Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende 3.5 metre alıcam cnm köşe takımı aldıgım odaya

karın kaslarına ramazan molası verdik:) benim sinirime dokunuyor göbeğim malum :) youtube da bi kız buldum squat girl diye bi baksana ablacım ben bayramın ikinci gününden itibaren başlıyorum sabah akşam koşu ve o kızın hareketleri özellikle karın ve kol

Olsun kaptanim siz girmesenizde bn motive adina yazayim hem hemde salmayayim kendimi

aaaaa sen onu yeni mi keşfettin ... bayılıyorum ben ona ... nedense konuşma tarzını ve enerjisini sevdim hele de ebruya göre

Şu anda kendi kalesine gol atmış futbolcu gibiyim
Gecen haftaki kilom 84.9
Bu haftaki kilom 83.3
Fark.1.6
Yüzdem 1.88

Olsun kaptanim siz girmesenizde bn motive adina yazayim hem hemde salmayayim kendimi

yaz tabii ki buralardaız zaten ...yani benim girmem dediğim çok giremem ... yine buralardayım nasipse

arkadaşlarda menü yazmaya devam edecek zaten .

88.5 için mi o gözler bir zamanlar 120 lerdeydi .

akşam bakacağım ama artı olmayacağım kesin, bakalım eksi ne kadar olur

şişir adamı iyice e miiii şişir

ay bayramda tek lokma tatlı yemeyi düşünmüyorum ,
sizde yeeyin annem , acısı fana çıkıyor sonra

allahtan tatlıs even bi tip degilim

Bende ölçülü ve tadımlık sanırım ... Kv de de olacağım ... onun bayram böreği ve baklavası meşhurdur .. Eskiden tepsiyi devirirdim git gel .. şimdi eline sağlık demek için usulen alırım ...

Senin tatlı ile aran çok yok evet , ne mutlu ... en azından onun krizleri gelmiyor

Valla hic halim yok kaptanim.. babamin yemek servisini yaptim bi dus aldim koltuga uzandim .... ))

Asayiş berkemal.. regl şişliği 300-500 .
Ramazana başladıgım kilodayım sayılır .tatilin artısı duruyor sadece onuda bayramdan sonra sahalara dönüp tekrar vericem inş .

Valla hic halim yok kaptanim.. babamin yemek servisini yaptim bi dus aldim koltuga uzandim .... ))

Oturduğun yerde zıpla o zaman :)))

Ben bu hafta sürekli kiraz ve dut yedim , her kiraz yediğimde sapını kaynattım , kaynatırken içine bir iki gün kurusu , bir kuru incir attım ... suyunu içtim taneleri yedim , bunu genelde sahurda yaptım ... ve bu hafta ilk kez ramazan da wc sorunu yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…