Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Babamm görüşmek için güzel bir fırsattı ama kaçırdın
Bizde masumla görüşürüz nasipse

Yaa bugün bir şey tv dinledim bir diyetisyen demirin eksikligi kiloyu sabitler metayı durdurur dedi birde d vitaminnin eksikligide aklıma ada81 geldi .
Canım d vitamini, demir, b vitamin eksikliği, kortizol yüksekliği bunlar hep metayı durdurup, vücudu alarma modunda geçirip kiloyu sabitleyen şeyler. Vücut açıkca denge istiyor aslında, sağlıklı değerlerdeysen meta da kiloları güzel güzel gönderiyor. O yüzden kilo verirken kalori saymayın, kalorinin miktarından çok kaynağı önemlidir deniliyor. Sağlıklı yağlar içeren besinler, sevzeler, meyveler, karbonlar tüketildiğinde vücut özel bir sağlık problemi yoksa üzerine düşeni yapıyor. Beslenme kalitesi o yüzden çok önemli.

Haftaya çarşamba perşembe cuma resmî tatil oldu kaptaniçem o günlere de bi plan yap bence

Foşur foşurum aus maesajın sonunu okumamışım yok kuzum sen bizim ne ćektigimizi biliyorsun ondan caban bu yollardan gectin bizimde gecmememizi istiyorsun inan kilolu birini gördüğümde ister istemez gel beraber zayıflayalım diyesim var demek istiyorum iç güdüsel bir tepki sende bize öyle yaklaşıyorsun kuzum ben uyarılarını acak kulagıma küpe ederim

Bende menü yazayım bugün erkenden

Kahvaltı

Bir yumurta
Tost makinasında kabak kırmızı yeşil biber
1 kk Süzme peynir
2 zeytin
Domates salatalık

Ara

3 çatal makarna
Bir çiğ köfte

Akşam

Yeşil fasulye yoğurt

Su 2 olur

Spor 60 dk eliptik
30 dk egzersiz

Son düzenleme:
Ayy ne guzel herkese mi oyle yoksa akrabalar arasinda mi alındı karar...
yakın aile çevresi zaten ayrı şehirde. onlarla bir arada olsaydık tatlı, sarma, börek, çörek, yemek kesin olurdu. buradakiler de sorun olmuyor. tatlı yemek istemiyorlar. gelene göre yine küçük ikramlar olabiliyor tabi. önceden baklava alırdık. ee artık herkes ya şekerin zararından dolayı ben almayayım diyor ya da başka yerde yedim almayayım diyor. tabi yiyen de oluyor ama çoğu bize kalıyordu. sonra gelsin kilolar. çikolata, badem şekeri, Türk kahvesi, sütlü kahve, meyve suyu, limonata falan yetiyor. dediğim gibi samimiyete göre özel misafir gelirse ikram yapıyoruz ayrıca.

kahvaltı yok sabah bir kahve

öglen
lazanyanın kıyma sosundan 2 servis kaşıgı kadar
1 tabak çoban salata
3 ymk bamya
350 ml kadar kefir

akşam yok

2 lt kadar su
afiyet olsun. güzel olmuş. ama akşama acıkılmaz mı ki

Kaldı 2 saat iftara .... yavaş yavaş gideyim ... bu gece ki sıkıcı bir iş daveti zaten ... yer yemez kalkarız iftardan ..

Bu akşam kaçak değilim yani nasipse 10 gibi buralardayım
güzel bir davet olur yine de inşallah.

Havalar bozuk bir öyle bir böyle
Benim bogazımda var bir tatlı tatlı kaşıntı
Burnumda akıyor
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
geçmiş olsun. havalar çok dengesiz gerçekten.

afiyet olsun. menü gayet güzel olmuş. su ve spor da

Kuzum yeni öğrendim bunu öğrendigim iyi oldu benim demir eksikligim var ama demek sınırda degil olmasında ara ara baktırıyayım

Son düzenleme:
Havanın dengesizliği ondan canım galiba sağol canım:))))

Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Beyaz çay
Ara yok
Öğlen
1 kase şehriye çorbası şehriyesi az
5 kaşık yogurt pulbiber
Ara 1 havuç
Akşam
1 buçuk adana yağsızdı
4 parca tavuk şiş
Ayran salata azdı kendimi köz bibere verdim
5 tane köz biber
Şuan kiraz sapı çayı
Eve gecersem civam percemi...

Son düzenleme:
Sarayca yeter dinlendiğin bugün menü yazmaya başla mortiiiiiiiiiiiiiiii....

Benm ortim ne alemde bakalım ? tartısı ekmeğe olumlu cevap verdi bence
Senin ortiyi gordum gr gr gidiyor ramazandan sonra yeni yontemler deniyecem metayi sasirtacam haaa şuda var mayis 31 cekti 27 haziran regli gunum onun siskinligi basladi sanki daha erken olacakmisim gibiyim göğüs şişkinliğim cok fazla erkenden basladi bu ay...

Yaa bugün bir şey tv dinledim bir diyetisyen demirin eksikligi kiloyu sabitler metayı durdurur dedi birde d vitaminnin eksikligide aklıma ada81 geldi .
Ama canim o ilaclarda istah açıyor kısır döngü yanii ) d vitamini icin ampul almistim bi kac kez... d vitaminide saglik ocaklari olcmuyor ki dahiliye gitmek lazim... bi gun olcturecem bakalim ne durumda ))

Sarayca yeter dinlendiğin bugün menü yazmaya başla mortiiiiiiiiiiiiiiii....

Benm ortim ne alemde bakalım ? tartısı ekmeğe olumlu cevap verdi bence
Bu gun guzel gecti.

Sahur yapmadim

Iftar
2 kabak dolmasi kiymali pirinc cok az
Et haslama
Bol coban salata
Organik sekersiz visne komposto 1 buyuk bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…