- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Açıkcası vücudun güzel yakıyor kendini çok kasmadan dikkat ettiğin sürece verirsin inşallah şimdi diyet psikolojisine aşırı girdin mi bir süre sonra sıkar o yüzden yarı dikkat yarı dikkatsizlik sağlıklı beslenme tarzın en sevdigim ben hep öyle yaptımInsallah kuzum bu konuda çok tecrubem yok vucüt ne yanıt verecek bilmiyorum bu gün sil baştan başlamış gibi başladım çok kısıtlamak istemiyorum yoksa halsizleşiyorum
Çok şükkür...
Senin patronla benim dengesiz halayı toplanıp dövelim evire cevire bir güzel:))))
Kolay gelsin tatlım ...
Vallahh bencedee kuzummm kıstıralımm sağlammInsallah kuzum bu konuda çok tecrubem yok vucüt ne yanıt verecek bilmiyorum bu gün sil baştan başlamış gibi başladım çok kısıtlamak istemiyorum yoksa halsizleşiyorum
Çok şükkür...
Senin patronla benim dengesiz halayı toplanıp dövelim evire cevire bir güzel:))))
Kolay gelsin tatlım ...
Şu hala olmasa yapardım ben yapacagımıda bi r şok ayarı cekeridim:)))))Açıkcası vücudun güzel yakıyor kendini çok kasmadan dikkat ettiğin sürece verirsin inşallah şimdi diyet psikolojisine aşırı girdin mi bir süre sonra sıkar o yüzden yarı dikkat yarı dikkatsizlik sağlıklı beslenme tarzın en sevdigim ben hep öyle yaptım
YaaTeşekkür ederim canımm sağoalsın Kaz uçarda Laz uçamaz mı dedim kendimcede yer çekimine yenikdüştüm
Geçmiş olsun canım nane limon iyi gelir mide üşütmesine acil şifalar diliyorumAyy midem bulanıyor.. Sanırım midemi üşüttüm hiçbir şey yiyemiyorum çok halsizim..Annemlerle dışarı çıkacaktım çıkamadım , ders çalışacak gücüm de yok Biraz kalorili ama mecbur cicibebe alıp yiyicem..
Hic sorma kuzum seneledir yapmadıgı kalmadı gider gelmez gelir gitmez saati yok zamanı yok kısacası tüm ayarları bozukVallahh bencedee kuzummm kıstıralımm sağlammsenin hala napar sana dee hele
Hhahahhaa tüm halalar gibi desenee güzelimmmHic sorma kuzum seneledir yapmadıgı kalmadı gider gelmez gelir gitmez saati yok zamanı yok kısacası tüm ayarları bozuk
Kuzum tuzlu kraker daha çok mideni bastırmaz mı ?Ayy midem bulanıyor.. Sanırım midemi üşüttüm hiçbir şey yiyemiyorum çok halsizim..Annemlerle dışarı çıkacaktım çıkamadım , ders çalışacak gücüm de yok Biraz kalorili ama mecbur cicibebe alıp yiyicem..
DengesizlerHhahahhaa tüm halalar gibi desenee güzelimmm
Çekersin hala nedir ki bugün var yarın yokŞu hala olmasa yapardım ben yapacagımıda bi r şok ayarı cekeridim:)))))
Gitsin birÇekersin hala nedir ki bugün var yarın yok
Bir daha ki aya görüşmek üzereGitsin birarkasından kuysunu kazarım onun
Canimmm cook gecmis olsun nazar sadaka cikar canim..Tatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Canim aman dikkat et ... ben ramazanda diyet yapmiyorum saglikli seylerden yiyorum ac kalkmiyorum kesinlikle... yiksa hayatta tutamam ve ramazan boyunca hic bir kur yapmiyorum mesala bende maydanoz suyu bayagi odem atiyor ama yapmiyorum tansiyonumu cook dusuruyor... once saglik sonra yaparim ramazan bitsin...herkese merhaba
oncelikle iki gundur tansiyonum yerlerde her kalkisimda hareketimde gozlerim karariyordu. bugun iyiyim cok sukur.
ramazanda diyet yaptigim icin esimden annemden bi ton laf yedim.
sahur dunku menu
bir parca pide ile peynir domates kirmizi biber ve ayran icildi
iftar
yarim kepce mercimek corbasi
1 tabe icli kofte
3 tane firinda mantar
bir parca borek
bol su
bi tane sade kahve
spor yok misafirlikteydim.kotu oldugumu gordukleri icin yemek konusunda gozlerinin onunde pek dikkt edmeedim
sukurki sahura uyanamadim sahur yapamadim
Çokkkk geçmiş olsun canım.Tatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Ben buralarda gidip gelmek istiyorum canım maksimum 52 daha aşağısı istemiyorum açıkcası bir hedefim yok 53 rakamını geçmeyeyim yeter
Kaptanım ben dikkat etmedim dedim açıkcası çok rahat yedim
Teşekkürler Kaptanım
Edepli gelip gitsin bu kadar şamataya ne gerek varBir daha ki aya görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?