Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnnnnnnn .

Hayırlı Cumalar

Bol bol eksili ... motivasyon tavan ... bu cumadan gelecek cumaya hedefe kilitlenilmiş bir gün olsun güzeller .

Artılar süpürülmüş ... eksiler yığılmış ...şişler indirilmiş .... olsun

Hadi göreyim sizi ... 7.takım güzelleri için yine bir Cuma ... yine voltranı oluşturma vakti

Dün spor puanlamasını yollamış ahu telden ... bugün o tabloyu yazacağım ... siz aynen sporunuza devam sadece bizim puan sistemi değişti ...

Bir de dileyen kendine spor rakibi seçsin .
Genel sıralama ve tablo eski sistemde devam edecek o ahuda

Spor rakibinizle de dilediğiniz hafta boyu ... spor puanlarınız yarışacak .

Ha bir de bugün klasik meydan okumalarımızı yapalım ...

Ortiler/mortiler ... seçin birbirinizi ...

Kim kimle kapışacaksa ... efsane yarışlar bayram sonrası başlasın

Tekrardan hosgeldin...
Ben gelmeden önce görüyordum seni sonra kayboldun..
Evettt ısrar istek ve istikrar seninle olsunn

Hosbulduk canım evet. Bırsuredır fırardaydım kurkçu dukkanına dondum

Kızlar ya gün geçtikçe 3. Çocuk fikri kafamı kurcalıyor kiz olsun diye ama cesaret edemiyorum ,şimdi olmaz sonra geçmi olur bilmiyorum

Al bizden de o kadar ...

Ben he desem ... eşim apartta

babası gitmedi daha ondan gelemiyor sanırım , bugün kontrolü vardı ... yarın ses etmezse bir cepten dürteyim

Kızlar enkuçuk coçugunu 40yasında doğuran bİ anne olarak. İstıyorsanızbeklemeyın derım gercekten. Belirli bİ yastan sonra cok yorucu haa calıstuğim için gece uyumayan bebekle gunduz dınlenme imkanım yoktu calişmayı dusunezssenız daha rahat. Olurr
Ama ıyıkı doğmuş şimdi babasının abılerının evın nesesı oğlum senden once ben neye guluyordum dıyorum
Ama kizolmayımca pek uzulmedım kısmet hakkınızda hayırlısı olsun hanımlar

geçen hafta : 63.6
bu hafta :62.8
giden :800 gr

Vaaav maşallah banucugum senı bıraktığımda 67gıbıydın kutlarım canım

Tebrikler canım suprersın

Günaydın uykusuz bir geceden, benim küçük yine gece uyanmalarına başladı
Sabah 5 de tartıldım moralim bozuldu. Öğlene kadar bir şey yemeyip öğlen mi tartılsam

Evet eflal bekle. 5 teki tartı uykusuzluk ödemi ile doludur.

geçen hafta : 63.6
bu hafta :62.8
giden :800 gr

Waaaaw tebrikler banu

Düzen gelince eksilerde geldi ... hadi düğüne en az 61

Süper efserim ... irade ve azmin yanına tıkır tıkır işleyen meta koyulunca .....kaçınılmaz son

Şaka maka 80 lere veda ediyorsun tatlım

Fatmacım bende bugün karar versem , ha diyince doğsa bile 39 olacağım ... nasip .... ben evdeyim .. uykuda sevmem ... o konuda bir zorluk yaşamam nasipse ...

İstediğim rakamı görene kadar yiyip içmiycem, gerekirse oruç gibi dururum. Bir tek şekersiz kahve içtim wc için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…