Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben işyerinden izin aldım,birazdan çıkıcam,bayram sonrası çarşambaya kadar yokum
hepinize şimdiden hayırlı bayramlar,öpüyorum

Arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlar inşallah bayramdan sonra görüşürüz şimdiden bayramınız mübarek olsun Biraz ofiste uyuyacağım işlerimi halledip tekrar giremeyebilirim Allaha emanet olun

geçmişe uçmadan sizi gördüm minnaklarım

İyi bayramlar olsunnnn .... begum75 mücverim kilo bildirdin miiii evlat daha bakmadım .... yazmadıysan en sonu yaz da bilelim bayram da sevabını günahını

İkinizi de kocamannnnn öpüyorummmm

Çarşamba itibarıyla .... aynı gaz bekliyorum güzellerimmmmmmm

bildirmedim babam akşama bildiririm,malum niyetliyiz
bende çarşambaya aynı gazla dönmeyi ümit ederek gidiyorumbu arada bizimkiler namaza gitti döndükten sonra çıkıcakmışız,henüz beklemedeyim
bende kocaman öpüyorum

Son düzenleme:
Sağol kaptanım bende çok öptüm inşallah az kilo alarak geri döneceğim yerim herhalde ama yürürüm sürekli hava güzel bakalım nasip Hayırlı bayramlar

Yani ne var iğnelemeseler destekleseler demekki yapıya aykırı sinir oluyorum ignelemelerine
Tadı oylemi çıkıyor acaba aklımda deli sorular dedim ya
Bence de güzellikle söyleyip anlaşmak daha iyi de kayınvalidemin genel tarzı bu, kendi çocuklarına da öyle. Öyle olunca da ben de hoş karışılıyorum, şakaya vurup. :)

Tamam canım bekliyorum ben 7 de

Kaptanım kayınvalide fit kadın da, ben dedim yemeseydin böyle olmazdı der hep. Şimdi yeni maleme çıkacak, öyle yersen böyle tartılarla gezersin işte diye

Amaaaaaan salla gitsin .... yaz sonu görüşürüz de el salla

Canım bu kadar yokluğa 100 gr.cık çok iyi ... ben bir süre gelmeyenlerden artıları kilolarla bekliyorum genelde

yüzdeyi ben hallederim şimdi ..

Hadi bakalım start bayram sonrası tam gaz inşallah

Nisacım tekrar hoş geldin

Spor yapmayı sevmen çok büyük artı .... yazın dışarda harcadığın eforda artın ...eee biraz da gırtlağa giriş yollarını kapatacağız oldu bitti

Eğer kilo vermene engel bir sağlık sorunun yoksa emin ol çok güzel ve sağlam yol alırız ... Eylül ayı gibi de hedefi de varmış olursun nasipse

yarın 1 günlük detoks yapmak istiyorum
acaba sıvı deyoksumu yapsam bilemedimm

Canım hazır izin dönemi ... bence fırsatı değerlendir .
Aklındakileri dene .
Mesela senin için aklımdaki dün bir konu açmıştım .... yemek saati bile aynı olan diyetlerde kilo verme durabilir diye ...
Bunlarla oynaman için ideal zaman

Ausencia kaptanım aminn Rabbim seneyede görmeyi nasip etsin...

dün tartıldım ama akşamı bekliyorummm açıkçası 19:30 geç mi olur?

Olmaz canım olmaz ... buralardayım ... iftara da daha 1 saatten fazla kalıyor bana ... hazırlanırım rahat rahat

Gunaydin. Hayirli cumalar

Cuma 81
Bugün 80.4
Fark -0.6

Hayırlı cumalar fulyacım

Tam ramazan sonu , bayram arefesi takıma katılınca açıkcası çok kaynaşamadık ... ama bayram sonrası nasipse voltranı oluştaracağız hep beraber

Tebrik ederim kilonu ...

Çok hassas noktaya gelmişsin ... Bir 10 lu haneden diğerine geçiş ..... 70 li kiloları ıcından yakaladığında diyete sıfırdan başlamış gibi motive olacak gör bak ... aman diyeyim bayram bu kilodan uzaklaşma

teşekür ederim benimde daha yolum uzun

yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin yahu ... ne uzunu ? 59.9 gördüğün an ... tam motive ile tamamdır bu iş ...

günaydın hayırlı Cumalar hanımlar

suspushanimcim hoşgeldin aramıza :)

Tünaydınnn hayırlı Cumalar mortim

Günaydın, selam. Kilo veren herkese tebrikler :)

Selamlar canım.... bizde seni tebrik edelim hadi bugün inşallah

bildirmedim babam akşama bildiririm,malum niyetliyiz
bende çarşambaya aynı gazla dönmeyi ümit ederek gidiyorumbu arada bizimkiler namaza gitti döndükten sonra çıkıcakmışız,henüz beklemedeyim

Tamam canım .... bekliyorum merakla ...

Sağol kaptanım bende çok öptüm inşallah az kilo alarak geri döneceğim yerim herhalde ama yürürüm sürekli hava güzel bakalım nasip Hayırlı bayramlar

sen halledersin tatlım ... burdan sonra 53 lerden yukarı görmek yok inşallah ... görürsen de kapışırız bir hafta , morti oluruz sizi zayıflatacağım diye 45 kilo olmazsam iyi

DelyDoly seni de alıntılamıştım nereye uçtu kuzu ?

Bak artılar sinsi sinsi gr. gr. geliyor mezun oldun da .. 200 gr falan derken 81 gelecek mezuniyetten sonra ipin ucunu kaçıran bir sen olursun bir de Betulina sahi o nerde acaba

Bak aklıma gelenler .... pamukskr sözde hiç bırakmayacaktı buraları ... B Bebetomm dan da ses yok ... roxen2303 im mankenliğe devam bence ... @Lunya bayramdan sonra elle beni abla dedi mezunlara ses ettim ... ha aeben de kilo bildirmiyor

Bir de izinlilere ses edeyim ... hele hele @Sherrysherrylady hanımla kelebekolacam hanımefendiler ????

Ahahah kaptanlık bunu gerektirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…