Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

olsun canım sorun değil.
tamam canım yazarım.inşallah ben de güzel kilolar veririm sizlerle

hoş geldin nisacım aramıza

evet doğru bu dönemde takıma katıldığımdan tam kaynaşma olmadı. gerçi daha çok yeniyim. inşallah zamanla daha iyi olur
valla açıkçası ben bugün için en azından 79.8 i hedeflemiştim. bazı nedenlerden dolayı yediklerim azcık cısslara kayınca 80.4 de kaldım. buna da çok şükür. ama dediğin gibi 70 li kiloları ucundan görürsem motivem acayip yenilenecek artacak. inşallah önümüzdeki cumaya nasip olur 7 ler. bayramda çok dikkatli olmam gerek.

dayanamadım o taşlı kottan aldım 36 beden
güle güle giyin

harikasın lily cim

efsercim civanperçemini ne için içiyorsun? ben sadece r.... günlerinde çok ağrım olursa içiyorum.

Son düzenleme:
efsercim civanperçemini ne için içiyorsun? ben sadece r.... günlerinde çok ağrım olursa içiyorum.
Canım benim reglide baya sıkıntılarım var düzensizlik polip olşumu çok sık oluyor düzenlemesi için içiyorum burda @masumm önerdi bugün diyetisyenime danıştım oda önerdi bakalım inşallah düzene girer...

Nerden başlasam bilemiyorum söze...
Şubat 2016 ydı sanırım ilk sevgili @Lunya Nanam ile çıktım bu yola (o benim çok sevgili Nanam ♡♥) topige gelmeden önce 78,5 kiloydum. Topikteki maratonuma 74,5 kiloyla başladım. Nanam sağolsun bana güvendi listeye dahil etti.
Sonra sevgili cancağızım Ausencia devraldı takımımızın sorumluluğunu. Ona çok şey borçluyum bana manevi anlamda o kadar iyi geldi ki. İlaç gibi... Hakkını helâl et kuzum ♡♡♡
Tedaviler sonrası kilolar aldım üzüldüm ama atlattım inişli çıkışlı günler zor zamanlar geçirdim. Insülin direnci ile tanıştım meğer kilo vermeme engelmiş. 3 ay tedavi ve sporla üstesinden geldim şükür. Ve bende mezun oluyorum bugün ama durmak yok 55 olana kadar başınızın belası olmaya devam
7. takımım, canım dostlarım benim. Hepiniz kahrımı çektiniz en zor günlerimde dualar ettiniz destek oldunuz hepiniz sağolun hepinizi ayırt etmeden öyle çok seviyorum ki ♡♡♡ ailemden parça oldunuz hepiniz, kız kardeş edindim onlarca, iyi ki geldim iyiki sizleri tanıdım. Bireysel tanıma şansım oldu bazılarınızı ve tanıdığıma çok memnun oldum :)
Ha unutmadan asıl buraya gelmeme vesile olan canımcım kelebek19 sonsuz teşekkürler ♡♡
Hepinizi çok ama çok seviyorum

Son düzenleme:
bugunku menum
sahur
haslanmis yumurta
suzme peynir bir parca
2 tane sunta
maydanoz bol
ceri domates 3 4 tane 1 papya
1 bardak yesilcay

iftar

ufak bir kase mercimek corbasi
3 4 kasik patlican yemegi yaninda iki kask yogurt ile
bir sunta kadar haslanmis tavuk
biraz salata

ara iki dilim kadar karpuz (kucuk)

su iki ltyi bulur
kahve ve yesilcay icecegim
spor yok koltuga yigilmak war maalesef

Ortim 50 li rakamlara geçmişiz

Tesekkür ederim canim darisi sizlere olsun

Kaptanim senin meta ya masallah diyorum. Acikcasi bu kadar verecegini tahmin edemezdim. Cok tebrikler

Tebrikleriniz alindi efendim haftaya var misiniz jubile yapalim

Gecen hafta : 67.800
Bu hafta : 67.600
Giden : -200
Yuzde: 0.29

Wc yok olsaydi daha cok giderdi.... dahada beklemedim mutfak haz. Ugrasacam...

Adacim izine ayrildin umarim duzenli bir menu ile metani sasirtir ve guzel kilo verirsin. Tebrikler kuzum

Tesekkur ederim canim ama lcw nin bedenleri genis oldugu icin 36 beden 38 e denk geliyormus. Kaptanim oyle dedi.yinede 38 beden de hic fena degil

Tesekkur ederim canim. Daha guzelleri sizlerin olsun. Ben kilo alinca alisveris yapmam pek. Sadece ihtiyactan alirim bir seyler. Kilo verince alacagim dedim ve son 1 haftadir bir seyler almak iyi geldi bana. Darisi sizlere olsun.
Teşekkür ederim Pınar'ım ♡♡ durmak yok, liste dışında da 55 olana dek devam

Tebrik ederim saydinim

Kilolarimiz ayni kuzum. Gel seninle 55 olana dek orti ve morti olalim. Ne dersin?

Kilo veren veremeyen emek sarf eden tum 7. Takimi tebrik ediyorum. 3. Olmusuz ayrica tebrikler.

Ausencia kaptanim sen beni gozden cikardin hic listeyi teklif dahi etmiyorsun. Beni sevmiyor musun

geçmiş olsun. civanperçemi bitkisel östrojen miş zaten. kadın hastalıklar ında faydasının çok olduğunu söylüyor bitki uzmanları. yabancı bir doktor ''kadınlar hergün düzenli olarak civanperçemi çayı içseler kadın hastalılarıyla ilgili hiçbir sorunları olmaz demiş'' okumuştum daha önce.
bende de miyom var iki tane. aslında ben de düzenli içsem iyi olacak.

sahur 03.30
kıymalı menemen
salatalık
2 zeytin
1 parça pide

iftar 20.50
2 kepçe börülceli tarhana çorbası
2 yk taze fasulye
3 yk patlıcan kabak biber kızartması
salatalık
150 mlt ev yoğurdu
1 parça pide

ara 1 lor kurabiyesi

1,5 lt su
50 dk yürüyüş Ausencia Ahu060812

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…