Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evi kırklarken bayramda beni evde bulamayan iki komşum geldi bayramlaşmaya .... ayyyy büyüyorum galiba

Neyse işler , yemek bitti ... duş alındı ... yusufla hasbihal edildi ...

Ütü kaldı tabii

Bi de çıkıp market işini halletsem tamamdır .

Şimdi kahve zamanı ...

Ahu060812 Ahuuuuuuuuuuuu hadi bayram bitti napıyoruz sporları

Ben bu sıralar kelebekolacam a biraz fikir olarak katılayım , atlamak güzel olabilir aslında

afiyet olsun kaptanım, ellerine sağlık işlerini bitirmissin, bende saate bakıp duruyorum, bitse de eve gitsek , sonra da zaman ne çabuk geçiyor diye hayıflanıyoruz

ben burdayım babamşükür kavuşturana
nassın iyisin inşallah,4 gün tatil yaptık acısı çıkıyo hemen, mesai yoğun başladı

Eyyiyiz evlat ... yedik , içtik,gezdik gördük ...geldik ....
Cuma tartılarınızı merakla bekliyorum

beeeen geldimmmm:)

öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlarr...

herkesin keyfi yerinde miii?

Burdan da bi koyayım da ... arkadaşlar aaaa mimu geldi kaptan selam bile vermedi demesin kuzum

Davete icabet sunnettir be yaa :))

Gunaydinn

Ausencia sözüm söz allah utandirmasin ins.

Aminnnnnn.
Geldin mi şimdi harbi harbi ... eee hadi doldur formu da işin prosedür kısmını halledek

burdayım tatlım, hâlâ tatildeyim cuma tam gaz spora diyete başlıyore

Cuma sende merakla bekleniyırsunnnn

olur tabi, yenilmek isteyen gelsin değil mi ortim Efser

Günaydın Hatunlar
Evetttt takım eski günlerine dönmüş geçmişten belli.
Herkesler iyidir umarım...

Nefsim nerde çarpıldın güneşe ?

Aslında bu hafta olacaktı var yaa tam ataktayımolsun gelecek hafta hızlandırmış tur yaparız

Sana da ortin gibi bi

Kafammm Japonn pazarıı gibi 1 milyonn ne dinliyorumm ne dinliyorum karman çurman sana gelsin güzelim

Nasıl da bilir benim havaları

Toparlar toparlar ..şaha kalkıp 71.0 bekliyoruz unutma ... ona göre önlem al..spor dahil

Bayramda @MorVampirella Ile staj yaptım kuzum ... o alıntıladı ben yazdım

Ayyy şarkıı tam benlikmişş ilk kez dinliyorumm Yolla sabır taşıyım ben yaa yolllaa

Harbidennnnn he cuk senlik delim ...sana mı yazdı yoksam tarkan emmi

Ausencia detoks çorbasını hazırladım. Kaç verebilirim bilmiyorum. Dikkatli bir şekilde yapacağım.

Gazan mübarek ola güzellik ... yarın ki eksilerini merakla hasretle bekliyorummm

Kaptanim ve arkadaslar
Gunaydinnnnn
Mesaj atayim diye teli elime aldm.
Sarj bitti.
Oglumla disari ciktik.
Gecmisi okuyâ okuya geliyorum.
Masallah muhabbet züpperrrrr

Bayramdan sonra gör bizi demiştim :)

Seninde artı ,şiş temizleme gazan mübarek ola elifcim

Şerimmm

Şimdi bi de ovulasyon gelir ... sen ondan sonra salmadan gel bence takıma ...

İyi yapmışsın kaptanım

ben geçen ay 5 inde regl olmuştum... şu an nasıl şişim anlatamam iki gündür yemek yiyemirum hemen tıkanıyorum ama karnım ve göğüslerim acaip şişti... bi de midem de bi ağırlık var şaka gibi

Ben bu sıralar kelebekolacam a biraz fikir olarak katılayım , atlamak güzel olabilir aslında

Cuma kilo bildiriminden kaçışın yok o zaman lunyammm .. hem Betulina Da geliyor muhtemel artıları ile sizi el ele verdirip yarıştırsam mı

afiyet olsun kaptanım, ellerine sağlık işlerini bitirmissin, bende saate bakıp duruyorum, bitse de eve gitsek , sonra da zaman ne çabuk geçiyor diye hayıflanıyoruz

Sağolasın canım ya ... uzattım ayaklarımı dinlendim ... çoook sıcak ya ... markete de bi çıkıp gelsem ...

Hatta sporu da çıkarsam aradan ne güzel olacak .

Akşamda evde su gibi akıp geçiyordur size zaman ... geçmesin diye bakıyorsundur.

bende merakla bekliyorum cuma tartımı hemde çokkk büyük bir meraklaa

ben geçen ay 5 inde regl olmuştum... şu an nasıl şişim anlatamam iki gündür yemek yiyemirum hemen tıkanıyorum ama karnım ve göğüslerim acaip şişti... bi de midem de bi ağırlık var şaka gibi

Bak bende şiştim birden bu mesajı okuyunca... böyle içime içime şiştim niyeyse

65 diyorummmm...mezuniyet diyorummmm mimummm prş.sihrinden yolladım sana şimdi.cumaya bişeyciğin kalmaz ...

bu sıcakta spor çok iyi olur, bol ter oh çok severim, çok sıcak öğlen duş alma imkanım olsa yürürdüm.

akşam jet hızıyla geçiyor kaptanım, hele şu ara ablamın 3 kızı benim 2 küçük var, ev kalabalık, yediklerimizi içtiklerimizi, giyinip soyunduklarımızı zor toparlıyoruz, akşam 1 de yattım, eşimle 10 dk kahve molası dışında görüşemedim düşün

Bak bende şiştim birden bu mesajı okuyunca... böyle içime içime şiştim niyeyse

65 diyorummmm...mezuniyet diyorummmm mimummm prş.sihrinden yolladım sana şimdi.cumaya bişeyciğin kalmaz ...

sinirden mi şiştimm anlamadım ki ay heryerim şiş ayy hadi inşalllaaaah mezun oalyım artık

Olmayacak böyle ausum.
Cuma ilk bildirimle geliyorum.
Bakalim cumaya kadar artilardan ne atarim.
Gunahimla sevabimla geliyorum açın kollarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…