Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evetttt artık alternatif çok..
Asıl güzeli ölçülü vücut :))

30 Haziran Cuma Hedef Kiloları ( hadi madem haftaya güzel kilolar gitsin de haziranda kim kaç kilo verdi işini haftaya toparlayayım )

Önümüz bayram ... özellikle Ramazanda oruçtan çıkmışların , midelerinin ..metalarının ne oluyoruzzzz ya diyeceği dönem ?

Bir de üzerine hamur işi , karbonhidratlar ve tatlılar eklenirse ... doğrudan yağ olarak depolanacak tehlikeli bir dönem

Bir çekincemiz var mı ? Hayır .

Tatlı mı yemedik bugüne dek , böreklere mi gömülmedik ? Eeeee yeter daaa ... şimdi diyetteyiz ...

Hayır demeyi öğrenmeden bu iş misafirliklerde zor arkadaşlar ... çook teşekkür ederim ellerinize sağlık ama ben almayayım diyebilmeliyiz ... Onun hatrı bunun hatrı derken olan bizim tartının gül yüzüne ..bunca zamanlık emeğe olacak .

Eeee nefis var ... hiç mi yemeyeceğiz .. Belki 1 ya da 2 kez ... çok makul ölçülerde ve makul saatlerde ... diğer öğünlerde mutlaka dengeleyerek ve mümkünse sporla telafi ederek ...

Hani diyoruz ya , eee biz bunları hiç mi yemiyeceğiz ? Aldığınız kaloriden çokta fazlasını yakacak spor ile , fiziksel aktivite ile ..neden olmasın ????

Neyse ... ne diyorduk ? Bayram sonrası ... Cuma kilo bildiriminde hedefler ...

Önce listedeki arkadaşlar ... malum ... ne zamandır derecedeyiz de hani , 1.liği unuttuk ya .. takımlar %1 in üzerinde yüzdelerle geliyor ya artık ... heh işte o birincilik için hedefler ... Kaptana bayram sonu hediyesi ..

Ahu060812 canım bu haftaki sabitle beraber , hooop silkelenip toparlanıyoruz ... bayramda bir kaçamak mı oldu ? ekstra sporla telafi ediyoruz ... 70.2 ... şaka değil ...uzaydan da bildirmiyorum ... bayram salı dedin mi bitti ? ister bayram sonu .. ister yarından itibaren .. istersen başarırsın sadece bunu yapmak iste bu hafta .... regl bitimi şov zamanıdır biliyorsun .

mimu88 hedef net ... mezuniyet ... haftalardır süren sessizliğe mezuniyetinle son verebiliriz bu hafta ... sende istersen olmayacak şey yok ... belki özlenen spor , belki bir liste ya da detoks ... bu hafta mezuniyet için sıva bakalım kolları güzel mimum

ecemavi hedef sana da net aslında ... tek kaygım direnç göstermesi vücudunun .. cevap verdiği bir listeyi uygularsan , bu hafta 1 kilo gönderip mezun olman hayal değil canım

Efser canım ... halaya da veda ettik ... önümüzdeki hafta kendi irademiz ve nefsimiz dışında bir engelimiz yok ... Metada hızlı ... eeee bizim yarışta 1-1 ... bence ben yine kaleye geçeyim ve sen yine 90 a golü at ...81.9 olmaması için tek engel iraden bunu unutma canım ....

irmae senin hedefi bugün ağzımdan kaçırdım bir ara sanki .. 70.5 min . Bu kiloya ulaşırsak bir sonraki hafta 69 lu rakamlar cepte demektir ... sen şimdi tartınla hurs ol:)) yüz , yürü ... bol bol kalori harca ... bu hedefi tuttur canım

exmadon bu hafta gelirsen diye yazıyorum ... yoksa telde bildiririm zaten ... 104.5 hedef

@eflalim işte önümüzdeki hafta reglinin tüm ödemini şişini atacak , hurmalara yelken açmaya niyetli hatun kişi eflal

Senin içinde regl sonrası haftanın bulunmaz nimet olduğunu hatırlatıyorum ... ve gerçekten bol eksili stressiz bir haftayı takımca özledim ... bunu yaşamak için hep beraber haftaya hedefin 71 ... şaka değil bu da ... olabildiğince yaklaş ... lütfen ama lütfen bayramda sana göz kırpan cızlara pas verme ...

