Anlamadım kii kuzummm kanal yaptığı dişin altı iltihaplanmış 1 hafta kullandımdı gene verdi bitmeden diğerine başlıyorum ne bir iltihapsa kurumamış yaaaa
Ben bu sıralar
Ooooo oooo hedef büyük desene ... kurbana kadar seni var yaaaaagelllll kollarımaaa annemmmm ...
Günaydınnnnn... canım bayram da bi çoğumuz giremedik ... menü yazamadık ..
Şimdi start verdik tan gaz .
Sen de kazasız belasız geçirmiş gibisin şükürözel mesajlarına bi bak canım
Biz balkona sadece balkon konuşması için çıkarıznerde Sarayca balkon konuşmasının iki üstadı N Nana Ile
afiyet olsun kaptanım, ellerine sağlık işlerini bitirmissin, bende saate bakıp duruyorum, bitse de eve gitsek , sonra da zaman ne çabuk geçiyor diye hayıflanıyoruzEvi kırklarken bayramda beni evde bulamayan iki komşum geldi bayramlaşmaya .... ayyyy büyüyorum galiba
Neyse işler , yemek bitti ... duş alındı ... yusufla hasbihal edildi ...
Ütü kaldı tabii
Bi de çıkıp market işini halletsem tamamdır .
Şimdi kahve zamanı ...
Ahu060812 Ahuuuuuuuuuuuu hadi bayram bitti napıyoruz sporları
ben burdayım babamşükür kavuşturana
nassın iyisin inşallah,4 gün tatil yaptık acısı çıkıyo hemen, mesai yoğun başladı
beeeen geldimmmm:)
öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlarr...
herkesin keyfi yerinde miii?
burdayım tatlım, hâlâ tatildeyim cuma tam gaz spora diyete başlıyore
Günaydın Hatunlar
Evetttt takım eski günlerine dönmüş geçmişten belli.
Herkesler iyidir umarım...
Aslında bu hafta olacaktı var yaa tam ataktayımolsun gelecek hafta hızlandırmış tur yaparız
Kafammm Japonn pazarıı gibi 1 milyonn ne dinliyorumm ne dinliyorum karman çurman sana gelsin güzelim
Canım kh tı iki gün için değil sürekli yapıcam inşaallah bana uyar. Bu iki gün kiraz+yoğurt yapayım. 1 kilo demiştim ya.
Maydanoz + limon kaynattım
Kiraz sapı + tarçın + zencefil +elma kaynattım.
Yeşil çay alacak birazdan eşim onu da içersem iki gün toparlarım heralde.
Bizde ne var bilmiyorum çıkıp göreceğim ama depresyondayım tatil dönüşü
Geçmiş olsun canım hava mı çarptı hava değişikliği bazen öyle yapıyor bende hala hasta olmadığımız için şoktayım
Vallahi helal kaptanım telden bu kadar yazmak yetişmek her yiğidin harcı değil
Canım çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah bir an önce
Ohh keyfini çıkar kuzu havalar da mis daha ne olsun biz iş başı yaptık
Tarkanın yeni yolla şarkısını çok sevdik kız az da ondan çal
Ayyy şarkıı tam benlikmişş ilk kez dinliyorumm Yolla sabır taşıyım ben yaa yolllaa
Ausencia detoks çorbasını hazırladım. Kaç verebilirim bilmiyorum. Dikkatli bir şekilde yapacağım.
Kaptanim ve arkadaslar
Gunaydinnnnn
Mesaj atayim diye teli elime aldm.
Sarj bitti.
Oglumla disari ciktik.
Gecmisi okuyâ okuya geliyorum.
Masallah muhabbet züpperrrrr
Merhaba hanımlar,
Yine yollardayız biz internet yakalamış ve oturabilmişken menü bildirimine geldim.
Kahvaltı:
1 dilim ekmek
2 parmak kalınlığında çörek otlu antakya peyniri
2 salatalık
Biraz domates
Yarım dilim de karpuz.
1 kupa siyah çay
Kahvaltıda börek vardı ona dokunmadım.
Öğlen:
Burada kömbe diye bir şey var içi hurmalı kurabiye gibi. Büyükanne ziyaretinde verdilince ondna bir tane yedim bir de türk kahvesi içtim başka birşey yemedim kurabiye gelince.
Akşam:
Kavurma "uykuluk" etinden 2 yemek kaşığı
1 kase koyun yoğurdu.
2 yemek kaşığı da salata
Yeşil çay içtim ama aşırı sıcak nem ve yol ödemden şişirmiş durumda. Şimdi kayınvalideme dönüyoruz orada yeşil çayın miktarını arttıracağım. Yemeği de daha fazla azaltacağım inşallah cumaya artısız atlatırız bayramı.
