BabammGüzel menüabuk sabuk pat diye gelen onca artıyı en azından çoğunu temizler .
Bende arifeden köye çıkıp 2 gün kalıp , pzt , sl evdeyim bu bayram .... sonrası iş zaten eşime ... Mimu el öpmeye bana gel
Yaza Kurbandan önce dönmek için erken gidiyoruz zaten begüm ... siz banuyla buluşun artık
irmae kaydedildin canım
Canım d vitamini, demir, b vitamin eksikliği, kortizol yüksekliği bunlar hep metayı durdurup, vücudu alarma modunda geçirip kiloyu sabitleyen şeyler. Vücut açıkca denge istiyor aslında, sağlıklı değerlerdeysen meta da kiloları güzel güzel gönderiyor. O yüzden kilo verirken kalori saymayın, kalorinin miktarından çok kaynağı önemlidir deniliyor. Sağlıklı yağlar içeren besinler, sevzeler, meyveler, karbonlar tüketildiğinde vücut özel bir sağlık problemi yoksa üzerine düşeni yapıyor. Beslenme kalitesi o yüzden çok önemli.Yaa bugün bir şey tv dinledim bir diyetisyen demirin eksikligi kiloyu sabitler metayı durdurur dedi birde d vitaminnin eksikligide aklımaada81 geldi .
Haftaya çarşamba perşembe cuma resmî tatil oldu kaptaniçem o günlere de bi plan yap benceGüzel menüabuk sabuk pat diye gelen onca artıyı en azından çoğunu temizler .
Bende arifeden köye çıkıp 2 gün kalıp , pzt , sl evdeyim bu bayram .... sonrası iş zaten eşime ... Mimu el öpmeye bana gel
Yaza Kurbandan önce dönmek için erken gidiyoruz zaten begüm ... siz banuyla buluşun artık
irmae kaydedildin canım
Foşur foşurumevet aldığımız artıları derhal temizleyip , yeni eksilere yelken açmaya da dikkat etmemiz lazım .. aklımıza cız coz getirmemeye de ..
Bu kaptan mezun olmuş , dal olmuş haa bizimle cebellşeiyor ... ona da yazık demek lazım d i miiii efseer
yakın aile çevresi zaten ayrı şehirde. onlarla bir arada olsaydık tatlı, sarma, börek, çörek, yemek kesin olurdu. buradakiler de sorun olmuyor. tatlı yemek istemiyorlar. gelene göre yine küçük ikramlar olabiliyor tabi. önceden baklava alırdık. ee artık herkes ya şekerin zararından dolayı ben almayayım diyor ya da başka yerde yedim almayayım diyor. tabi yiyen de oluyor ama çoğu bize kalıyordu. sonra gelsin kilolar. çikolata, badem şekeri, Türk kahvesi, sütlü kahve, meyve suyu, limonata falan yetiyor. dediğim gibi samimiyete göre özel misafir gelirse ikram yapıyoruz ayrıca.Ayy ne guzel herkese mi oyle yoksa akrabalar arasinda mi alındı karar...
afiyet olsun. güzel olmuş. ama akşama acıkılmaz mı ki
kahvaltı yok sabah bir kahve
öglen
lazanyanın kıyma sosundan 2 servis kaşıgı kadar
1 tabak çoban salata
3 ymk bamya
350 ml kadar kefir
akşam yok
2 lt kadar su
güzel bir davet olur yine de inşallah.Kaldı 2 saat iftara .... yavaş yavaş gideyim ... bu gece ki sıkıcı bir iş daveti zaten ... yer yemez kalkarız iftardan ..
