İnş dolişimSelamlar canım inşallah kadir gecesini atlatırsın canımm
Bu mesaj takımdan ayrılıyorum anlamına gelmiyor dimi banu ?
Ben dedigimde daha yüksek söylüyor artık korkuyorumHahhahaa aynennnn ben diyomm vallahh bazennn tak ediyy canımaa topikte ikimize kaldıı hahahahha
Tabi karar sizin banum ama listenin seni frenlediğini zannediyorum . Bi mecburiyetin oldugu için .. Yoksa 2 gün sonra mesajlarını görmezsem o vakit sıkıntı olacak senin adına
yok abla burdayım, menülerimi filan yazıcam yine
ben burayı seviyorum arkadaşlarımı burdaki sinerjiyi
sadece liste dışı olucam
Heyooo hanımlar kütükleriniz... halinize şükredin , hamdolsun şimdi radyo ve cd yi elimize aldık yolculuklarda ama bi dönem davullu zurnalı apdal havasından baygınlık gelidiiiBen dedigimde daha yüksek söylüyor artık korkuyorum
Dertler ortak olunca ikimiz kaldıkbize düşmüş bu küdükler
Tabi karar sizin banum ama listenin seni frenlediğini zannediyorum . Bi mecburiyetin oldugu için .. Yoksa 2 gün sonra mesajlarını görmezsem o vakit sıkıntı olacak senin adına.
Olsun yinede ausla bi konuşup bu kararı ondan sonra verin
yok abla ben buradayım her daim , günü birlik giremedigim zmanlar oluyor tabi olmuyor degil
misal geçen ctesi- pazar giremedim evde çocukalrla
pazartesi öglene kadar giremedimm ama bu elde omayan sebepler yoksa seviyorum ben buaradaki
sohmeti muhabetti , diyet arkadaşlıgını
Heyooo hanımlar kütükleriniz... halinize şükredin , hamdolsun şimdi radyo ve cd yi elimize aldık yolculuklarda ama bi dönem davullu zurnalı apdal havasından baygınlık gelidiii
Yaa canımsınn teşekkür ederimm güzelimmmİnş dolişim
Kıs takıma geldiğin nasıl belli hemen şenleniyoruz senle
Hahahahhaa yaaa çok şekersin senn yaa hahahhahaha kütük sağdan solaa soldan saga kütük desenee bahtsızzızz kuzummBen dedigimde daha yüksek söylüyor artık korkuyorum
Dertler ortak olunca ikimiz kaldıkbize düşmüş bu küdükler
Hahhaa davul zurnamıı aboww düğün heyetii gibiii mii kızzzHeyooo hanımlar kütükleriniz... halinize şükredin , hamdolsun şimdi radyo ve cd yi elimize aldık yolculuklarda ama bi dönem davullu zurnalı apdal havasından baygınlık gelidiii
Minuş ne okudun kız ,yazda geçmişe öyle bak :
Hemide işlenmemiş ham kütükHahahahhaa yaaa çok şekersin senn yaa hahahhahaha kütük sağdan solaa soldan saga kütük desenee bahtsızzızz kuzumm
O zamann bu şarkı bize gelsinnnn bahtsız güzellerr bizeeeHemide işlenmemiş ham kütükbunlar işlendikce boyut degiştiriyolar
Sende öylesin şekerciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?