Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 523.ETAP
(16 - 23 Haziran)
TAKIM DERECELERİ

1..............1,138 ....... 9. TAKIM
2..............0,950........ 12. TAKIM
3................0,762..... 7. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

1..........%2.59...... Tezbitsin (13. Takım)
2..........%2,49..... Seydan94 (9. Takım)
3..........%1.885..... Efser (7. Takım)

3.olan takımın tüm güzellerini listeli listesiz tebrik ediyorum tek tek ... ve bireysel 3.lüğü alan @Efser ciğimi de tebrik ediyorum .

Bunu duydugum iyi oldu teşekkür ederim canim

Teşekkür ederim Saraycam ♡Bende seni tebrik ediyorum
Biz seninle morti olamayız canım ortim
Yarın kısmetse yolculuk bayramdan sonra eve dönücem ortim başlarız yarışlara inşallah

Buraya gelmeden önce verdiğim az bir kiloyu da ekleyince şimdiye kadar toplamda 6.3 kg. vermiş oluyorum. Başladığımda tam 90 dim. Bugün pantolonum gayet rahat ve biraz da bol oldu.
çok güzel bir duygu öyle değil mi

Tam alıntılarımı almıştım , emir demiri kesti yusuf paşa babası ile bize bir pusula yazmış ...

Benim bowling turnuvası yapmak ister misiniz ?

Babaya yenildik geldim
Yusuf kaç yaşında?

Tebrikler 7. Takıııımmmmm tebrikler aus kaptaaan
İlk 3 te iki kardeş takım yerimizi kaptık yine

Bizde sizi tebrik ediyoruuuz en kocamanından canım

Canım bizden de sana kocaman tebrikler , bireysel 3.lüğün için

Canım tekrar özür , şimdi geleneksel cuma sonu bildirimimi yazarken , onu da ekleyeceğim ..Önce sohbete geleyim dedim ... o raporum uzun sürüyor

Gayet güzel efserim

Bugun menü
Iftar
2 kuru kayisi
Yarim tabak sebzeli makarna
1 kase yogurt
Semizotlu salata

Ara
1 avuc ay çekirdek

2 lt su icilir.. Ausencia ve Ahu060812 spor yok.

Aaaaa çekirdeeeek , neden gelmedi aklımıza ki , birebirdir wc için

ne güzel bir yazı bu ...

lakin bunu bir veda konuşması olarak elbette almıyorum ... burdayız .. 55 e de orti morti bulmuşsun zaten sarayca ... bende mi katılsam aranıza

Bizde seni tanıdığımıza çok memnunuz tabii ki de ... daha uzunu diğer yazıda yazacağım

Bugunku menum gelsinnn
Sahur yok uyanamadim

Iftar
Bi tabak bol isotlu Patlican guvec
Bi dilim kepekli ekmek
2sb ayran
Salata

Su 2litre olacak
20dk iftar sonrasi yuruyus.

Sahur olmaması dışında iftar gayet güzel .. salata , yoğurt , az karbonhidrat ve sebze ... hepsi var

gayeeeet güzel ersesim ... işte bu ...nasıl olsa cuma ... daha çok var haftaya demeden ..devam edebilmek

Bende kendimi tebrik ettim saraycam , hafta içi ada ile tartı fotosu haberi paylamıştık , 58.1 görünce bile sevinmiştim 3 gün önce ... 57 ler geliyooooooor aus dedim ...
Seninde meta iyi ama hakkını yemeyelim

Menum
Sahur yok

Iftar
Iskender pideleri yenmedi
Ayran
Salata
Corba

Bu gun boyle yediysem ben olmusum demektir.

ayneeeeeeeen .... oldun sen oldun

Kilo veren veremeyen emek sarf eden tum 7. Takimi tebrik ediyorum. 3. Olmusuz ayrica tebrikler.

Ausencia kaptanim sen beni gozden cikardin hic listeyi teklif dahi etmiyorsun. Beni sevmiyor musun

canım yaaa 59 du değil mi senin izne ayrılış ?

Keşke bu hafta hatırlatsaydın ya derece olarak seni almak müsaitti sanki ... ben ne bileyimmm öyle liste dışı güzellerin baş köşesine oturttum seni ama mezuniyet başka tabii ki ...

neyse ki pideler son buluyor artık .. birer parça da olsa .... kepekli ya da tb ekmek candır .. beyaz ekmek tüketimi pide ile son bulacak buna seviniyorum ...
Ve kızartmalarda kalkarsa iyi olur fulyacım

Aslında fazla osterjenin zararları var bizde biraz yoksun olduğu için düzene sokana kadar içecegim bakalım
Teşekkürler tatlım sizin desteginizle...

Efser bu haftanin tum 1. Likleri senin kuzum. Aynen devam. Pes etmek yok daimi ortim ve hemsom
Kuzum hemşom sağol herzaman hepberaber oluruz bu birincilikler hepimizin destegiyle olan bir başarı burda bulunan herkesin payı var teşekkürler

Buraya gelmeden önce verdiğim az bir kiloyu da ekleyince şimdiye kadar toplamda 6.3 kg. vermiş oluyorum. Başladığımda tam 90 dim. Bugün pantolonum gayet rahat ve biraz da bol oldu.

Ausencia beni listeye almissin

Hedefim 62 değildi ama. 55 e kadar incem ben. 62 ye gelince mi ikinci kez düşüreceğiz hedefi?

evet canım ... artık listedesinnnn canım katılım formu doldurduğunda ilk hedefim 62 sonrasında ... 55 yazmışsın ... hele bir 62 leri görelim .. kilo revize edilebiliyor aşağıya doğru canım .

Pantalon içinde ayrıca tebrikler

Aslinda listesiz iyi gidiyorum ama bayramdan sonra annem ablam gelecek inşallah yaklasik 1 ay kalirlar belki 20 gun duruma gore. Listede olursam kacamak yapmam diye dusundum. Liste olmazsa amaaan bu ay yiyeyim iceyim diyebilme ihtimalimde var. Ee o zaman ne olacak gelsin 65-66 lar yani sil bastan . Sen uygun zamanda al beni. Zaten annemler burayı biliyorlar yemem icin israr edemezler.

Bu hafta lokum olurdu bee kuzum üzüldüm valla , hiç aklıma gelmedi .... hatta durum böyle iken igdedali na dün mesaj yazdım , o da senin gibi artılı izinli .. o da bildirim için gelmeyince bugün ekleyemedim listeye ...
Bazen kıl payı dereceye giriyoruz ya , bu hafta öyle değildi .
Neyse en uygun zamanda saraycam metana ve sana güveniyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…