Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün tekrar bir dip köşe yapayım bayram için. Bu sefer tatlıyı hazır aldırıcam bayrama , bir çeşit de ben yaparım. Her sene kendimi paralıyorum. Bu sene rahat olucam inşallah.
Kolay gelsin canim , ben bu sene evde normal bi tatli yapacam zaten kimsemiz yok belki karsi komsu gelir .. esimin dairede görüştüğümüz 2 aile vardi onlarda memleketlerine gidiyorlarmış kimse yok bize gelecel.. bayramda babam esim ben kizim ))

Anaa hiç görmedim o pointi iyimi hemen hemen düzelteyim
Ah masum havalardan o havalardan gri kapalı soğuk haziran bitecek daha bi ısınamadık ayol.bende çocukları gönderdim uyumakla uyumamak arasında debeleniyorum.uyursam uyanamam.öyle melül melül yatıyorum ama şimdi kalkıp bi kahve içicem

auscumm , evet dün beyaz ekmek ve helva yedim
nefsime yenik düştüm kaçamak yaptım , bunuda buraya yazdımki destek görüp devamı gelmesin diye

bu hergün bunu yiyecegim anlamına gelmiyor, evet liste diyeceksin , listedesin diyeceksin ama
insan oglu yenik düşebiliyor, ben yemiyorum diyceksin ama bende senin gibi irade yok , iradem olsa kilo almazdım
nefsime yenik düşmezsem yemezdim degil mi ? tek başıma becerecek olsam burdada olmazdım
buarada neden varız destek olup toparlamak için varız

kartlarımı açık oynuyorum yedim yazdım
listeye zarar verecek olabilirim bunun içinde önlem alırım..
liste evet önemli ama başarısızlıklarda olabiliyor malesef ...

Canim arada hepimize oluyor ...hepimizin birbirimize ihtiyaci var o yuzden buradayız....

ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum
verilecek son 1 kilom kaldıgında gelip mezun olurum.

emegin için çok teşekür ederim, çok emegin geçti
hakkın büyük , son 3 yılda veremedigim kilolalrımı verdim , istikrarı yakaldım
sayende ama artık listesiz devam edecegim ben yoluma Ausencia

Bu masallar bizi bulmaz zatten
Adama sus dinle dedim bak ne güzel şarkı sustu ama bir baktım uyumuş kütük
Hahahhahaa canımsınnn yaaa benim hitlerdee öylee güneş ve ay kadar zıttız 70 lerden kalmaa şarkılar dinlerr beni iyice delirtir dur hatta atayımdaa güzelim çektiğim içleyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…