Spor olarak da sabah 40 dakika yüzdüm yarım saatte yürüyüş yapabildim.Ausencia Ahu060812
Selam kızlar
Geçmiş bayramınız kutlu olsun.
Memlekete gittik annemlere bu bayram. Ama kısa sürdü maalesef. Izinler kisa malum. Dun ogleyin geldik hava çok sıcak. Yorgunluğu anca attim. Reglim de geldi bugün zaten artilarim önceden de vardı tam oldu.
Güzel kilolar verilmiş sanırım. Benim ne yapacağım belli değil valla. Spora ara vermiştim bayramdan dolayı ona devam ederim.
Çünkü bünye hala yanit vermiyor. Belki regl den sonra artilari atarim. Moral olur.
İyi yapmışsın kaptanım
Eyyiyiz evlat ... yedik , içtik,gezdik gördük ...geldik ....
Cuma tartılarınızı merakla bekliyorum
Burdan da bikoyayım da ... arkadaşlar aaaa mimu geldi kaptan selam bile vermedi demesin kuzum
Aminnnnnn.
Geldin mi şimdi harbi harbi ... eee hadi doldur formu da işin prosedür kısmını halledek
Cuma sende merakla bekleniyırsunnnn
Nefsim nerde çarpıldın güneşe ?
Sana da ortin gibi bi
Nasıl da bilir benim havaları
Toparlar toparlar ..şaha kalkıp 71.0 bekliyoruz unutma ... ona göre önlem al..spor dahil
Bayramda @MorVampirella Ile staj yaptım kuzum ... o alıntıladı ben yazdım
Harbidennnnn he cuk senlik delim ...sana mı yazdı yoksam tarkan emmi
Gazan mübarek ola güzellik ... yarın ki eksilerini merakla hasretle bekliyorummm
Bayramdan sonra gör bizi demiştim :)
Seninde artı ,şiş temizleme gazan mübarek ola elifcim
Şerimmm
Şimdi bi de ovulasyon gelir ... sen ondan sonra salmadan gel bence takıma ...
afiyet olsun kaptanım, ellerine sağlık işlerini bitirmissin, bende saate bakıp duruyorum, bitse de eve gitsek , sonra da zaman ne çabuk geçiyor diye hayıflanıyoruz
bende merakla bekliyorum cuma tartımı
Burdan da bikoyayım da ... arkadaşlar aaaa mimu geldi kaptan selam bile vermedi demesin kuzum
Aminnnnnn.
Geldin mi şimdi harbi harbi ... eee hadi doldur formu da işin prosedür kısmını halledek
Sana da ortin gibi bi
Toparlar toparlar ..şaha kalkıp 71.0 bekliyoruz unutma ... ona göre önlem al..spor dahil
Gazan mübarek ola güzellik ... yarın ki eksilerini merakla hasretle bekliyorummm
Şerimmm
ben geçen ay 5 inde regl olmuştum... şu an nasıl şişim anlatamam iki gündür yemek yiyemirum hemen tıkanıyorum ama karnım ve göğüslerim acaip şişti... bi de midem de bi ağırlık var şaka gibi
bende merakla bekliyorum cuma tartımıhemde çokkk büyük bir meraklaa
bu sıcakta spor çok iyi olur, bol ter oh çok severim, çok sıcak öğlen duş alma imkanım olsa yürürdüm.
Cuma kilo bildiriminden kaçışın yok o zaman lunyammm .. hemBetulina Da geliyor muhtemel artıları ile sizi el ele verdirip yarıştırsam mı
Sağolasın canım ya ... uzattım ayaklarımı dinlendim ... çoook sıcak ya ... markete de bi çıkıp gelsem ...
Hatta sporu da çıkarsam aradan ne güzel olacak .
Akşamda evde su gibi akıp geçiyordur size zaman ... geçmesin diye bakıyorsundur.
Bak bende şiştim birden bu mesajı okuyunca... böyle içime içime şiştim niyeyse
65 diyorummmm...mezuniyet diyorummmm mimummmprş.sihrinden yolladım sana şimdi.cumaya bişeyciğin kalmaz ...
Olmayacak böyle ausum.
Aminnnnnn.
Sana da ortin gibi bi
Şerimmm
Olmayacak böyle ausum.
Cuma ilk bildirimle geliyorum.
Bakalim cumaya kadar artilardan ne atarim.
Gunahimla sevabimla geliyorum açın kollarınızı
Kız ablam utanırım yazmaya nasıl 63 deyiverem burayaCuma kilo bildiriminden kaçışın yok o zaman lunyammm .. hemBetulina Da geliyor muhtemel artıları ile sizi el ele verdirip yarıştırsam mı
Kız ablam utanırım yazmaya nasıl 63 deyiverem burayaCuma kilo bildiriminden kaçışın yok o zaman lunyammm .. hemBetulina Da geliyor muhtemel artıları ile sizi el ele verdirip yarıştırsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?