Inan bu hafta o artilari temizledim ya kendime daha bi guvenim geldi. Enerji patlamasi var su an bu gazla kalkar sahura kadar mutfağı temizlerim benBu hafta lokum olurdu bee kuzum üzüldüm valla , hiç aklıma gelmedi .... hatta durum böyle ikenigdedali na dün mesaj yazdım , o da senin gibi artılı izinli .. o da bildirim için gelmeyince bugün ekleyemedim listeye ...
Bazen kıl payı dereceye giriyoruz ya , bu hafta öyle değildi .
Neyse en uygun zamanda saraycammetana ve sana güveniyorum zaten
Ben sevmem ki vedaları kuzumBizde sizi tebrik ediyoruuuz en kocamanından canım
Canım bizden de sana kocaman tebrikler , bireysel 3.lüğün için
Canım tekrar özür , şimdi geleneksel cuma sonu bildirimimi yazarken , onu da ekleyeceğim ..Önce sohbete geleyim dedim ... o raporum uzun sürüyor
Gayet güzel efserim
Aaaaa çekirdeeeek , neden gelmedi aklımıza ki , birebirdir wc için
ne güzel bir yazı bu ...
lakin bunu bir veda konuşması olarak elbette almıyorum ... burdayız .. 55 e de orti morti bulmuşsun zaten sarayca ... bende mi katılsam aranıza
Bizde seni tanıdığımıza çok memnunuz tabii ki de ... daha uzunu diğer yazıda yazacağım
Sahur olmaması dışında iftar gayet güzel .. salata , yoğurt , az karbonhidrat ve sebze ... hepsi var
gayeeeet güzel ersesim ... işte bu ...nasıl olsa cuma ... daha çok var haftaya demeden ..devam edebilmek
Bende kendimi tebrik ettim saraycam , hafta içi ada ile tartı fotosu haberi paylamıştık , 58.1 görünce bile sevinmiştim 3 gün önce ... 57 ler geliyooooooor aus dedim ...
Seninde meta iyi ama hakkını yemeyelim
ayneeeeeeeen .... oldun sen oldun
canım yaaa 59 du değil mi senin izne ayrılış ?
Keşke bu hafta hatırlatsaydın ya derece olarak seni almak müsaitti sanki ...ben ne bileyimmm öyle liste dışı güzellerin baş köşesine oturttum seni ama mezuniyet başka tabii ki ...
neyse ki pideler son buluyor artık .. birer parça da olsa .... kepekli ya da tb ekmek candır .. beyaz ekmek tüketimi pide ile son bulacak buna seviniyorum ...
Ve kızartmalarda kalkarsa iyi olur fulyacım
Tesekkür ederim canimSana da iyi tatiller bitanem ♡♡♡ mutlu bayramlar
Kazanmamiz mucize gibi. Pazartesi 62.5 kg dim. Demek ki pes etmemeli insan
Ya ben ya benKazanmamiz mucize gibi. Pazartesi 62.5 kg dim. Demek ki pes etmemeli insan
Bu bize iyi bir ornek olsun ortim. Kaldigimiz yerden devam ettik ve basardikYa ben ya bentamam buraya kadar dedim artık
Valla öyle kuzum düşsekte kalksaksada önümüzdekileri kaldırıp yolla devamBu bize iyi bir ornek olsun ortim. Kaldigimiz yerden devam ettik ve basardik
Aynen oyle. Iyi ki burasi var veValla öyle kuzum düşsekte kalksaksada önümüzdekileri kaldırıp yolla devam
evetçok güzel bir duygu öyle değil mi
Yusuf kaç yaşında?
evet öyle yazmıştımevet canım ... artık listedesinnnncanım katılım formu doldurduğunda ilk hedefim 62 sonrasında ... 55 yazmışsın ... hele bir 62 leri görelim .. kilo revize edilebiliyor aşağıya doğru canım .
Pantalon içinde ayrıca tebrikler
Kaptanim sen yinede haftaya aylik analizimizi yap derim kendimizi gorup ona gore temmuza onlem aliriz.
Yani 1. Olacagim icin demiyorum kesinlikle oyle algilanmasin
Ben sevmem ki vedaları kuzum
Kopamam ki sizlerden
Evet 55 e kadar ortim Saraycam
Kazanmamiz mucize gibi. Pazartesi 62.5 kg dim. Demek ki pes etmemeli insan
Ya ben ya bentamam buraya kadar dedim artık
evet öyle yazmıştımkilo vermeye başladıkça gözüm döndü sanırım. Işınlayin beni 55 e. Keske olabilse bu tabi
Aylik analiz bu hafta degil ki hafta haziran bitiyor.Ayyy ne olur bana o kaknem listeyi bu gece hazırlatmave eveeeeeet muhtemelen ilk 3 tesin ...
harbiden ya ikinizde fenalardaydınız bu hafta ... efserle özelden de yazışıyorduk
aynen pes etmemenin bire bir örneğisiniz ....
