Aldım kuzum sabah inşallah gecerAl al iyi gelir. Bu mevsimde zor olur.
Masumum ne oldu sana. Nazar mi degdi kuzumAy acliklar şelale oldu bende
Ben yemiyorum zaten bir tek sütlac yerim bu hafta aksilikler oldu onuda galiba riske atamıyacagım ....Bayramda dikkat ederim sanirim. Benim tatliyla pek aram yok. Arada regl zamanlarimda canim ister.
Ay canim benim anneminde bayramda yaptigi favori tatlisidir. Hepimiz 2-3 kase bitirirdik :)Ben yemiyorum zaten bir tek sütlac yerim bu hafta aksilikler oldu onuda galiba riske atamıyacagım ....
Masumum ne oldu sana. Nazar mi degdi kuzum
Canim bu tek öğün zor ya. Bayramdan sonra duzene soksan cok iyi olur. En azindan 2 ogun yesen. Sabah_aksamCnmmm öğlen 1 de yemistim bugün tek öğün yedim birde , o yüzden acıktım fecisabah artiydim ama baya inmiş ne sisirdi anlamadım
Canim bu tek öğün zor ya. Bayramdan sonra duzene soksan cok iyi olur. En azindan 2 ogun yesen. Sabah_aksam
biraz yoğurt yiyebilirsin bence. açlığını bastırsın.Cnmmm öğlen 1 de yemistim bugün tek öğün yedim birde , o yüzden acıktım fecisabah artiydim ama baya inmiş ne sisirdi anlamadım
Ama ara cok fazla. Sabah aksam cok iyi. Ayrica sen bi ara monti diyeti yapiyordun. O da cok saglikli idi.Hep iki öğün yiyorum cnm
Arada böyle denk geliyor yoksa sabah öğlen yiyorum normalde
Babammgörüşmek için güzel bir fırsattı ama kaçırdın
Bizde masumla görüşürüz nasipse
Haftaya çarşamba perşembe cuma resmî tatil oldu kaptaniçem o günlere de bi plan yap bence
Foşur foşurumaus maesajın sonunu okumamışım yok kuzum sen bizim ne ćektigimizi biliyorsun ondan caban bu yollardan gectin bizimde gecmememizi istiyorsun inan kilolu birini gördüğümde ister istemez gel beraber zayıflayalım diyesim var demek istiyorum iç güdüsel bir tepki sende bize öyle yaklaşıyorsun kuzum ben uyarılarını acak kulagıma küpe ederim
Bende menü yazayım bugün erkenden
Kahvaltı
Bir yumurta
Tost makinasında kabak kırmızı yeşil biber
1 kk Süzme peynir
2 zeytin
Domates salatalık
Ara
3 çatal makarna
Bir çiğ köfte
Akşam
Yeşil fasulye yoğurt
Su 2 olur
Spor 60 dk eliptik
30 dk egzersiz
Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Beyaz çay
Ara yok
Öğlen
1 kase şehriye çorbası şehriyesi az
5 kaşık yogurt pulbiber
Ara 1 havuç
Akşam
1 buçuk adana yağsızdı
4 parca tavuk şiş
Ayran salata azdı kendimi köz bibere verdim
5 tane köz biber
Şuan kiraz sapı çayı
Eve gecersem civam percemi...
Senin ortiyi gordum gr gr gidiyor ramazandan sonra yeni yontemler deniyecem metayi sasirtacam haaa şuda var mayis 31 cekti 27 haziran regli gunum onun siskinligi basladi sanki daha erken olacakmisim gibiyim göğüs şişkinliğim cok fazla erkenden basladi bu ay...
Bu gun guzel gecti.
Sahur yapmadim
Iftar
2 kabak dolmasi kiymali pirinc cok az
Et haslama
Bol coban salata
Organik sekersiz visne komposto 1 buyuk bardak
Bugun menu
Iftar
1 tabak kiymali patlican
2 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt
Semiz otlu salata
Ara
4 dilim kavun
2 lt su icerim ..Ausencia ve @Ahu060812 spor yok....
Sınavın için tebrikler canım ..Selam kızlar. Menümü yazayım.
Sabah
2 dilim Tam buğday ekmeği arasına süzme peynirle tost
Yeşil biber
Domates
Ara
Yoğurt
Akşam
1 kase tel şehriye çorbası
Tavuk sote
Salata
Kaşığın ucuyla tadımlık pirinç pilavı
1 dilim ekmek
Sonra da 1 kek yedim. :/
Yakin zamanda sınav sonucum açıklandı ve iyi bir sonuç geldi. Temmuzun ortasında bir sınavım daha var. Tam gaz ona çalışıyorum. O sebeple stres yaptım sanırım kendimi tutmakta zorlaniyorum sanki şu aralarders çalışırken yeme isteği de beraberinde geliyor. Geçseydi hayırlısıyla şu son 3 4 hafta da.
sahur 03.30
2 dilim kabak pizza
acur
iftar 20.50
2 yk etli türlü
2 yk enginarlı pilav (1/2 pilav 1,5 enginar)
salata
ara 21.30
3 kayısı, kiraz, 1 erik
150 mlt kefir
sahurla beraber 1 lt den fazla su
50 dk tempolu yürüyüş
20 Haziran 2017
Sahur:
Yarım yumurtanın beyazı
Bir dilim hellim peyniri
2 cherry domates
1 dilim tb ekmeği
İftar:
Bir porsiyon ızgara et
Salata
Su daha 1 litre civarında, onu doldurmaya çalışıyorum.
