Bende dün halı baktım daha ... netten . hol antre ufak ara ... oradaki 3 lüyü değiştireceğim nasipse ..
Bir iki halı gösterdim eşime , gık mık etti ... bende bir iki uçuk fiyat gösterdim sonra ... eee ilk gösterdiklerinde fena değildi aslında oldu
bende 3.5 metre alıcam cnm köşe takımı aldıgım odaya
Ausencia kaptanım zaten bende 38 bedenim, ama pantolonda 36 yazınca insan bi mutlu oluyor, o kadar minnak değilim yani
Bedenler aynı bacım ... 36 kardeşliği ... ama lc de 34 alt benimüst hala 36-38 markaya göre değişken .....
Basen olmuş 88.5 ...podyuma çıkacağım bu gidişlemimu88 canla hele şu karın kaslarını bi yapalım
Olsun kaptanim siz girmesenizde bn motive adina yazayim hem hemde salmayayim kendimine iyi olmuş bayram üzeri ..iyi günlerde harca banucum
1.88 canom
bu gözleeer neler gördü neleeeer .... ilk okulda mı gördüm nerde gördüm en son
sen zaten minnaksın kuzum , amaç daha da minnak olup .. gelecek 1-2 artıya yatırım yapmak
hopla zıpla halin varsa adacım , eğil kalk ... bende burdan wc duasına çıkayın tövbeler ola yarabbim
Özelden bi sevindim burdan da iki pon pon sallayayım
Canım bizim şeri kulakları çınlasın şimdi izinde , onun tartısı da cumaları severdi hep .. artı diyip 300-500 cuma bir şekilde gelirdi eksiler
İyi bayramlar şimdiden canım ...
Arefe gününden bizde köye çıkarız ... Kayınvalideme .. sanırım bayramın 2. günü akşam dönerim ..
Oradan çektiği kadar telden gireceğim nasipse
tebrikler çok iyi efser cim, bundan fazla versen sağlıksız olur zaten.Şu anda kendi kalesine gol atmış futbolcu gibiyim
Gecen haftaki kilom 84.9
Bu haftaki kilom 83.3
Fark.1.6
Yüzdem 1.88
benim ki züğürt tesellisi işte 36 bedenim diye dolaşıyorum ortalıktatabiii yaaaa , ben daha 60 küsürlerde ki kışın xs kazak aldımne ben xs dum ne kazak .... ama etiket öyleydi ya
suspushanimcim hoşgeldin sanırım dun geldin. takımın enerjisi, atmosferi çok iyi. Eminim çok güzel kilolar vereceksin.
Çok şüķür diyelimtebrikler çok iyi efser cim, bundan fazla versen sağlıksız olur zaten.
Bedenler aynı bacım ... 36 kardeşliği ... ama lc de 34 alt benimüst hala 36-38 markaya göre değişken .....
Basen olmuş 88.5 ...podyuma çıkacağım bu gidişlemimu88 canla hele şu karın kaslarını bi yapalım
akşam bakacağım ama artı olmayacağım kesin, bakalım eksi ne kadar olurÇok şüķür diyelim
Senden ne haber bkldirim yaptınmı
karın kaslarına ramazan molası verdik:) benim sinirime dokunuyor göbeğim malum :) youtube da bi kız buldum squat girl diye bi baksana ablacım ben bayramın ikinci gününden itibaren başlıyorum sabah akşam koşu ve o kızın hareketleri özellikle karın ve kol
Şu anda kendi kalesine gol atmış futbolcu gibiyim
Gecen haftaki kilom 84.9
Bu haftaki kilom 83.3
Fark.1.6
Yüzdem 1.88
Olsun kaptanim siz girmesenizde bn motive adina yazayim hem hemde salmayayim kendimi
akşam bakacağım ama artı olmayacağım kesin, bakalım eksi ne kadar olur
ay bayramda tek lokma tatlı yemeyi düşünmüyorum,
sizde yeeyin annem , acısı fana çıkıyor sonra
allahtan tatlıs even bi tip degilim
Valla hic halim yok kaptanim.. babamin yemek servisini yaptim bi dus aldim koltuga uzandim ....ne iyi olmuş bayram üzeri ..iyi günlerde harca banucum
1.88 canom
bu gözleeer neler gördü neleeeer .... ilk okulda mı gördüm nerde gördüm en son
sen zaten minnaksın kuzum , amaç daha da minnak olup .. gelecek 1-2 artıya yatırım yapmak
hopla zıpla halin varsa adacım , eğil kalk ... bende burdan wc duasına çıkayın tövbeler ola yarabbim
Özelden bi sevindim burdan da iki pon pon sallayayım
Canım bizim şeri kulakları çınlasın şimdi izinde , onun tartısı da cumaları severdi hep .. artı diyip 300-500 cuma bir şekilde gelirdi eksiler
İyi bayramlar şimdiden canım ...
Arefe gününden bizde köye çıkarız ... Kayınvalideme .. sanırım bayramın 2. günü akşam dönerim ..
Oradan çektiği kadar telden gireceğim nasipse
Gule gule harca canim ikramiyeniiteşekür ederim kızlar , oturma odama halı alayım dedim
halım yok
Asayiş berkemal.. regl şişliği 300-500 .@DelyDoly seni de alıntılamıştım nereye uçtu kuzu ?
Bak artılar sinsi sinsi gr. gr. geliyor mezun oldun da .. 200 gr falan derken 81 gelecekmezuniyetten sonra ipin ucunu kaçıran bir sen olursun bir de @Betulina sahi o nerde acaba
Bak aklıma gelenler .... @pamukskrsözde hiç bırakmayacaktı buraları ... @Bebetomm dan da ses yok ... @roxen2303 im mankenliğe devam bence ... @Lunya bayramdan sonra elle beni abla dedi mezunlara ses ettim ... ha aeben de kilo bildirmiyor
Bir de izinlilere ses edeyim ... hele hele @Sherrysherrylady hanımla @kelebekolacam hanımefendiler ????
Valla hic halim yok kaptanim.. babamin yemek servisini yaptim bi dus aldim koltuga uzandim ....))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?