Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hiç üşenmem kaynatırım kaptaniçem. Ayıptır söylemesi çok ucundan 71leri gördüm bugün. Hiç kilo veremezsinlerden buraya gelmek mucize benim için o yüzden tavsiye ne verirsen başımla beraber inşallah sonunda evlilik teklifindeki yüzük de dönecek parmaklarda (55-58 aralığında olduğum döneme dönüş demek o)

Paketli gıdalardan ben de uzak duruyorum, paket ekmeğin içinde bile bir dünya ek madde bulunuyor. Bir de bu gıda belgesellerini izledikçe ve içerine eklenen tad vericilerin vücuttaki uzun dönem etkilerini gördükçe iyice eve sokmaz oldum. Hatta eşim bile artık birşey görünce canı isteyince hanım evde yapsana diyor. Arada çikolata bile yapıyorum ben ona. Kesinlikle paketli gıdadan sağlığa dair birşey geleceğine inanmıyorum ben de.

Selamlar 2 gündür gelemedim bugün midem daha iyiydi ama bugün de eve halı almaya, ordan da iftara gittik buraya bakamadım hiç İnternet paketim yok da

Bu aralar birazcık stresliyim bir de tatil modunda diyet anlamında çok düzenli alamadım.. 3 Temmuzda dershanem başlıyor günde 8 saat Düzene girerim diye düşünüyorum
Bir de 1 Temmuz da sınıf belirleme sınavım var o yüzden stresliyim azcık şu 10 gün biraz daha çalışıp iyi bir sınıfa girmem lazımm

Ayy yazdıkça yazasım geliyor burdan ayrı kaldıkça Bugün regl oldum onun ruhsal etkisi sanırım Tam kadir gecesi üstü regl oldum iyi mii neyse hayırlısı buymuş...

Basarilar dilerim canim. Stres yok sen basarirsin

Ayyy gell gell Ada bu taraf çok rahat stres yok yanii varda çok yok..
Yükü ağır değil..
Ama kesinlikle kilo vermede spor yapmada etkisi aynı

Kuzum Allah zihin açıklığı versin.
Halledersin merak etme.
Tuttuğun Oruçlar kabul olsun.

Reddedildi

Ahahahahhahhh manyak kaptn aus

Ne denemek istiyorsan listede dene ... cumadan başla denemeye ... cuma ..cumartesi..pazar..pazartesi... baktım tutmadı , toparlamaya geçeriz ... listeden çıkınca ne olacak ???

Diyetini bozmadan cızsız cozsuz gr. verene ne zaman bir şey dedim ben .... açık çek işte sana ... ne deneyeceksen beraber bulalım beraber deneyelim ...

Yine de yok dersen ... sen bilirsin kuzum .

Ben durmuyordum ne yalan söyleyeyim ... diyetle de alakalı değil ..eve bir çocuğum var ... ve market rafını aratmayan bir kiler dolabımız vardı .. bir gün kelebekolacam yazdı ... bizde hiç olmaz evde ... daha önce de yazdım ...yahu dedim 3 çocuk ve evde çikolata bisküvi yok bir kaldırdık o kaldırış ...

ve o evlilik teklifi de yüzüğü de olacak döncek düşecek inşallah , sakın kaybetme düşerken

Kozammmm yaz yaz yazmayınca özleniyorsun takımın çıtır güzeli .
ben sana sınıf belirleme sınavı için bol bol dua edeyim canım

Canim saka tabiki umarim cok iyi bir eksi ile gelirsin ama kaptanim arti ile gelsin bak o konuda ciddiyim

ben bugün tartı fotomu ada81 ya yolladım kiiiii

Ayyy gell gell Ada bu taraf çok rahat stres yok yanii varda çok yok..
Yükü ağır değil..
Ama kesinlikle kilo vermede spor yapmada etkisi aynı
Yeni seyler denemek istiyorum ben kendimde sunu gozlemek istiyorum yedikce daha iyi kilo mu verecem tabii bundan kasit saglikli diyet seylerden bahsediyorum....) belki karatay denerim ama biseyler yapacam... beni demir eksikligi cook etkiliyor canim.... ona care bulmam lazim ilac istah aciyor bi begumu dinleyip yatarken icecem deniyecem )) sacim cook dokuluyor oyle boyle degil sukur kel kalmadigima :)))

Bende baktimm
Cuma'ya gelir tahminimce..
Bani kalkmasada ikinci üyelik alsın sana yazsın kilosunu..

Duyyyy @eflalim duyyy ulaş kaptanaa..
Bi daha bdv ye gitme gidersende kavga etme

anaaaam o tamamen ceza sebebi ... @eflalim duyma bunu duyma muneye sordum bakayım ne zaman bitiyor cezası ... onunla irtibatta birilerini bulurum olmazsa , temizlik sayfasından olabilir ... eflalim bunları duy işte ...

ya da sana cumaya kadar şifreli tel yazayım ... parçaları cuma birleştir

Ayyy bende salak gibi gulme sembollerine bakiyom kactane koymus o5 diyeee haha)))))

Bu ne demek oluyor iyi mi kotu mu bizede soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…