Bunu duydugum iyi oldu teşekkür ederim canimgeçmiş olsun. civanperçemi bitkisel östrojen miş zaten. kadın hastalıklar ında faydasının çok olduğunu söylüyor bitki uzmanları. yabancı bir doktor ''kadınlar hergün düzenli olarak civanperçemi çayı içseler kadın hastalılarıyla ilgili hiçbir sorunları olmaz demiş'' okumuştum daha önce.
bende de miyom var iki tane. aslında ben de düzenli içsem iyi olacak.
Teşekkür ederim Saraycam ♡Bende seni tebrik ediyorumTesekkür ederim canim darisi sizlere olsun
Kaptanim senin meta ya masallah diyorum. Acikcasi bu kadar verecegini tahmin edemezdim. Cok tebrikler
Tebrikleriniz alindi efendimhaftaya var misiniz jubile yapalim
Adacim izine ayrildin umarim duzenli bir menu ile metani sasirtir ve guzel kilo verirsin. Tebrikler kuzum
Tesekkur ederim canim ama lcw nin bedenleri genis oldugu icin 36 beden 38 e denk geliyormus. Kaptanim oyle dedi.yinede 38 beden de hic fena degil
Tesekkur ederim canim. Daha guzelleri sizlerin olsun. Ben kilo alinca alisveris yapmam pek. Sadece ihtiyactan alirim bir seyler. Kilo verince alacagim dedim ve son 1 haftadir bir seyler almak iyi geldi bana. Darisi sizlere olsun.
Tebrik ederim saydinim
Kilolarimiz ayni kuzum. Gel seninle 55 olana dek orti ve morti olalim. Ne dersin?
Orti oluruz canim. Hayirli bayramlar iyi tatiller simdidenTeşekkür ederim Saraycam ♡Bende seni tebrik ediyorum
Biz seninle morti olamayızcanım ortim
Yarın kısmetse yolculukbayramdan sonra eve dönücem ortim başlarız yarışlara inşallah
çok güzel bir duygu öyle değil miBuraya gelmeden önce verdiğim az bir kiloyu da ekleyince şimdiye kadar toplamda 6.3 kg. vermiş oluyorum. Başladığımda tam 90 dim. Bugün pantolonum gayet rahat ve biraz da bol oldu.
Yusuf kaç yaşında?Tam alıntılarımı almıştım , emir demiri kesti yusuf paşa babası ile bize bir pusula yazmış ...
Benim bowling turnuvası yapmak ister misiniz ?
Babaya yenildik geldim
Tebrikler 7. Takıııımmmmm tebrikler aus kaptaaan
İlk 3 te iki kardeş takım yerimizi kaptık yine
Bugün yogun bir gündü benim için çok takipte kalamadığım gibi cok gargaşalı gećti
Kilo veren herkesi kutluyorum
Veremeyenler ve sabit kalan arkadaşlada sonu kadar arkalarında bizler ve kaptanımız var bu güvenle yola devam etmelerini istiyorum
Ayrıca 3. Olmuşusuz takımdaki tüm arkadaslarım tekrar tebrik ediyorum
Bugünden sonra galiba menü bildirime gelip kaçarım
Herkese iyi kaçamaksız bayramlar diliyorum
olsun canım sorun değil.
tamam canım yazarım.inşallah ben de güzel kilolar veririm sizlerle
hoş geldin nisacım aramıza
evet doğru bu dönemde takıma katıldığımdan tam kaynaşma olmadı. gerçi daha çok yeniyim. inşallah zamanla daha iyi olur
valla açıkçası ben bugün için en azından 79.8 i hedeflemiştim. bazı nedenlerden dolayı yediklerim azcık cısslara kayınca 80.4 de kaldım. buna da çok şükür. ama dediğin gibi 70 li kiloları ucundan görürsem motivem acayip yenilenecek artacak. inşallah önümüzdeki cumaya nasip olur 7 ler. bayramda çok dikkatli olmam gerek.
güle güle giyin
harikasın lily cim
Bugünkü menüm
Sabah ve öğlen
1 penirli domatesli salatalıklı sandevüc
1 soda
Ara 12 kiraz 1 kaysı 2 ceviz
Akşam
2 kase caçık
Bir tabak köz patlıcanlı salatası
Ara civam percemi...
Rabbim nasip ederse yarın orucum inşallah...
