olsun canım sorun değil.Iftar sofrasında içime dert oldu ... son dk.paylaşınca ve ilk sayfadan ekleyince ...60kiloyum un kilo bildirimini liste dışı tabloya eklemeyi unutmuşum
Gelince hemen ekleyeceğim ... fulyacım .
Hep oruç kafa halleri bunlar .
Daha sofradayız yazdım valla .
tamam canım yazarım.inşallah ben de güzel kilolar veririm sizlerleMenülerin kötü değil fulya .. sağlıklı ve dengeli ... bir çok arkadaşımız bu şekilde de güzel kilolar veriyor ... tabii sende etkisini ben ilk kez bu hafta göreceğim .
Yürüyüşte var
Yaptığımız sporları yazarken spor kaptanımızAhu060812 yu etiketliyoruz canım
hoş geldin nisacım aramızaADINIZ:Nisa
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:1.60
KİLONUZ:77.6
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Kontrolsuz yemek yemek,dogum ve hareketsizlik
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Yasim ilerliyor ve kilolardan zamanla rahatsiz olmaya basladim.
Tesetturluyum giydiklerim yakismiyor..
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Evliyim.
Bi oglum var.Calismiyorum.Tum zamanim ev ,oglum ve kitap okumakla geciyor.
Tabi arada gezmelerimiz de oluyor.
Oglumdan dolayi hareketliyim.
Hele yazin hep parktayiz.
Spor yapmayi seviyorum.
Tum arkadaslara simdiden kolayliklar diliyorum.
evet doğru bu dönemde takıma katıldığımdan tam kaynaşma olmadı. gerçi daha çok yeniyim. inşallah zamanla daha iyi olurHayırlı cumalar fulyacım
Tam ramazan sonu , bayram arefesi takıma katılınca açıkcası çok kaynaşamadık ... ama bayram sonrası nasipse voltranı oluştaracağız hep beraber
Tebrik ederim kilonu ...
Çok hassas noktaya gelmişsin ... Bir 10 lu haneden diğerine geçiş ..... 70 li kiloları ıcından yakaladığında diyete sıfırdan başlamış gibi motive olacak gör bak ... aman diyeyim bayram bu kilodan uzaklaşma
güle güle giyindayanamadım o taşlı kottan aldım 36 beden
harikasın lily cimTartı beni seviyi
Dün 500 gram artıdaydım geçen cumaya göre. Bugün 500 gram gitmiş bir de üstüne 700 gram eksilmişim. Çok şaşırdık kaptanla.
Geçen hafta: 84.4
Bu hafta: 83.7
Fark: 700 gram
Yüzde: 0,84
efsercim civanperçemini ne için içiyorsun? ben sadece r.... günlerinde çok ağrım olursa içiyorum.Bugünkü menüm
Sabah ve öğlen
1 penirli domatesli salatalıklı sandevüc
1 soda
Ara 12 kiraz 1 kaysı 2 ceviz
Akşam
2 kase caçik
Bir tabak köz patlıcanlı salatası
Ara civam percemi...
Rabbim nasip ederse yarın orucum inşallah...
Teşekkür ederim Pınar'ım ♡♡ durmak yok, liste dışında da 55 olana dek devam
Canım benim reglide baya sıkıntılarım var düzensizlik polip olşumu çok sık oluyor düzenlemesi için içiyorum burda @masumm önerdi bugün diyetisyenime danıştım oda önerdi bakalım inşallah düzene girer...efsercim civanperçemini ne için içiyorsun? ben sadece r.... günlerinde çok ağrım olursa içiyorum.
HosbuldummmmHoşgeldin canım.
İnanılmaz güzel bir takıma geldin çok sanslisin..
sagol canim tesekkur ederimHarika canım maşallah
İnşallah cancağızım :) tutamam ben çenemi
Ortim 50 li rakamlara geçmişiz
O nasıl bir münasebetsizlik ... en küçük beden diyecekken dilimi sürçtü...
Ben kotu almayayım da size bir hipermetrop gözlük alayım diyeydin
ne sıktın canını minnakım ..kilon belli , duruşun belli
Canım kocamaaaan tebrikler sana
aynı performansı bayram da görmek ümidiyle
azıcık olur begümüm ... çok olmasın ..bak 57 gelmemiş şükür
Canım ben senin bildirimini dün ahu'dan aldım ...
Perşembe bildirim aldığımız için genelde oruçlulardan , şimdi de regl malum ... Listeye dün ahunun bildirdiği şekilde ekledim . 72.5
Tebrikler ececimmm ... mesajımı okudun mu özelden ?
Bence %80 e kalan şu sadece 1 kilocuğu bu hafta gönderelim ... izne ayrılman bu noktada gereksiz .