Maşallah saydin sende çok güzel kilo vermişsin...Nerden başlasam bilemiyorum söze...
Şubat 2016 ydı sanırım ilk sevgili @Lunya Nanam ile çıktım bu yola (o benim çok sevgili Nanam ♡♥) topige gelmeden önce 78,5 kiloydum. Topikteki maratonuma 74,5 kiloyla başladım. Nanam sağolsun bana güvendi listeye dahil etti.
Sonra sevgili cancağızımAusencia devraldı takımımızın sorumluluğunu. Ona çok şey borçluyum bana manevi anlamda o kadar iyi geldi ki. İlaç gibi... Hakkını helâl et kuzum ♡♡♡
Tedaviler sonrası kilolar aldım üzüldüm ama atlattım inişli çıkışlı günler zor zamanlar geçirdim. Insülin direnci ile tanıştım meğer kilo vermeme engelmiş. 3 ay tedavi ve sporla üstesinden geldim şükür. Ve bende mezun oluyorum bugün ama durmak yok 55 olana kadar başınızın belası olmaya devam
7. takımım, canım dostlarım benim. Hepiniz kahrımı çektiniz en zor günlerimde dualar ettiniz destek oldunuz hepiniz sağolun hepinizi ayırt etmeden öyle çok seviyorum ki ♡♡♡ ailemden parça oldunuz hepiniz, kız kardeş edindim onlarca, iyi ki geldim iyiki sizleri tanıdım. Bireysel tanıma şansım oldu bazılarınızı ve tanıdığıma çok memnun oldum :)
Ha unutmadan asıl buraya gelmeme vesile olan canımcım @kelebek19 sonsuz teşekkürler ♡♡
Hepinizi çok ama çok seviyorum
Olsunn canım 38 de iyi bir beden.Tesekkür ederim canim darisi sizlere olsun
Kaptanim senin meta ya masallah diyorum. Acikcasi bu kadar verecegini tahmin edemezdim. Cok tebrikl
Tebrikleriniz alindi efendimhaftaya var misiniz jubile yapalim
Tesekkur ederim canim ama lcw nin bedenleri genis oldugu icin 36 beden 38 e denk geliyormus. Kaptanim oyle dedi.yinede 38 beden de hic fena degil
Tesekkur ederim canim. Daha guzelleri sizlerin olsun. Ben kilo alinca alisveris yapmam pek. Sadece ihtiyactan alirim bir seyler. Kilo verince alacagim dedim ve son 1 haftadir bir seyler almak iyi geldi bana. Darisi sizlere olsun.
Tebrik ederim saydinim
Kilolarimiz ayni kuzum. Gel seninle 55 olana dek orti ve morti olalim. Ne dersin?
Benim yan simit ve gobegim var yoksa bacak basen 36 olurda. Gobege gelince pantolonu iliklemek zor oluyorMaşallah saydin sende çok güzel kilo vermişsin...
Tabi kii veda değil bu burda devam..
Olsunn canım 38 de iyi bir beden.
Ama 36 da olursun oluruzz inşallah :))
Kaptanım hedefinin 11 kilo altindasin şu an....öyle oluyor ... benim hedef 68 di .. 65 oldu ... 58 e gizlice indi ... bugün 57 kiloyum
Göbek nasıl bir şey yahuuBenim yan simit ve gobegim var yoksa bacak basen 36 olurda. Gobege gelince pantolonu iliklemek zor oluyor
Bende tam tersini yasadim. Pantolonlarimi hep dar alirim. Sonradan esniyorlar cunku. Bol alsam alt salvar gibi duruyor. Genelde likralilari tercih ediyorum ya da lastikli olanlari. Bir ara dusuk bel olanlar vardi kabus gibi. Neyseki simdi olanak cok bir sekilde bulunuyor yuksek belGöbek nasıl bir şey yahuu
Bakk bi dönem 66 kiloydum.
Pantolon aliyorum basenlerden zor çıkıyor hoppp bel göbek yokk kocaman bosluk..
Çocukların ki gibi lastik yapiyordum belime offff ne kötüydü...
Şimdi daha iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?