Nerden başlasam bilemiyorum söze...
Şubat 2016 ydı sanırım ilk sevgili @Lunya Nanam ile çıktım bu yola (o benim çok sevgili Nanam ♡♥) topige gelmeden önce 78,5 kiloydum. Topikteki maratonuma 74,5 kiloyla başladım. Nanam sağolsun bana güvendi listeye dahil etti.
Sonra sevgili cancağızımAusencia devraldı takımımızın sorumluluğunu. Ona çok şey borçluyum bana manevi anlamda o kadar iyi geldi ki. İlaç gibi... Hakkını helâl et kuzum ♡♡♡
Tedaviler sonrası kilolar aldım üzüldüm ama atlattım inişli çıkışlı günler zor zamanlar geçirdim. Insülin direnci ile tanıştım meğer kilo vermeme engelmiş. 3 ay tedavi ve sporla üstesinden geldim şükür. Ve bende mezun oluyorum bugün ama durmak yok 55 olana kadar başınızın belası olmaya devam
7. takımım, canım dostlarım benim. Hepiniz kahrımı çektiniz en zor günlerimde dualar ettiniz destek oldunuz hepiniz sağolun hepinizi ayırt etmeden öyle çok seviyorum ki ♡♡♡ ailemden parça oldunuz hepiniz, kız kardeş edindim onlarca, iyi ki geldim iyiki sizleri tanıdım. Bireysel tanıma şansım oldu bazılarınızı ve tanıdığıma çok memnun oldum :)
Ha unutmadan asıl buraya gelmeme vesile olan canımcım @kelebek19 sonsuz teşekkürler ♡♡
Hepinizi çok ama çok seviyorum
Bugunku menum gelsinnn
Sahur yok uyanamadim
Iftar
Bi tabak bol isotlu Patlican guvec
Bi dilim kepekli ekmek
2sb ayran
Salata
Su 2litre olacak
20dk iftar sonrasi yuruyus.
bugunku menum
sahur
haslanmis yumurta
suzme peynir bir parca
2 tane sunta
maydanoz bol
ceri domates 3 4 tane 1 papya
1 bardak yesilcay
iftar
ufak bir kase mercimek corbasi
3 4 kasik patlican yemegi yaninda iki kask yogurt ile
bir sunta kadar haslanmis tavuk
biraz salata
ara iki dilim kadar karpuz (kucuk)
su iki ltyi bulur
kahve ve yesilcay icecegim
spor yok koltuga yigilmak war maalesef
Tesekkür ederim canim darisi sizlere olsun
Kaptanim senin meta ya masallah diyorum. Acikcasi bu kadar verecegini tahmin edemezdim. Cok tebrikler
Tebrikleriniz alindi efendimhaftaya var misiniz jubile yapalim
Adacim izine ayrildin umarim duzenli bir menu ile metani sasirtir ve guzel kilo verirsin. Tebrikler kuzum
Tesekkur ederim canim ama lcw nin bedenleri genis oldugu icin 36 beden 38 e denk geliyormus. Kaptanim oyle dedi.yinede 38 beden de hic fena degil
Tesekkur ederim canim. Daha guzelleri sizlerin olsun. Ben kilo alinca alisveris yapmam pek. Sadece ihtiyactan alirim bir seyler. Kilo verince alacagim dedim ve son 1 haftadir bir seyler almak iyi geldi bana. Darisi sizlere olsun.
Tebrik ederim saydinim
Kilolarimiz ayni kuzum. Gel seninle 55 olana dek orti ve morti olalim. Ne dersin?
Menum
Sahur yok
Iftar
Iskender pideleri yenmedi
Ayran
Salata
Corba
Bu gun boyle yediysem ben olmusum demektir.
Kilo veren veremeyen emek sarf eden tum 7. Takimi tebrik ediyorum. 3. Olmusuz ayrica tebrikler.
Ausencia kaptanim sen beni gozden cikardin hic listeyi teklif dahi etmiyorsun. Beni sevmiyor musun
çok güzel bir duygu öyle değil mi
Yusuf kaç yaşında?
Aslında fazla osterjenin zararları var bizde biraz yoksun olduğu için düzene sokana kadar içecegim bakalımgeçmiş olsun. civanperçemi bitkisel östrojen miş zaten. kadın hastalıklar ında faydasının çok olduğunu söylüyor bitki uzmanları. yabancı bir doktor ''kadınlar hergün düzenli olarak civanperçemi çayı içseler kadın hastalılarıyla ilgili hiçbir sorunları olmaz demiş'' okumuştum daha önce.
bende de miyom var iki tane. aslında ben de düzenli içsem iyi olacak.