Mortimmmm tebriklerrr59 lar gelmişşşşş ...artık kaçırma onları gözünü sevem
Ben efseri almıştım , bakalımada81 seni alabildiyse yoksa işimiz yaş
Tebrikleriniz alindi efendimBenEfser i ben alayım diye boşa demedim
%1.88 benimde
Geçen hafta:58.5
Bu hafta :57.4
Fark:1.1
Yüzde : %1.88
Bunlar bana bayramda gelebilecek artılara yatırım olsun .... 58 altını pek hayal etmiyordum çünkü ....
Bu hafta ne yaptım ?
Niyetliydim :) ama sahurda yemedim ... 1 de 2 de 3 de ... hep bir saat aralıkla bahsettiğim kiraz saplı incirli gün kuru sudan içtim ... sade kahve içip biraz meyve yedim (kiraz,dut,kavun)
İftarda 1 kepçe çorbadan ve ılık zencefilli tarçınlı limonlu suyla 1 hurmadan sonra hep ara verdim .. aradan sonra genelde sebze yoğurt salata yedim ...
şimdi efserle biz berabere ....Sarayca %0.83 ada81 600 gr. ve üstü verirse oluruz 2-0 ...yoksa rakibi tebrik eder 1-1 deriz
Gecen hafta : 67.800
Bu hafta : 67.600
Giden : -200
Yuzde: 0.29
Wc yok olsaydi daha cok giderdi.... dahada beklemedim mutfak haz. Ugrasacam...
olsun canım sorun değil.
tamam canım yazarım.inşallah ben de güzel kilolar veririm sizlerle
hoş geldin nisacım aramıza
evet doğru bu dönemde takıma katıldığımdan tam kaynaşma olmadı. gerçi daha çok yeniyim. inşallah zamanla daha iyi olur
valla açıkçası ben bugün için en azından 79.8 i hedeflemiştim. bazı nedenlerden dolayı yediklerim azcık cısslara kayınca 80.4 de kaldım. buna da çok şükür. ama dediğin gibi 70 li kiloları ucundan görürsem motivem acayip yenilenecek artacak. inşallah önümüzdeki cumaya nasip olur 7 ler. bayramda çok dikkatli olmam gerek.
güle güle giyin
harikasın lily cim
Teşekkür ederim Pınar'ım ♡♡ durmak yok, liste dışında da 55 olana dek devam
Nerden başlasam bilemiyorum söze...
Şubat 2016 ydı sanırım ilk sevgili @Lunya Nanam ile çıktım bu yola (o benim çok sevgili Nanam ♡♥) topige gelmeden önce 78,5 kiloydum. Topikteki maratonuma 74,5 kiloyla başladım. Nanam sağolsun bana güvendi listeye dahil etti.
Sonra sevgili cancağızımAusencia devraldı takımımızın sorumluluğunu. Ona çok şey borçluyum bana manevi anlamda o kadar iyi geldi ki. İlaç gibi... Hakkını helâl et kuzum ♡♡♡
Tedaviler sonrası kilolar aldım üzüldüm ama atlattım inişli çıkışlı günler zor zamanlar geçirdim. Insülin direnci ile tanıştım meğer kilo vermeme engelmiş. 3 ay tedavi ve sporla üstesinden geldim şükür. Ve bende mezun oluyorum bugün ama durmak yok 55 olana kadar başınızın belası olmaya devam
7. takımım, canım dostlarım benim. Hepiniz kahrımı çektiniz en zor günlerimde dualar ettiniz destek oldunuz hepiniz sağolun hepinizi ayırt etmeden öyle çok seviyorum ki ♡♡♡ ailemden parça oldunuz hepiniz, kız kardeş edindim onlarca, iyi ki geldim iyiki sizleri tanıdım. Bireysel tanıma şansım oldu bazılarınızı ve tanıdığıma çok memnun oldum :)
Ha unutmadan asıl buraya gelmeme vesile olan canımcımkelebek19 sonsuz teşekkürler ♡♡
Hepinizi çok ama çok seviyorum
geçmiş olsun. civanperçemi bitkisel östrojen miş zaten. kadın hastalıklar ında faydasının çok olduğunu söylüyor bitki uzmanları. yabancı bir doktor ''kadınlar hergün düzenli olarak civanperçemi çayı içseler kadın hastalılarıyla ilgili hiçbir sorunları olmaz demiş'' okumuştum daha önce.Canım benim reglide baya sıkıntılarım var düzensizlik polip olşumu çok sık oluyor düzenlemesi için içiyorum burda @masumm önerdi bugün diyetisyenime danıştım oda önerdi bakalım inşallah düzene girer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?