Bence de fazlası olmaz kaptanım yani
yok valla peşinen yazıyorum 56.5 a kadar ok ? ordan sonra bildirim yapıp yarışıyorsam sizlerle , bilin ki fake bildirim
Banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ....
Yahu canımmmmmm emojiler varken nedenbu yavrummmmm nedennnnnn ?
iş yogunlugu feci , malum bayram öncesi
üevde olsam elimde kahvem bütün emojiler snein olurdu
Bekle kaledeAusencia
Gecen haftaki kilom 85.8
Bu haftaki kilom 83.3
Fark 2.5
Yüzdesi 3.00 acele hesapladım bir bakın
Vurdu veeeeeeee goooooooooolllllllll
Burada ne işin var kuzum12.takım burası
tamam kardeş takım eyvallahta
bu arada fazla heyecandan haftaları karıştırdın ...84.9 den 83.3 ....yüzden de 1 küsür ....
Panik yok 12 takım ... yüzde 3 müz yok
selamlar bu arada her birinize .... öpüldünüz
Kv cagırdı oraya cıktim acele yazip ciktik telefonun azizligine ugradim
dayanamadım o taşlı kottan aldım 36 beden
kilomu merak ediyorum bende, sabah alelacele çıktım, ayrıca diyetisyen analizini bu hafta zannediyordum
ama haftaya olacakmış.
Kv cagırdı oraya cıktim acele yazip ciktik telefonun azizligine ugradim
O zaman gelen tatili hayal et .... şurda 4-5 saat kaldı mesai bitimine ... sonra sana tüm kahveler benden .... hem de sütlü
Güle güle giy canım ... emin çooook yakışacak
seninkini bende çok merak ediyorummmm ... şimdi efser bende desemada81 senin yüzdeyi yer miii kiii
sorun değil canım ... kan çekmiş kardeş takımımıza yazmışsın ...
BUrdan da kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan tebrik edeyim tatlım
Harikasınnnn
Takımın bir üyesi olarak seni yürekten tebrik ediyorummm
BU da morti cevabım
Yanlıs hesaplamışım demigözler % 3 görünceoldum ama % 1.88 çok iyi bir rakam ortim sen harikasınnnn tebriklerrrrr
Yanlıs hesaplamışım demigözler % 3 görünceoldum ama % 1.88 çok iyi bir rakam ortim sen harikasınnnn tebriklerrrrr
Tamam canım bekliyorum ben 7 de
Amaaaaaan salla gitsin .... yaz sonu görüşürüz de el salla
Canım bu kadar yokluğa 100 gr.cık çok iyi ... ben bir süre gelmeyenlerden artıları kilolarla bekliyorum genelde
yüzdeyi ben hallederim şimdi ..
Hadi bakalım start bayram sonrası tam gaz inşallah
Nisacım tekrar hoş geldin
Spor yapmayı sevmen çok büyük artı .... yazın dışarda harcadığın eforda artın ...eee biraz da gırtlağa giriş yollarını kapatacağız oldu bitti
Eğer kilo vermene engel bir sağlık sorunun yoksa emin ol çok güzel ve sağlam yol alırız ... Eylül ayı gibi de hedefi de varmış olursun nasipse
Canım hazır izin dönemi ... bence fırsatı değerlendir .
Aklındakileri dene .
Mesela senin için aklımdaki dün bir konu açmıştım .... yemek saati bile aynı olan diyetlerde kilo verme durabilir diye ...
Bunlarla oynaman için ideal zaman
Olmaz canım olmaz ... buralardayım ... iftara da daha 1 saatten fazla kalıyor bana ... hazırlanırım rahat rahat
Hayırlı cumalar fulyacım
Tam ramazan sonu , bayram arefesi takıma katılınca açıkcası çok kaynaşamadık ... ama bayram sonrası nasipse voltranı oluştaracağız hep beraber
Tebrik ederim kilonu ...
Çok hassas noktaya gelmişsin ... Bir 10 lu haneden diğerine geçiş ..... 70 li kiloları ıcından yakaladığında diyete sıfırdan başlamış gibi motive olacak gör bak ... aman diyeyim bayram bu kilodan uzaklaşma
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin yahu ... ne uzunu ? 59.9 gördüğün an ... tam motive ile tamamdır bu iş ...
Tünaydınnn hayırlı Cumalar mortim
Selamlar canım.... bizde seni tebrik edelim hadi bugün inşallah
Tamam canım .... bekliyorum merakla ...
sen halledersin tatlım ... burdan sonra 53 lerden yukarı görmek yok inşallah ... görürsen de kapışırız bir hafta , morti oluruzsizi zayıflatacağım diye 45 kilo olmazsam iyi
Insallah eylulde yeni bi benle cikarimTamam canım bekliyorum ben 7 de
Amaaaaaan salla gitsin .... yaz sonu görüşürüz de el salla
Canım bu kadar yokluğa 100 gr.cık çok iyi ... ben bir süre gelmeyenlerden artıları kilolarla bekliyorum genelde
yüzdeyi ben hallederim şimdi ..
Hadi bakalım start bayram sonrası tam gaz inşallah
Nisacım tekrar hoş geldin
Spor yapmayı sevmen çok büyük artı .... yazın dışarda harcadığın eforda artın ...eee biraz da gırtlağa giriş yollarını kapatacağız oldu bitti
Eğer kilo vermene engel bir sağlık sorunun yoksa emin ol çok güzel ve sağlam yol alırız ... Eylül ayı gibi de hedefi de varmış olursun nasipse
Canım hazır izin dönemi ... bence fırsatı değerlendir .
Aklındakileri dene .
Mesela senin için aklımdaki dün bir konu açmıştım .... yemek saati bile aynı olan diyetlerde kilo verme durabilir diye ...
Bunlarla oynaman için ideal zaman
Olmaz canım olmaz ... buralardayım ... iftara da daha 1 saatten fazla kalıyor bana ... hazırlanırım rahat rahat
Hayırlı cumalar fulyacım
Tam ramazan sonu , bayram arefesi takıma katılınca açıkcası çok kaynaşamadık ... ama bayram sonrası nasipse voltranı oluştaracağız hep beraber
Tebrik ederim kilonu ...
Çok hassas noktaya gelmişsin ... Bir 10 lu haneden diğerine geçiş ..... 70 li kiloları ıcından yakaladığında diyete sıfırdan başlamış gibi motive olacak gör bak ... aman diyeyim bayram bu kilodan uzaklaşma
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin yahu ... ne uzunu ? 59.9 gördüğün an ... tam motive ile tamamdır bu iş ...
Tünaydınnn hayırlı Cumalar mortim
Selamlar canım.... bizde seni tebrik edelim hadi bugün inşallah
Tamam canım .... bekliyorum merakla ...
sen halledersin tatlım ... burdan sonra 53 lerden yukarı görmek yok inşallah ... görürsen de kapışırız bir hafta , morti oluruzsizi zayıflatacağım diye 45 kilo olmazsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?