Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Beyaz çay
Ara yok
Öğlen
1 kase şehriye çorbası şehriyesi az
5 kaşık yogurt pulbiber
Ara 1 havuç
Akşam
1 buçuk adana yağsızdı
4 parca tavuk şiş
Ayran salata azdı kendimi köz bibere verdim
5 tane köz biber
Şuan kiraz sapı çayı
Eve gecersem civam percemi...
Bu gun guzel gecti.
Sahur yapmadim
Iftar
2 kabak dolmasi kiymali pirinc cok az
Et haslama
Bol coban salata
Organik sekersiz visne komposto 1 buyuk bardak
afiyet olsun
Ne oldu eflalim. Karar missin19 haziran
Sahur : Su
İftar : 1 kase mercimek çorbası, tavuk ve sucuk mangal, salata, 3 sarma, avuç içi kadar pide
Ara: 1 avuç kiraz
Su : 2 litre
Tesekkür ederim. Hoşgeldin takimimiza.afiyet olsun
Bende bir an heyecan yaptım. Tatil olmus haberim yok diyeCanim o sadece öğretmenler icin normal memurlar is devam...
hoşbulduk :))Tesekkür ederim. Hoşgeldin takimimiza.
tesekkur ederim, normalde almayınca eve hic haberim yoktu kurusunun satıldığından. Ben biber gibi kurutulabilir sanmistim dışıyla falan. Öyle bir şey olmaz miCanım bakliyat reyonunda satılıyor
tesekkur ederim, normalde almayınca eve hic haberim yoktu kurusunun satıldığından. Ben biber gibi kurutulabilir sanmistim dışıyla falan. Öyle bir şey olmaz mi
afiyet olsun. kek göz kırpıyor ordanSelam kızlar. Menümü yazayım.
Sabah
2 dilim Tam buğday ekmeği arasına süzme peynirle tost
Yeşil biber
Domates
Ara
Yoğurt
Akşam
1 kase tel şehriye çorbası
Tavuk sote
Salata
Kaşığın ucuyla tadımlık pirinç pilavı
Sonra da 1 kek yedim. :/
Yakin zamanda sınav sonucum açıklandı ve iyi bir sonuç geldi. Temmuzun ortasında bir sınavım daha var. Tam gaz ona çalışıyorum. O sebeple stres yaptım sanırım kendimi tutmakta zorlaniyorum sanki şu aralarders çalışırken yeme isteği de beraberinde geliyor. Geçseydi hayırlısıyla şu son 3 4 hafta da.
valla sadece kek değil tüm aksam menüsü göz kırpıyor gibi bana. Kaç haftadır ilk kez pilav yedim.
afiyet olsun. kek göz kırpıyor ordan
ben o azcık pilav ve şehriye toplamını ekmeğe saydım canım. ama kek bayağı bir göz kırptı :))valla sadece kek değil tüm aksam menüsü göz kırpıyor gibi bana. Kaç haftadır ilk kez pilav yedim.
ekmeği yazmayı unutmusum ekledim sonradan ama sen eklemeden alıntılamışsın.ben o azcık pilav ve şehriye toplamını ekmeğe saydım canım. ama kek bayağı bir göz kırptı :))
o zaman 2 dilim ekmek yemişsin :))ekmeği yazmayı unutmusum ekledim sonradan ama sen eklemeden alıntılamışsın.1 dilim de ekmek var.
hayırlısı artiko zaman 2 dilim ekmek yemişsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?