Ayyyyy bayilazayim ,eşim geldi koca kutu ile yeminle 2 kg cevizli baklava1 kg su böreği ne yaptın şampiyon sen dedimmmm , ikisininde sevmem ama işte aç migdeye, aç göze laf anlat
Yok yok normalde olmaz hele bu saatte hic olmaz canimcim sen ilik su ic ohh misdsAyyyyy bayilazayim ,eşim geldi koca kutu ile yeminle 2 kg cevizli baklava1 kg su böreği ne yaptın şampiyon sen dedimmmm , ikisininde sevmem ama işte aç migdeye, aç göze laf anlat
vermeeeeeeem adayı o tarafao tarafta cıza yarım sopa var ... adanın tarafta falaka
anaaaam o tamamen ceza sebebi ... @eflalim duyma bunu duymamuneye sordum bakayım ne zaman bitiyor cezası ... onunla irtibatta birilerini bulurum olmazsa , temizlik sayfasından olabilir ... eflalim bunları duy işte ...
ya da sana cumaya kadar şifreli tel yazayım ... parçaları cuma birleştir
100 ben alayim 900 kaptanin
Cumaya cok var 2 gun ful yerseniz olur mu olur
Yeni seyler denemek istiyorum ben kendimde sunu gozlemek istiyorum yedikce daha iyi kilo mu verecem tabii bundan kasit saglikli diyet seylerden bahsediyorum....) belki karatay denerim ama biseyler yapacam... beni demir eksikligi cook etkiliyor canim.... ona care bulmam lazim ilac istah aciyor bi begumu dinleyip yatarken icecem deniyecem )) sacim cook dokuluyor oyle boyle degil sukur kel kalmadigima :)))
Ayyy insallahhhhh bölüşürüzgel biz 500 500 bölüşecek be hacı
Reddedildi
Ahahahahhahhh manyak kaptn aus
Ne denemek istiyorsan listede dene ... cumadan başla denemeye ... cuma ..cumartesi..pazar..pazartesi... baktım tutmadı , toparlamaya geçeriz ... listeden çıkınca ne olacak ???
Diyetini bozmadan cızsız cozsuz gr. verene ne zaman bir şey dedim ben .... açık çek işte sana ... ne deneyeceksen beraber bulalım beraber deneyelim ...
Yine de yok dersen ... sen bilirsin kuzum .
Ben durmuyordum ne yalan söyleyeyim ... diyetle de alakalı değil ..eve bir çocuğum var ... ve market rafını aratmayan bir kiler dolabımız vardı .. bir gün @kelebekolacam yazdı ... bizde hiç olmaz evde ... daha önce de yazdım ...yahu dedim 3 çocuk ve evde çikolata bisküvi yokbir kaldırdık o kaldırış ...
ve o evlilik teklifi de yüzüğü de olacak döncek düşecek inşallah , sakın kaybetme düşerken
Kozammmmyaz yaz yazmayınca özleniyorsun takımın çıtır güzeli .
ben sana sınıf belirleme sınavı için bol bol dua edeyim canım
ben bugün tartı fotomuada81 ya yolladım kiiiii
Ayyyyy bayilazayim ,eşim geldi koca kutu ile yeminle 2 kg cevizli baklava1 kg su böreği ne yaptın şampiyon sen dedimmmm , ikisininde sevmem ama işte aç migdeye, aç göze laf anlat
Ayyy insallah spora sarilmam lazim vücudum birakmis kendiniKalmazsin o kelimeyi bile kullanma.
İnşallah iyi gelir bu sefer kullanma şekli ilacın.
Ramazan sonrasi senden sov bekliyorum kesinlikle.
Ayyy insallahhhhh bölüşürüz)) yarin babam geliyor maraton basliyor... katya olmaya hazirim )) aski memnuuu
Ben de çok düşkündüm. Eşim çok yemedin mi dediğinde sinirlenip ondan gizli bile yerdim sonra tartı ve nefes nefese kalmadan yürüyememe yüzüme tokat gibi vurunca dedim ne yapıyorum böyle. Sonra daha detaylı araştırmaya başlayınca önce hiç bırakamam dediğim beyaz ekmeği bıraktım sonra şeker ve paketli gıdalar geldi. Ondan sonra da zaten imkansız gibi görünen kilo verme dönemi başladı. 21 gün gerçekten alışma için yeterli dönem. Bir de daha önceden de burada yazdığım that sugar film ve fed up belgesellerinde insanların kendilerine ne yaptıklarını gördükçe faha da toparladım. Avokadodan pudinh, ham kakaodan çikolata ya da ev yapımı yoğurda meyve, ev yapımı fıstık ezmesi koyup gideriyorum tatlı isteğimi. İnsanın değişime hazır olmaktan çok, değişimi istemesi önemli. İstek olunca zorluklar da aşılıyor ve böyle bir hayatı benimseyebiliyor insan. Tabii o arada dedtek ve motivasyon çok önemli o da buradan çok güzel geldi.O yüzden izin ya da mezuniyet düşünen arkadaşlarım, istediğiniz kiloya inmeden gitmeyin. Tek başına bu süreç çok daha zor.
Benim bi arkadasimin esi coook az yiyor kus kadar ...diyorki ada utaniyorum onunla yemek yerken diyor...arkadasim 64 kilo oyle sisko degil boyuda var... yemek masasini toplarken esim tvye geciyot o arada herseyi agzima atiyorum diyor hahahaBen de çok düşkündüm. Eşim çok yemedin mi dediğinde sinirlenip ondan gizli bile yerdim sonra tartı ve nefes nefese kalmadan yürüyememe yüzüme tokat gibi vurunca dedim ne yapıyorum böyle. Sonra daha detaylı araştırmaya başlayınca önce hiç bırakamam dediğim beyaz ekmeği bıraktım sonra şeker ve paketli gıdalar geldi. Ondan sonra da zaten imkansız gibi görünen kilo verme dönemi başladı. 21 gün gerçekten alışma için yeterli dönem. Bir de daha önceden de burada yazdığım that sugar film ve fed up belgesellerinde insanların kendilerine ne yaptıklarını gördükçe faha da toparladım. Avokadodan pudinh, ham kakaodan çikolata ya da ev yapımı yoğurda meyve, ev yapımı fıstık ezmesi koyup gideriyorum tatlı isteğimi. İnsanın değişime hazır olmaktan çok, değişimi istemesi önemli. İstek olunca zorluklar da aşılıyor ve böyle bir hayatı benimseyebiliyor insan. Tabii o arada dedtek ve motivasyon çok önemli o da buradan çok güzel geldi.O yüzden izin ya da mezuniyet düşünen arkadaşlarım, istediğiniz kiloya inmeden gitmeyin. Tek başına bu süreç çok daha zor.
Kolay gelsin canimmmEvetttt Menemen zamanı yapayım uykum gelmesin lütfen.
Daha duş almalıyım.
Görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?