ErSeSi sedacım senin için de net bir hedefim var .. sende kaçamaklara sırt çevirir , yemek yeme hissi dürttüğünde takımın aklına gelirse metan sağlam bu hedefe varacağına eminim ...69.4 lütfen ama lütfen hafta boyunca takımını düşün , sorumluluğunu düşün ... kaçamak yaptığında ekstra spora yoğunlaş ya da hiç bulaşma kaçamağa :)
Hadi bakalım görelim sizi

White Lily madem haftaya listede oluşunun kutlaması var ,,, evet var öyle listeye girip hemen gr.lara dönmeden güzel bir başlangıç yapalım .. kilonda müsait im bilir belki tüm takımlar arasında bireysel birinci sen olursun haftaya hedefin mi ? 82.5 temiz :) bireyselde derece istiyorsan en az 81.5

Gelelim liste dışı izinlilere ....

Bu haftanın taze izinlileri Nare83 ve ada81 ya kilo hedefi koymuyorum ... Onlardan tek istediğim değişik şeyler deniyecekler biliyorum bu süreçte ... mümkünse not alsınlar ... tartılsınlar ..
Yani belki fazla yediğinizde kilo vermiş olacaksınız ya da cıız diye yemediğiniz şey sizin wc sorununu halledecek ... gözlemleyin lütfen ... bu bilgiler önemli ve bunun için en ideal zaman izin zamanı

Sarayca bu haftaki hedef listeye girmek her durumda yüzden bölünüp mini minnacık kalacağı için , dereceyi etkilemeyen ilk fırsatta alacağım ... umarım bu hafta olur

Ben 1-1 de fair play çerçevesinde mortiliği bıraktım ... müsadenizle .. 57 altına inmek istemiyorum çünkü ... ama sen bence bu hafta 58 leri görebilirsin

60kiloyum fulyacım ..sabahta dediğim gibi kritik ve önemli bir noktadasın ...80 lere veda bu gerçekten öenmli motive .... sende buna odaklan ... listeden olan bir kaç kaçamağı kaldırıp spor eklediğinde olmayacak iş değil .. kendine inan .. gerisi hedef ben tam bir konsantre sağlarsan , önümüzdeki Cuma min. 79.5 göreceğine inanıyorum ... sende inan

DelyDoly seni sıkı sıkı ele almam lazımmmmm ... bayram sonrası mı istersin hemen yarın mı ? paylaşımlara başlıyorsun güzelim ... lütfen ... ve o bir tülü gelmeyen 79 ları acilen kendine hedef koyuyorsun ... zaten biraz mola verdin ... listeni biraz sıksan ...hemen cevap verir bünyen ... o yüzden seni önümüzdeki Cuma 79.8 en az görmek istiyorum

Mor Vampirella canım .... mola bitti sporda geliyooor ... o zaman vakit kilo verme vakti ...düzenli menü yazman gerek ... önümüzdeki hafta seni 62.0 bile görebiliriz ... metan buna cevap verebilecek bir meta ... sen kıymetini bil yeter

koza16 güzelliğim ... sen de artık diyete odaklan bakalım ... gr.larla boğuştuk yeter değil mi güzelim ? bak yaz ..deniz ..havuz .... 64.8 ? ne dersin ? bence harika olur ... gel ve menü paylaş lütfen sende

Nefs canım sana normalde hedef koymyordum , minnak sınıfından :) ama artılar 100 100 sinsi sinsi gelince ... bayram sonu o küsuratları atıp 56 görmek gibi bir his geldi içime bir hedefin olursa kaçamaklara daha iradeli hayır diyebilirsin ....

nehirnil111 ve begum75 ve kendim :))) koruma güzelleri .... bayramdan alnımızın akı ile çıkalım ..heybemize fazla artı yüklemeyelim yeter ... nehir ve ben verdik biraz , işimiz kolay ... begümcüm sen o artılara artı ekleme ... baktın geldi ... bayram sonrası 3 günü iyi değerlendir

suspushanimcim canım sana da tekrar hoş geldin diyorum ... henüz metanla tanışmadık ama ben ortalama bir hedef sana da koyacağım ... fazlası olursa ne ala ... ama şu bayram haftasını min . 76.9 e inerek geçirebileceğini düşünüyorum ... aklına takılan her şeyi sor .. nerede ne zaman ne yemeliyim gibi

BUGÜN KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYANLARA HEDEF BELİRLEMEDİM DOĞAL OLARAK :))

ama özellikle kelebekolacam , @Sherrysherrylady , igdedali Betulina mirjam D Dilekiyi @daydream @Sherrysherrylady
Akıbetinizden haberdar edin ....