Teşekkürler tatlım sizin desteginizle...CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 523.ETAP
(16 - 23 Haziran)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,138 ....... 9. TAKIM
2..............0,950........ 12. TAKIM
3................0,762..... 7. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%2.59...... Tezbitsin (13. Takım)
2..........%2,49..... Seydan94 (9. Takım)
3..........%1.885..... Efser (7. Takım)
3.olan takımın tüm güzellerini listeli listesiz tebrik ediyorum tek tek ... ve bireysel 3.lüğü alan @Efser ciğimi de tebrik ediyorum .
Kuzum hemşom sağol herzaman hepberaber oluruz bu birincilikler hepimizin destegiyle olan bir başarı burda bulunan herkesin payı var teşekkürler
Buraya gelmeden önce verdiğim az bir kiloyu da ekleyince şimdiye kadar toplamda 6.3 kg. vermiş oluyorum. Başladığımda tam 90 dim. Bugün pantolonum gayet rahat ve biraz da bol oldu.
Ausencia beni listeye almissin
Hedefim 62 değildi ama. 55 e kadar incem ben. 62 ye gelince mi ikinci kez düşüreceğiz hedefi?
Sana da iyi tatiller bitanem ♡♡♡ mutlu bayramlarOrti oluruz canim. Hayirli bayramlar iyi tatiller simdiden
Bizde sizi tebrik ediyoruuuz en kocamanından canım
Canım bizden de sana kocaman tebrikler , bireysel 3.lüğün için
Canım tekrar özür , şimdi geleneksel cuma sonu bildirimimi yazarken , onu da ekleyeceğim ..Önce sohbete geleyim dedim ... o raporum uzun sürüyor
Gayet güzel efserim
Aaaaa çekirdeeeek , neden gelmedi aklımıza ki , birebirdir wc için
ne güzel bir yazı bu ...
lakin bunu bir veda konuşması olarak elbette almıyorum ... burdayız .. 55 e de orti morti bulmuşsun zaten sarayca ... bende mi katılsam aranıza
Bizde seni tanıdığımıza çok memnunuz tabii ki de ... daha uzunu diğer yazıda yazacağım
Sahur olmaması dışında iftar gayet güzel .. salata , yoğurt , az karbonhidrat ve sebze ... hepsi var
gayeeeet güzel ersesim ... işte bu ...nasıl olsa cuma ... daha çok var haftaya demeden ..devam edebilmek
Bende kendimi tebrik ettim saraycam , hafta içi ada ile tartı fotosu haberi paylamıştık , 58.1 görünce bile sevinmiştim 3 gün önce ... 57 ler geliyooooooor aus dedim ...
Seninde meta iyi ama hakkını yemeyelim
ayneeeeeeeen .... oldun sen oldun
canım yaaa 59 du değil mi senin izne ayrılış ?
Keşke bu hafta hatırlatsaydın ya derece olarak seni almak müsaitti sanki ...ben ne bileyimmm öyle liste dışı güzellerin baş köşesine oturttum seni ama mezuniyet başka tabii ki ...
neyse ki pideler son buluyor artık .. birer parça da olsa .... kepekli ya da tb ekmek candır .. beyaz ekmek tüketimi pide ile son bulacak buna seviniyorum ...
Ve kızartmalarda kalkarsa iyi olur fulyacım
Aslinda listesiz iyi gidiyorum ama bayramdan sonra annem ablam gelecek inşallah yaklasik 1 ay kalirlar belki 20 gun duruma gore. Listede olursam kacamak yapmam diye dusundum. Liste olmazsa amaaan bu ay yiyeyim iceyim diyebilme ihtimalimde var. Ee o zaman ne olacak gelsin 65-66 lar yani sil bastan . Sen uygun zamanda al beni. Zaten annemler butayi biliyorlar yemem icin israr edemezler.
Kaptanim sen yinede haftaya aylik analizimizi yap derim kendimizi gorup ona gore temmuza onlem aliriz.Şimdi hem sıralamayı ... hem hedefleri ... hem geleneksel konuşmamı yazayım ...öhömmm öhöömmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?