Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Babamm görüşmek için güzel bir fırsattı ama kaçırdın
Bizde masumla görüşürüz nasipse

Ya güzel olurdu evlaaaat beeee .... sana salçalı ekmek sürerdim Nare83 a da salçalı sunta

Çok net değil tarih ama tek net olan nasipse kurbanda burada olacağımız .

Haftaya çarşamba perşembe cuma resmî tatil oldu kaptaniçem o günlere de bi plan yap bence

salı dedin mi iş başı be gülüm ...yanlış alarm verip takımın memurlarına kazan kaldırtma

inan öyle canım .... geçen dışardayız ... eşime diyorum ki şu kadını çevirip gel yapma etme , kilo verebilirsin takıl bana diyesim var dedim bi gün kafana bi çanta yiyeceksin ama hayırlısı diyor

Hmmmm menü güzel olunca ahu hanım erkenden yazıvermiş ... eksiler duruyor değil mi bacım ? yok durmuyorsa iki gün var durdururuz evvelAllah

afiyet olsun efserim , bol prolu güzel akşam olmuş ..
yansın yağlar de haydeee

ortim ortim ... hele bu hafta da 300-500 bi geçiverse .... uçacağızzzz sonra .... sen artık benim daimi ortimsin ... Nare83 u da alak yanımıza .. baksana gidecem midicem bir şeyler demiş sabah ..hiiiiç duymadım bile

Bu gun guzel gecti.

Sahur yapmadim

Iftar
2 kabak dolmasi kiymali pirinc cok az
Et haslama
Bol coban salata
Organik sekersiz visne komposto 1 buyuk bardak

işte bir tutma ile 600-700 eksilen bünyenin şımarmaları hep seninkiler kuzum ..
ama şanslısın . en azından geldiği gibi gidebiliyor .

Bugun menu
Iftar
1 tabak kiymali patlican
2 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt
Semiz otlu salata

Ara
4 dilim kavun

2 lt su icerim .. Ausencia ve @Ahu060812 spor yok....

gel halin varsa spor yapalım bu akşam , sen eliptik çevir ben pilates ... Sarayca gel katıl anacım sende ... orti morti sporu .... Efser i de dürt ..... kesin koyar

Sınavın için tebrikler canım ..
Pilavla kanka ekmek yanyana olmayaydı iyiydi de .. olmuş ...
Kek ?
Oruçlu değilsin bari akşam değil de gün içinde lüpletiverseydin keki ... sen bir listeye gir bak ... ben o kekleri bir daha gösterir miyim sana

sahur 03.30
2 dilim kabak pizza
acur

iftar 20.50
2 yk etli türlü
2 yk enginarlı pilav (1/2 pilav 1,5 enginar)
salata

ara 21.30
3 kayısı, kiraz, 1 erik
150 mlt kefir

sahurla beraber 1 lt den fazla su
50 dk tempolu yürüyüş

Menü gayet güzel ... tam akşam yoğurt aradı gözüm diyecektim , o açıkta kefirle gayet başarılı kapatılmış .
Suyu yazmışsın evet az ... ramazanda hepimizde biraz azaldı miktar .
Büyük 500 cc lik bardak kullanıyorum ben ..
İftar ve sahurda mutlaka .. bir de ikisi arasında ... ancak 1.5 tamamlanıyor . işte ara arada gidip gelip az az içmeli .. su olmazsa olmaz .

20 Haziran 2017

Sahur:
Yarım yumurtanın beyazı
Bir dilim hellim peyniri
2 cherry domates
1 dilim tb ekmeği

İftar:
Bir porsiyon ızgara et
Salata

Su daha 1 litre civarında, onu doldurmaya çalışıyorum.

bas damacanayı canım ... 1 lt daha eklemeye çalış .
Sende de yoğurt aradı gözüm ... ara olarak şu anda ... şöyle limonlu pul biberli bir kase yesen ... ne güzel çalışır meta , yanar yağlar

gitme zaten yavrummm , bak ben gidiyor muyum

benim plan tuttu .... siz mezun olun size de bir plan bulacağız inşallah ... bak 1-2 kilo baktım geliyor o da hemen gelmedi 3 aya yakın .. hemen bir morti yarışı en hırslısından ... hooop geri 58

@Ahu060812 45 dk invertal yürüme var cnm

gidiyooor ...oleeeeey oleeeeeey ...banunun artılar en intervallisinden gdiyor

iyi aksamlat kizlar
bugunku menum
sahur
2 tane sunta
biraz surme beyaz peynir
3 4 tane ceri domates
1 buyuk papya biber
1 bardak kiraz sapi cayi

iftar
bir kase ayran asi bugdayli bugdayi cok azdi
bir kepce ispanak yaninda yogurt ve bol salata
kozlenmis kirmizi biber bir parca peynirle iki lokma pide ile
ara
bir kayisi bir hurma bir badem iki findik

iki lt ye yakin su

Menünün bu hali gayeeet güzel ...
Bundan sonrasını sahura kadar zaptettin mi tamamdır sedacım ...

Şişelere sarılmış yatıyorum içmeye başladım suyu bir yandan da yeşil çay. Kalkıp yoğurt da hazırlayayım o zaman şimdi çok şişkinceyim ama en kötü sahur niyetine gider o yoğurt. :)

Şişelere sarılmış yatıyorum içmeye başladım suyu bir yandan da yeşil çay. Kalkıp yoğurt da hazırlayayım o zaman şimdi çok şişkinceyim ama en kötü sahur niyetine gider o yoğurt. :)

O suyun şişkinliği canım ... bir anda içiyoruz ya .
Atıver bir cezveye de varsa kiraz sapı kaynatıver ... yüzükler dönsün yine parmaklarda

kalmıyor valla şöyle bir hayal ettim de

Di mi ya ?
Esaslı diyete Eylül gibi başladım ... hep hayal ettim ... hayal ede ede gerçeğe ulaştım .. Ve gerçekten yemek içmek evet , doymak evet ... ama aklımdan sanki dünyaya yiyip içmek için gelmişiz fikrini tamamen sıfırladım .
Mantığım hep hamdolsun bu akşam da doydum da ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…