Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaprak mevsimi bana geldi demismiydim
Gecen hafta bu hafta misafirlere haftasonu annemlere dun misafirlere sardimv bugünde kv bayram yaprağını getiriyor 2 kilo iç hazirlamam lazım cumaya annemin bayram yaprağı oda en az 1.5 kilo anam bide annemin baklavası 2 tepsi sikayetcimiyim yo hayır gönlümü kirmasinlar yeter kelebekolacam annemde degerli yardimlarini bekliyorum

Oooo maşallahh güzelimmm vallahii kolay gelsinn işin zorrr daktırımzz kayıplarda umarım iyidir iyii mii iiiyii mi özledimm yaaaa

Kaptan saksi kebabını yaptım birazini tavuklu birazini etli tadina bakacağım
Ben tavuklu yedim çok beğendim ama ben etli yaparım yaparsam malum tavuk şüpheli.seninkilerde güzel olmuştur Eminim.ellerine sağlık.annelere yardımını da Allah kabul etsin mübarek günlerde.ellerin dert görmesin.

geideyim biraz babamın yanına ... 1-2 saate çıkacak ...

Hadi bakalım görüşürüz ...

şimdi bi kahvem ile olaydı eser geçerdim buralarda ... değil i mimu88

kahvesi olmadan ve tüttürmeden bitkisel hayatta olanlar başkanı Ausencia ve yardımcısı mimu

Hayırlı yolculuklar babana kuzum

Ausencia güzelim hayırlı yolculukları olsunnn babanın canım sağ salim gidip gelsin

Teşekkür ederim sevgili kütük eşleri güzel hanımlar :)))

Kaptan saksi kebabını yaptım birazini tavuklu birazini etli tadina bakacağım

Bak canım bak ama bence etli bu arada beşammeli ise seninki de beşamelsiz bak :))

bence çok güzel bir yemek alternaatifi misafire ... ama ben biraz farklı yaptım

kahvesi olmadan ve tüttürmeden bitkisel hayatta olanlar başkanı Ausencia ve yardımcısı mimu

Canlar paylaşım alanında bir oylama vardı ... bayram öncesi etap birleştirilsin mi birleştirilmesin mi ? oy çokluğu yeterli olan oylamada takımların çoğunluğu birleştirmemesini seçti ...
Bayram öncesi bildirim yapmış oluyoruz zaten ...

Yani bu Cuma ve sonrasında bildirimlerin bildiğimiz düzende devam ...

Ola ki bir yere gidecek , ulaşamayacak arkadaşımız varsa listede ( hemen hepinizin teli var) iletişime geçecek bir ses etsinler bana :) Liste dışı olanlar için sorun yok

4 otobüsü ile gitti father:) İstanbul dönüşü belki abimle uğrayacağı için tekrar .. kısa süreli ayrılık ...

Sonra da biz Antalyaya ... her sene Eylül gibi giderdik ama bu sene öne alacağız muhtemelen ... Temmuz sonu ya da Ağustos ... bakalım nasip ..

Yusufla etkinlik yapacağız şimdi biraz ..

İftarda dışarda yemekteyiz ... o yüzden yemek derdim yok .. çıkmadan gelirim yine nasipse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…