Bu akşam kaçak değilim yani nasipse10 gibi buralardayım
geçmiş olsun. havalar çok dengesiz gerçekten.Havalar bozuk bir öyle bir böyle
Benim bogazımda var bir tatlı tatlı kaşıntı
Burnumda akıyor
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
afiyet olsun. menü gayet güzel olmuş. su ve spor daBende menü yazayım bugün erkenden
Kahvaltı
Bir yumurta
Tost makinasında kabak kırmızı yeşil biber
1 kk Süzme peynir
2 zeytin
Ara
3 çatal makarna
Bir çiğ köfte
Akşam
Yeşil fasulye yoğurt
Su 2 olur
Spor 60 dk eliptik
30 dk egzersiz
Bugün içime sindi evet.teşekkürlerafiyet olsun. menü gayet güzel olmuş. su ve spor da
22 kilo gayet iyi bence. tebriklerBugün içime sindi evet.teşekkürler
Kuzum yeni öğrendim bunu öğrendigim iyi oldu benim demir eksikligim var ama demek sınırda degil olmasında ara ara baktırıyayımCanım d vitamini, demir, b vitamin eksikliği, kortizol yüksekliği bunlar hep metayı durdurup, vücudu alarma modunda geçirip kiloyu sabitleyen şeyler. Vücut açıkca denge istiyor aslında, sağlıklı değerlerdeysen meta da kiloları güzel güzel gönderiyor. O yüzden kilo verirken kalori saymayın, kalorinin miktarından çok kaynağı önemlidir deniliyor. Sağlıklı yağlar içeren besinler, sevzeler, meyveler, karbonlar tüketildiğinde vücut özel bir sağlık problemi yoksa üzerine düşeni yapıyor. Beslenme kalitesi o yüzden çok önemli.
Havanın dengesizliği ondan canım galiba sağol canım:))))yakın aile çevresi zaten ayrı şehirde. onlarla bir arada olsaydık tatlı, sarma, börek, çörek, yemek kesin olurdu. buradakiler de sorun olmuyor. tatlı yemek istemiyorlar. gelene göre yine küçük ikramlar olabiliyor tabi. önceden baklava alırdık. ee artık herkes ya şekerin zararından dolayı ben almayayım diyor ya da başka yerde yedim almayayım diyor. tabi yiyen de oluyor ama çoğu bize kalıyordu. sonra gelsin kilolar. çikolata, badem şekeri, Türk kahvesi, sütlü kahve, meyve suyu, limonata falan yetiyor. dediğim gibi samimiyete göre özel misafir gelirse ikram yapıyoruz ayrıca.
afiyet olsun. güzel olmuş. ama akşama acıkılmaz mı ki
güzel bir davet olur yine de inşallah.
geçmiş olsun. havalar çok dengesiz gerçekten.
Senin zaten yoğun kanama problemlerin oluyor canım o yüzden düzenli baktır.Kuzum yeni öğrendim bunu öğrendigim oldu benim demir eksikligim var ama demek sınırda degil olmasında ara ara baktırıyayım
Evet canım o gün banyodan çıkamadım aksilik birde misafir bir ara ne yapacagım diye düşündüm zaten ondan benim degerler düşükSenin zaten yoğun kanama problemlerin oluyor canım o yüzden düzenli baktır.
Senin ortiyi gordum gr gr gidiyor ramazandan sonra yeni yontemler deniyecem metayi sasirtacam haaa şuda var mayis 31 cekti 27 haziran regli gunum onun siskinligi basladi sanki daha erken olacakmisim gibiyim göğüs şişkinliğim cok fazla erkenden basladi bu ay...Sarayca yeter dinlendiğin bugün menü yazmaya başla mortiiiiiiiiiiiiiiii....
Benm ortim ne alemde bakalım ? tartısı ekmeğe olumlu cevap verdi bence
Ama canim o ilaclarda istah açıyor kısır döngü yaniiYaa bugün bir şey tv dinledim bir diyetisyen demirin eksikligi kiloyu sabitler metayı durdurur dedi birde d vitaminnin eksikligide aklımaada81 geldi .
Canim o sadece öğretmenler icin normal memurlar is devam...Haftaya çarşamba perşembe cuma resmî tatil oldu kaptaniçem o günlere de bi plan yap bence
Bu gun guzel gecti.Sarayca yeter dinlendiğin bugün menü yazmaya başla mortiiiiiiiiiiiiiiii....
Benm ortim ne alemde bakalım ? tartısı ekmeğe olumlu cevap verdi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?