Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar menüme ek 2 hurma 3 badem ekledim sporuma ek olarak da 30 dk dönüşü yüksek intervalli...artı beş yaşındaki danayı Bebek arabasında da ittiğimi düşünürsek ekler birbirini götürdü Bile

22 kilo gayet iyi bence. tebrikler ben de 2011 de 84 den 65 e indim. 1 yıldan fazla da korudum. bir sürede 67-68 lerde dolaştım. sonra 1-2 almaya başladım
Ay ben daha hayatımda ilk kez zayıfladım ya nolur almayım geri herkes almış vermiş almış vermiş ben 33 yaşındayım 3 de çocuğum var Başka Doğumda yok planda daha.(Rabbimin planını bilmesekte bizim planda yok)o yüzden almayım yaa burdan hiç gitmiycem ben.banane banane Auuuss aldırma bana kilo
Canim o sadece öğretmenler icin normal memurlar is devam...
Annaaaa gerçekmi ay özür dilerim ozaman.bizim ailede bi ablam memur oda öğretmen.haliyle ben herkes tatil sanıyom

Ama canim o ilaclarda istah açıyor kısır döngü yanii ) d vitamini icin ampul almistim bi kac kez... d vitaminide saglik ocaklari olcmuyor ki dahiliye gitmek lazim... bi gun olcturecem bakalim ne durumda ))
Veremiyorum diyosun ya ondan cakılmasın senin kilo bak benimde regliden sonra olan oldu

Ortin bu hafta tirt cikti simdiden 1800 gr artim var. Cumaya ne kadari giderse artik
Kuzum gitsinde sorun degil biz senle daha ne maçlar yaparız bu hafta benimde tadım yok halzilik bir yandan şimdide hafif bir soguk algınlıgı geliyor soldan soldan artık sağlık olsun diyecegiz önümüzdeki maclara bakacagız hadi toparlanalim 2 gün 2 gündür

menüne baktım sıkıntı yok gibiydi. Pilav vardı bir tek
pilav sorun değil 1/2 yk idi. ama meyve ve sonra biraz da dondurma vardı. dondurmayı sonra yazdım unutmuşum. yani karbonhidrat çok kaçtı canım. güya bu akşam ayarlayacaktım ama ekstra oldu

valla sakın alma zaten. bir kere onca kiloyu verip o mutluluğu yaşadıktan sonra geri almak çok üzücü gerçekten o kadar çok hayıflanıyor ki insan anlatamam

Aman hastalanma kuzum. Saglik gibisi yok. Artik onumuze bakacagiz.

oluyor öyle bazen. Olmada keske ama :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…