Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

I

Insallah eylulde yeni bi benle cikarim

Canım benim konumda pantalonları gördün değil mi ? bir ben çıktı bu vücuttan ..Üstelik 10 yaş farkımızı da düşünürsek ... inan bana oluyor

BU iş önce kafada bitiyor .. Allahın izni ile hayatında uygulamaya başladığında .. sende artık takımın minnakları grubunda olacaksın bir bakmışsın

ben şimdi bu akşamdan itibaren menülerini bekliyorum .. ilk hafta sadece gözlemleyeceğim .. ne yiyerek ne veriyor ne alıyorsun ... seni ve metanı tanımam lazım .. özellikle ilk haftalar fazlaca da kısıtlamadan , hele de detokslardan , şok diyetlerden uzak dur ... onlar ilerleyen zamanlarda kilo vermeler duraksarsa ... acil b planı :)))

Hosgeldin aramıza

Arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlar inşallah bayramdan sonra görüşürüz şimdiden bayramınız mübarek olsun Biraz ofiste uyuyacağım işlerimi halledip tekrar giremeyebilirim Allaha emanet olun
Oyyy oyy minnaklar bayram kutlamis seninde bayramin kutlu olsun minnakim

Olur bugunden veririm menumuz bugun orucum spor iftar sonrasina kaldi

Yanlıs hesaplamışım demi eşim evdeydi annen cagıriyor şunu hesapla dedim

Bende minnak minnak kutlayacağımmm hepinizi ... tartı az daha iner diye bekliyorummmm

Eeeee be Sarayca eee beeee .... bastın damarıma ... midem yapıştı kaburgama

nasıl yani 57 leri gördüm deme sakın kaptanım beni kalpten mi götüreceksin

ben kaç kiloda minnak olurum acaba

Wc olsa yerdim belki iki gundur wc yook ( bi hareketlilik olur insallah beklemedeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…