Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben sapları attım hep :) hep wc sorunu tabiiki benimleydi ay bitsin bugün artık 6 olsunda çıkalım diye bekliyorum

Kızlar benimde kilom sabit
Dünkü uğraşlarım sonucu artılar gitti..
Sporla ilgili reformlara tamamen katılıyorum bende önümüzdeki cuma yeni programımızla döneyim izin veririrseniz çünkü geriden sarmak zor olacak.listeyide merak ediyorum bakmaya çalışacağım inşallah

Kızlar ramazandan sonraki 1500 kalorilik listem
Eki Görüntüle 2012754

Hadi hayırlı olsun efserimm .... sen yine de o dönüşüm de pilava yer verme kuzum

ben sapları attım hep :) hep wc sorunu tabiiki benimleydi ay bitsin bugün artık 6 olsunda çıkalım diye bekliyorum

Nimeeeet nimeeeet hiç sap atılır mı az kaldı kuzum sabır...

bende bunu görmeden şimdi telden yazdım sana ahu.
Hadi bakalım sabitte geldi ... bundan sonra toparlanma zamanı ... bayramı en iyi şekilde atlatarak ...

Ve evet sporu ele alalım kuzum ... her türlü desteğe de fikre de açığım ... yarışma tarzı olabilir ...
Videolar ve hareketler eklenebilir ...

Bende oturma odasina alacam... gecen ablam geldiginde 4 metre kare hali almis oturma odasi icin hediye )) cook beyaz yahuuu ben onu sersem aysima birgunde mahveder .... bi tane farkli bi renk alayim diyorum

beyaz halı çocuklu evde de çocuksuz evde de kabus bence

Selamlar Ancak gelebildim bu aralar çok sık gelemiyor bayram sonrası hem diyet hem spor hem de hayatımda düzen yakalayacağım inşallah

Kilo Bildirimim: Ausencia
Geçen Hafta: 66.2
Bugün: 66
Fark: -200 gr
Yüzde: 0,30

Az ama regl şişkinliğim daha gidemedi.. Sivilcelerle birlikte halen benimleler.. Buna da şükür

Olsun diyelim tatlım , sonuçta hem bu ara hemen hemen hiç gelemedin hem malum ramazan , sofralar ...
Bayramdan sonrası için hepimiz için yeni bir start olacak inşallah .
Tabii bayramda dahil ... orada coşup almamak lazım

Ayyy cook guzel duruyor kenarlarinda ucuk pembe cicicekleri var bi serdik ablamla sonra kenarindan yuruduk geri kaldirdik

Birde akşama yazdı bende öyle düşünüyorum canım

Haziran ayında kim kaç kilo verdi listemizi ufak ufak toparlayayım dedim de .... bakmaz olaydım ... Ramazanla beraber Haziran cidden çok verimsiz geçmiş arkadaşlar bir çoğunuz için ...

Lütfen bundan sonra 7.takımın eski dinamik günlerine geri dönüş bekliyorum bildirim yaparken 600 gr.cık yazardınız bazılarınız :)
Mumla aramışız Haziran da o gramları .

Herkes üç aşağı beş yukarı biliyor zaten ne alıp verdiğini ya da veremediğini ... o yüzden talep yoksa Haziran da kim kaç kilo verdi listesi yapmıyorum ....

Temmuzda yine eselim

bencede kaptanımmm biz o kadar erken boğazları kapatıryormuşuz ki akşam ve gece yemeleri resmen bizi sarstı kilo almadık ama veremedik de...

aslında uzun zamandır diyette buradaki herkes koruma programı gibi oldu biraz.

Birazda korunabildiğini gördünüz ama ...olaya iyi yanından bakan kaptan ... ara ara cızlı menüler , özellikle geç yemeler ... en kötü sabite kilitledi durumu ...

Kaldı 1.20 dk n mimummmmm

Ausencia canim bende 19.30 bildirim yapsam olur mu zaten buralardayim ... sadece biraz bekleyeyim diyorum ...)

Bende buralardayım canım ... Yani öyle gözüküyor şimdilik ... zaten mimu ve ersesi için iş dönüşünü bekliyorum ... seni de bekleriz kuzum ama hesap kontrol falan da var ... çok geçe kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…