Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Birazda korunabildiğini gördünüz ama ...olaya iyi yanından bakan kaptan ... ara ara cızlı menüler , özellikle geç yemeler ... en kötü sabite kilitledi durumu ...

Kaldı 1.20 dk n mimummmmm

son 1 saaat ablaaam :)

sabite kitleyen sahur bence ve iki ana iki ara yapamadım ben hiç iftar sahur sahurda ye ve yat :)

teşekür ederim kızlar , oturma odama halı alayım dedim
halım yok

Kızlar bende halı bakıyorum, girişe yolluk ve oğlumun odasına yolluk

tabiii yaaaa , ben daha 60 küsürlerde ki kışın xs kazak aldım ne ben xs dum ne kazak .... ama etiket öyleydi ya

İzin alıp işten erken cikmistimya, mağazaya girdim kot bakıyorum, görevli kız ben yardımcı olayım dedi,buyrun en büyük beden dediben şok nasıl yanii dedim moralim bozuldu o kadar irimi duruyorumalmadan çıktım ki

Aaaa olur mu bu size olur canim deseydin hadi sen en kucuk bedeni getir deseydin ))

Ausencia saat 7 de tartılırım ama hayalim 72 yok çünkü halam geliyor hem de ne gelme, bir haftadır sancı , üç gündür şişlik. Sancım olmayalı uzun yıllar olmuştu fenalardayım. Çok iş yaptım ondan heralde.
Bu arada sporumu yaptım iki gündür

Bende bu arada sarmalarımı sardım hem zeytinyağlı hem etli. Patlıcan yemeği için patlıcanları kızarttım etini kavurdum, çörek yaptım, ayran çorbası yaptım, baklava bu sefer hazır ben yanına sütlaç ve trilice yapıcam. Yarın strese girmek istemedim bugün hepsini halledeyim bayram için dedim.

Ay ne demek en büyük beden hele de senin kilolarında.. saçını başını yolabilirdim ben öyle görevlinin. Biz gitsek herhalde üç beş pantolonu birleştirip anca çıkaracak. Terbiyesiz.

Nego canım yeniden hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…