Kızlar menüme ek 2 hurma 3 badem ekledim sporuma ek olarak da 30 dk dönüşü yüksek intervalli...artı beş yaşındaki danayı Bebek arabasında da ittiğimi düşünürsek ekler birbirini götürdü Bile
Ay ben daha hayatımda ilk kez zayıfladım ya nolur almayım geri herkes almış vermiş almış vermiş ben 33 yaşındayım 3 de çocuğum var Başka Doğumda yok planda daha.(Rabbimin planını bilmesekte bizim planda yok)o yüzden almayım yaa burdan hiç gitmiycem ben.banane banane Auuuss aldırma bana kilo
Annaaaa gerçekmi ay özür dilerim ozaman.bizim ailede bi ablam memur oda öğretmen.haliyle ben herkes tatil sanıyom
@Ahu060812 45 dk invertal yürüme var cnm
Evah evah yaz dönemi en iyi kilo verme dönemidir bunu degerlendir kuzum israrlara kendini kapatEfser Allah nasip ederse bayram donusu ablam annem gelecekler. Bizim yemekleri biliyorsun. Birde cok israrcilar.Bakalim neler olacak
Ay acliklar şelale oldu bende
iyi aksamlat kizlar
bugunku menum
sahur
2 tane sunta
biraz surme beyaz peynir
3 4 tane ceri domates
1 buyuk papya biber
1 bardak kiraz sapi cayi
iftar
bir kase ayran asi bugdayli bugdayi cok azdi
bir kepce ispanak yaninda yogurt ve bol salata
kozlenmis kirmizi biber bir parca peynirle iki lokma pide ile
ara
bir kayisi bir hurma bir badem iki findik
iki lt ye yakin su
Şişelere sarılmış yatıyorum içmeye başladım suyu bir yandan da yeşil çay. Kalkıp yoğurt da hazırlayayım o zaman şimdi çok şişkinceyim ama en kötü sahur niyetine gider o yoğurt. :)Ya güzel olurdu evlaaaat beeee .... sana salçalı ekmek sürerdimNare83 a da salçalı sunta
Çok net değil tarih ama tek net olan nasipse kurbanda burada olacağımız .
salı dedin mi iş başı be gülüm ...yanlış alarm verip takımın memurlarına kazan kaldırtma
inan öyle canım .... geçen dışardayız ... eşime diyorum ki şu kadını çevirip gel yapma etme , kilo verebilirsin takıl bana diyesim var dedimbi gün kafana bi çanta yiyeceksin ama hayırlısı diyor
Hmmmm menü güzel olunca ahu hanım erkenden yazıvermiş ...eksiler duruyor değil mi bacım ? yok durmuyorsa iki gün var durdururuz evvelAllah
afiyet olsun efserim , bol prolu güzel akşam olmuş ..
yansın yağlar de haydeee
ortim ortim ... hele bu hafta da 300-500 bi geçiverse .... uçacağızzzz sonra .... sen artık benim daimi ortimsin ...Nare83 u da alak yanımıza .. baksana gidecem midicem bir şeyler demiş sabah ..hiiiiç duymadım bile
işte bir tutma ile 600-700 eksilen bünyenin şımarmaları hep seninkiler kuzum ..
ama şanslısın . en azından geldiği gibi gidebiliyor .
gel halin varsa spor yapalım bu akşam , sen eliptik çevir ben pilates ...Sarayca gel katıl anacım sende ... orti morti sporu .... Efser i de dürt ..... kesin koyar
Sınavın için tebrikler canım ..
Pilavla kanka ekmek yanyana olmayaydı iyiydi de .. olmuş ...
Kek ?
Oruçlu değilsin bari akşam değil de gün içinde lüpletiverseydin keki ... sen bir listeye gir bak ... ben o kekleri bir daha gösterir miyim sana
Menü gayet güzel ... tam akşam yoğurt aradı gözüm diyecektim , o açıkta kefirle gayet başarılı kapatılmış .
Suyu yazmışsın evet az ... ramazanda hepimizde biraz azaldı miktar .
Büyük 500 cc lik bardak kullanıyorum ben ..
İftar ve sahurda mutlaka .. bir de ikisi arasında ... ancak 1.5 tamamlanıyor . işte ara arada gidip gelip az az içmeli .. su olmazsa olmaz .
bas damacanayı canım ... 1 lt daha eklemeye çalış .
Sende de yoğurt aradı gözüm ... ara olarak şu anda ... şöyle limonlu pul biberli bir kase yesen ... ne güzel çalışır meta , yanar yağlar
gitme zaten yavrummm , bak ben gidiyor muyum
benim plan tuttu .... siz mezun olun size de bir plan bulacağız inşallah ... bak 1-2 kilo baktım geliyor o da hemen gelmedi 3 aya yakın .. hemen bir morti yarışı en hırslısından ... hooop geri 58
gidiyooor ...oleeeeey oleeeeeey ...banunun artılar en intervallisinden gdiyor
kalmıyor valla şöyle bir hayal ettim deo şelalelerdeeeen gümbür gümbür ...gürül gürülllll yağlarının akıp gittiğini hayal et ... simitler gidiyorrrrr .... göbekler gidiyooor ... bak bakalımmmmm açlık hissi kalıyor mu
Şişelere sarılmış yatıyorum içmeye başladım suyu bir yandan da yeşil çay. Kalkıp yoğurt da hazırlayayım o zaman şimdi çok şişkinceyim ama en kötü sahur niyetine gider o yoğurt. :)
kalmıyor valla şöyle bir hayal ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?