Bizimki ne yaman bir zıttlık tarfini bile edemiyorum benim özgür ruhum onunki manastır kapısıHahahhahaa canımsınnn yaaa benim hitlerdee öylee güneş ve ay kadar zıttız 70 lerden kalmaa şarkılar dinlerr beni iyice delirtir dur hatta atayımdaa güzelim çektiğim içleyi düşün
Beş dakika dayandım
Anammmm anammm sende de durumlar vahimmmmBizimki ne yaman bir zıttlık tarfini bile edemiyorum benim özgür ruhum onunki manastır kapısıaç bir şarkı desem içim kıyılıyor o gün türk halk müzigini opera versyonlarını dinliyordu birde söylüyor
Ahhhhh ahhhh şu garibiii düşünnnnn birdeeeee ahhhhhhhhBeş dakika dayandım
Bende hic ayırt etmem sadece hergün aynı seyi dinlemek istemem ruhuma terst sıkılırım arabada bir ratyo kanalı var biner binmez calmaya başlıyor başka kanal yok sanki karedenize giderken karedeniz şarkıları şavval sam ın cd caldı sonunda o rabada yokken çıkarıp atmak istedim artık o cd arabaya mode olmuş çıkmadıAnammmm anammm sende de durumlar vahimmmmBenn o anki ruh halim nasılsaa her tel müzik dinlerimm.Özür dilerim güzelim sorması ayıp olmasın kaç yıllık evlisin çocuk varmydı unutkanlık var hoşgör demişinidr.Benim 17 olacak tanyalı eşimi 14 yıllık evliyim artık hitler firavun devrem modundayız hahahahha
Ay en güzeli seninkiKolay gelsin canim , ben bu sene evde normal bi tatli yapacam zaten kimsemiz yok belki karsi komsu gelir .. esimin dairede görüştüğümüz 2 aile vardi onlarda memleketlerine gidiyorlarmış kimse yok bize gelecel.. bayramda babam esim ben kizim))
Ooooo maşallahh maşallahhh kız senlede yarım hemşomuyuz yoksa karadeniz derken nereBende hic ayırt etmem sadece hergün aynı seyi dinlemek istemem ruhuma terst sıkılırım arabada bir ratyo kanalı var biner binmez calmaya başlıyor başka kanal yok sanki karedenize giderken karedeniz şarkıları şavval sam ın cd caldı sonunda o rabada yokken çıkarıp atmak istedim artık o cd arabaya mode olmuş çıkmadıgidene kadar hata gelene kadar ben hamsi balugı gibi zıplaya zıplaya gittim 20 yıllık evliyim sevgili kütüğümle agustosun 10 da 21 olacak
hitler söylüyor mu?o hiç cekilmiyorAhhhhh ahhhh şu garibiii düşünnnnn birdeeeee ahhhhhhhh
Yok tatildi kuzum ama karedenizli olmayı çok isyerdimOoooo maşallahh maşallahhh kız senlede yarım hemşomuyuz yoksa karadeniz derken nereben anne tarafından Trabzon Baba Eskişehir yerleşik hayatımda Es Es ofss ofsss soğuk yagmurlu kasvetlii
Araaa araa söylüyorr söylemezz miii çifte kavrlmuşş işkencee oluyor o zamannhitler söylüyor mu?o hiç cekilmiyor
Ahhh ahh onu da tavsiye etmemm güzelim laz ve manav karışımımıyımmm wuhuuuu sinir stres düz mantık hepsii bende mevcutt en son söylenceği en önce derim.El bombası gibiyimdirYok tatildi kuzum ama karedenizli olmayı çok isyerdimtrabzondan damadımız var...
Öyle olmak güzel bizim gibi içinizde tutmazsınız aklınızda tilkiler dolanmaz iç pazarlıklarınız olmaz ben içini bilmediğim insandan daha çok cekinirim ve samiyetsiz bulurum ondan senle anlaşıyorum işteAhhh ahh onu da tavsiye etmemm güzelim laz ve manav karışımımıyımmm wuhuuuu sinir stres düz mantık hepsii bende mevcutt en son söylenceği en önce derim.El bombası gibiyimdir
Ayyy susta denilmiyorAraaa araa söylüyorr söylemezz miii çifte kavrlmuşş işkencee oluyor o zamann
Hahhahaa aynennnn ben diyomm vallahh bazennn tak ediyy canımaa topikte ikimize kaldıı hahahahhaAyyy susta denilmiyor
Selamlar canım inşallah kadir gecesini atlatırsın canımmSelamlar hanımlar
Naparsınız bakalım ...
Kasık agrılarım var kadir gecesi öncesi rehl olurum diye çok korkuyorum..
Ramazanın 2. Günü hastalanmıştım bayrama anca gelir halam diyordum
Ya nasipp ..
Benimde yarın bir hafta olacak bugün baya azaldı bakalım gece bir duş alıp ya nasip diyecegim inşallah nasip olurSelamlar hanımlar
Naparsınız bakalım ...
Kasık agrılarım var kadir gecesi öncesi rehl olurum diye çok korkuyorum..
Ramazanın 2. Günü hastalanmıştım bayrama anca gelir halam diyordum
Ya nasipp ..
Bu mesaj takımdan ayrılıyorum anlamına gelmiyor dimi banu ?ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum
verilecek son 1 kilom kaldıgında gelip mezun olurum.
emegin için çok teşekür ederim, çok emegin geçti
hakkın büyük , son 3 yılda veremedigim kilolalrımı verdim , istikrarı yakaldım
sayende ama artık listesiz devam edecegim ben yoluma@Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?