Ve @_AYNURA_ canım ... sende arada ses ver hele

Eveeeeet ... umarım herkes hedefini alıp bir kenara koymaz ... cidden diyette oldğunun bilincinde olan herkesin varabileceği hedefler ... koruma gibi beslenmeyin .. keyfe keder spor yapmayın ... diyetteyiz ... nasıl ki ben , nehir , begüm ... korumada bu işi burdan ayrılmayarak ve zaman zaman fazla yiyerek kotardık , sizlerde kotaracaksınız ... ama önce mezuniyet ya da hedef kiilolar

Ne çok konuştum yine yaaaa .... pause tuşuma basın da sahur hazırlayayım

Ne güzel bir mesaj bu ... bak yazarken üstteki mesajı gözüm ağrıdı biraz .. ahanda geçti bile

Ausuuumm ellerine sağlık.ben telefondan bi haber koşturmacadan teli yeni elime aldım senin mesajıda kesin bebeler okudu haberim bile YOk.ee ablamla yılda 2-3 kez anca görüşüyoz haliyle oturuyoruz sabahlara kadar.başka kardeşimiz yok birbirimizden başka.gelemiyorum o yüzden.hedefini aldım tepeme koydum hala regl bitmedi.şu geç yeme olayıda yarın son.inşallah düzene gircem bomba gibi dönücez hızlanmam lazım.biranönce.nota nota da derken üçüncü olmuşuz gözün aydın...hepinizi öpüyorum

Spor müsabakalarına gelince ..kafamda tam kurmasam da ... ahu ile de görüşmem lazım ...

katılmak isteyenler yavaş yavaş el kaldırsın ... muhtemelen salı başlarız .. bayram seyran bitiveriyor işte ...

İnterval kardiyo
Koşu bandı
Eliptik bisiklet
Kondisyon bisikleti
İp atlama
Squat
Pilates
Ağırlık
Twister
Mekik
Plank /lunge/jump setleri ...
Jillian
Leslie
yürüyüş
yüzme
vs.vs.vs...

Hepsinin ayrı puanlaması olsa ... bu listeyi hazırlarım .. hangisine kaç dk için kaç puan verileceğini ahu da belirleyebilir ...
Buna göre haftalık spor yarışı olabilir ...

Bunun için ayrı bir bildirim topiği açabilirim .. sadece yapılan sporlar oraya yazılır ... takibi kolay olur vs...

Düşünüyorum .... sesli düşünüyorummmm .... sende düşün spor kaptanım Ahu060812 ....herkes düşünsün

Bazı tartılar resmen cuma süprizi yaptı şu garip ausa
Ne güzel yaaaa ... ben çok isterdim abla ya da kız kardeş ... arkadaşlarla kapatıyorum o açığı hamdolsun ... doyun birbirinize sohbetinize ne mutlu

sporla ilgili mesajımı oku , bir ara yazışalım karar verelim ... takıma spor canlanması şart ..

ben çıktım şimdi canım .. sahura doğru

Ausencia kuzum ellerine sağlık biz bu kadar yazının bu kadar dil dökmenin arkasına kilo vermesek çok ayıp kolları sıvadım asıl sınava hazırım bayram haftası mayram haftası zor olur demek yok bir kere cıktık herşeyle şavaşıb bu kiloyu vermek lazım tüm arkadaşlara kolay gelsin...bedeninizi iradenizin ellerine degil kendi olmak istediginiz gücün ellerine bırakın mutlaka siz yeneceksiniz...

Son düzenleme:
Aus kardeş şart şart bi tane bile olsa acı günlerde acını mutlu günlerde mutluluğunu paylaşacak bi kardeş lazım...anladın sen onu...sporu da hallederiz evelallah.zaten ben öyle bi sporla dönecemkiiii ebru şallıya meydan okuyacam. çok özledim şaka maka

Cok c
Cok ama cok guzel olurrrrr
Bayilirim sporaaaa

canim devam perceme, çok faydasını göreceksin 100 günde regli olan beni bile düzeltti düşün, )

Herkese günaydın :) Dün akşam gelecektim ama planda olmayan bir davet geldi ve evde değildim menümü yazamadım :)

Dünkü menüm:
Sabah: 1 hş yumurta, 1 dl ekmek,2 zeytin, köy peyniri
Öğle: 1 lahmacun, salata
Ara: 3 kayısı, 1 dl karpuz
Akşam: Nohut yemeği, 4 yk makarna

2 lt su içtim
70 dk spor yaptım (Jillian level 1 + Leslie 3 mile ) Ahu060812

Ne güzel bir mesaj bu ... bak yazarken üstteki mesajı gözüm ağrıdı biraz .. ahanda geçti bile

Bakk emeğin çok derken bu kadar olur gelen mesaj tamda demek istediğimi ispatladı...

Çokkkk doğru valla şaka maka 100 100 geliyorlar..
Yokk yok daha sıkı tutacagim.
Malum yediklerimin nereye gittiği

Ben varım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…