Yaaa hec sorma ablamda beyaz hastası evini gor hep acik renk hali... haftalik kadın aliyor ...ona kolay temizlik ben ne yapayim evdeki oyun hamuru canavariniay adaaaaa kız beyaz halı kabus gibi kız
bennn panik olurum ha döküldü ha dökülcek diye
Birazda korunabildiğini gördünüz ama ...olaya iyi yanından bakan kaptan ... ara ara cızlı menüler , özellikle geç yemeler ... en kötü sabite kilitledi durumu ...
Kaldı 1.20 dk n mimummmmm
teşekür ederim kızlar , oturma odama halı alayım dedim
halım yok
Kızlar bende halı bakıyorum, girişe yolluk ve oğlumun odasına yollukBende dün halı baktım daha ... netten . hol antre ufak ara ... oradaki 3 lüyü değiştireceğim nasipse ..
Bir iki halı gösterdim eşime , gık mık etti ... bende bir iki uçuk fiyat gösterdim sonra ... eee ilk gösterdiklerinde fena değildi aslında oldu
tabiii yaaaa , ben daha 60 küsürlerde ki kışın xs kazak aldımne ben xs dum ne kazak .... ama etiket öyleydi ya
Aaaa olur mu bu size olur canim deseydin hadi sen en kucuk bedeni getir deseydinKızlar bende halı bakıyorum, girişe yolluk ve oğlumun odasına
İzin alıp işten erken cikmistimya, mağazaya girdim kot bakıyorum, görevli kız ben yardımcı olayım dedi,buyrun en büyük beden dediben şok nasıl yanii dedim moralim bozuldu o kadar irimi duruyorum almadan çıktım ki
Zaten sıcak başıma geçmiş ağzım dilim kurumuş zorla bakıyordum hepten kaçırdı hevesimi biseycik almadimAaaa olur mu bu size olur canim deseydin hadi sen en kucuk bedeni getir deseydin))
Sen oraya ramazan sonrasi ugra tekrarZaten sıcak başıma geçmiş ağzım dilim kurumuş zorla bakıyordum hepten kaçırdı hevesimi biseycik almadim
Selam herkese sonunda gelebildim :)
Ayyy hosgeldin gecmis olsunnn canimmSelam herkese sonunda gelebildim :)
Polemikten ban yedimay ne oldu geçmiş olsun cnm, bi baktık eflalim gri
Sağol canım :)Ayyy hosgeldin gecmis olsunnn canimm
Oyy kolay gelsin canımKaptanim baklava yapiyorum ortalık curcuna 11 cocuk gerisini sen düşün
Tarti bana 66.6 dedi
Gecen hafta 67
Fark 400gr
BencedeSen oraya ramazan sonrasi ugra tekrar)
Ay ne demek en büyük beden hele de senin kilolarında.. saçını başını yolabilirdim ben öyle görevlinin. Biz gitsek herhalde üç beş pantolonu birleştirip anca çıkaracak. Terbiyesiz.Kızlar bende halı bakıyorum, girişe yolluk ve oğlumun odasına yolluk
İzin alıp işten erken cikmistimya, mağazaya girdim kot bakıyorum, görevli kız ben yardımcı olayım dedi,buyrun en büyük beden dediben şok nasıl yanii dedim moralim bozuldu o kadar irimi duruyorum almadan çıktım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?