum

Canim aman dikkat et ... ben ramazanda diyet yapmiyorum saglikli seylerden yiyorum ac kalkmiyorum kesinlikle... yiksa hayatta tutamam ve ramazan boyunca hic bir kur yapmiyorum mesala bende maydanoz suyu bayagi odem atiyor ama yapmiyorum tansiyonumu cook dusuruyor... once saglik sonra yaparim ramazan bitsin...

Tatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Çokkkk geçmiş olsun canım.
Verilmiş sadakan varmış.
Iyiki kırığın yokk

Yaa çok güzel rakamlar.
Bende görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…