Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahahhahaa canımsınnn yaaa benim hitlerdee öylee güneş ve ay kadar zıttız 70 lerden kalmaa şarkılar dinlerr beni iyice delirtir dur hatta atayımdaa güzelim çektiğim içleyi düşün
Bizimki ne yaman bir zıttlık tarfini bile edemiyorum benim özgür ruhum onunki manastır kapısı aç bir şarkı desem içim kıyılıyor o gün türk halk müzigini opera versyonlarını dinliyordu birde söylüyor

Anammmm anammm sende de durumlar vahimmmm Benn o anki ruh halim nasılsaa her tel müzik dinlerimm.Özür dilerim güzelim sorması ayıp olmasın kaç yıllık evlisin çocuk varmydı unutkanlık var hoşgör demişinidr.Benim 17 olacak tanyalı eşimi 14 yıllık evliyim artık hitler firavun devrem modundayız hahahahha

Bende hic ayırt etmem sadece hergün aynı seyi dinlemek istemem ruhuma terst sıkılırım arabada bir ratyo kanalı var biner binmez calmaya başlıyor başka kanal yok sanki karedenize giderken karedeniz şarkıları şavval sam ın cd caldı sonunda o rabada yokken çıkarıp atmak istedim artık o cd arabaya mode olmuş çıkmadıgidene kadar hata gelene kadar ben hamsi balugı gibi zıplaya zıplaya gittim 20 yıllık evliyim sevgili kütüğümleagustosun 10 da 21 olacak

Ay en güzeli seninki

Ooooo maşallahh maşallahhh kız senlede yarım hemşomuyuz yoksa karadeniz derken nere ben anne tarafından Trabzon Baba Eskişehir yerleşik hayatımda Es Es ofss ofsss soğuk yagmurlu kasvetlii

Yok tatildi kuzum ama karedenizli olmayı çok isyerdim trabzondan damadımız var...
Ahhh ahh onu da tavsiye etmemm güzelim laz ve manav karışımımıyımmm wuhuuuu sinir stres düz mantık hepsii bende mevcutt en son söylenceği en önce derim.El bombası gibiyimdir

Ahhh ahh onu da tavsiye etmemm güzelim laz ve manav karışımımıyımmm wuhuuuu sinir stres düz mantık hepsii bende mevcutt en son söylenceği en önce derim.El bombası gibiyimdir
Öyle olmak güzel bizim gibi içinizde tutmazsınız aklınızda tilkiler dolanmaz iç pazarlıklarınız olmaz ben içini bilmediğim insandan daha çok cekinirim ve samiyetsiz bulurum ondan senle anlaşıyorum işte

Selamlar hanımlar

Naparsınız bakalım ...

Kasık agrılarım var kadir gecesi öncesi rehl olurum diye çok korkuyorum ..
Ramazanın 2. Günü hastalanmıştım bayrama anca gelir halam diyordum
Ya nasipp ..
Selamlar canım inşallah kadir gecesini atlatırsın canımm

Selamlar hanımlar

Naparsınız bakalım ...

Kasık agrılarım var kadir gecesi öncesi rehl olurum diye çok korkuyorum ..
Ramazanın 2. Günü hastalanmıştım bayrama anca gelir halam diyordum
Ya nasipp ..
Benimde yarın bir hafta olacak bugün baya azaldı bakalım gece bir duş alıp ya nasip diyecegim inşallah nasip olur

Bu mesaj takımdan ayrılıyorum anlamına gelmiyor dimi banu ?

Herne durumda olsada doğru bulmuyorum o ayrı tabi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…