hayırlı cumalarr..........
Ausencia sen dogurmaya karar verince beni bul ben sana kız dogurmanın püf noktalarını vericem
inceldim cnm zaten , 28 beden kotum olmuyordu cuk girdim içineee
ben oğlumu hesaplayarak dogurdum lakin sonucta kzı da olsa hiç şaşırmayacaktım.bilimsel şeyleriuygulayıp Allaha havale ettim.nasipmiş diyelim.günleri oluyormuş degil mi ?
Cık, kem kümKız garantili
Hadi ya , sıcak tabii ... kankilerde can
Cuma cuma kilo bildiirmi yok mu bacı
Arkadaşımın biri 10 biri 8 yaşında iki kızı var. Şimdi yine hamile ve kızmış o da. Erkek istiyordular ama yine kız :)) Bütün düzeni oturtmuşken sil baştan herşeye başlamak zor bir karar. Hayırlısı olsun inşallahaeben abla valla 3 yıl önce aman hiç böyle bir düşüncem yoktu
ama şimdi acaba ya , vardı olay
kız olacagını bilemem önce saglık ama kız olsun isterim
bilemiyoru bunun kilosu var, işten çıkıp evde oturması var var oglu var
hayırlısı olsun diyelim
şuan rahatlıga alıştım oglanlar büyüdü
tekrar o zorluga katlanırmıyım bilemiyorum
ama ikiz den sonra tekiz, kolay geliirr parmak ucumla bakarım
amaaa hadi oda ikiz olursa işte ozman nanayyy
Daktırım nabersin ... Geldin gittin görüşemedikben oğlumu hesaplayarak dogurdum lakin sonucta kzı da olsa hiç şaşırmayacaktım.bilimsel şeyleriuygulayıp Allaha havale ettim.nasipmiş diyelim.
Aynen inşallah hafta sonu çok sıkı tutmak gerek yarın ev işi ve leslie eklemeli bu paketeHayırlı Cumalar
Koruma güzelleri tırtingen yapmışız bu hafta ....bakalım begümde durum ne
1.2 çok be nehir ... umarım şişliktir. 53 üzerine çıkmak değil bu 54 e ramak kalmak olmuşbu hafta acil önlem paketi ile 53 görmeye bakalım .... hoş belki pzt.kendiliğinden gelir 53.0 ...ödemse bu
Cık, kem küm
Bayramda almışım 1 kilo . Tatilinkinide ekleyince diyet ve spor yolu göründü . Ama sıkı diyet yok şimdilik miktar olarak çok yiyorum ilk etapta onu ayarlıycam . Normal düzenime dönücem inş ramazan bayram derken düzen şaştı ..
Hafta sonu yine nigdedeyim inş . Evi döşeyip oturmadan su başmış duvarlar parkeler rezil olmuş. Bir sürü iş .. Can sağlıgı olsun bakalım ...
Elektrikler, sularda kesikmiydi ?kilo mu şeyyyyyyyyyyyyyyyyy.yarın inşallah.gece uyyamadım sabahta cok erken çıktım eşim yoktu evde.
kilo mu şeyyyyyyyyyyyyyyyyy.yarın inşallah.gece uyyamadım sabahta cok erken çıktım eşim yoktu evde.
sormaaaa.ben 1 hafta erken gelecektim olmadı işi bırakıp gelemiyorum yoksa hastalarımı yürütüyorlar.uff cok gıcık bi durum gec ayrılıp işe erken başladım.kısa geldim.ankarada da kardesim almanyadan dönmüştü ev cokkk kalabalıktı.cocukları bırakıp biyere cıkmak imkansızdı.Daktırım nabersin ... Geldin gittin görüşemedik.
dimi ama?bende çok konuşurdum kendi kendime
Sıcak su bi yerden alıyor ama kalorifer tesisatımı başka yermi bulamadık bi türlü parke altından almış alacagını 3 odada aynıOyyyyy geçmiş olsun çok ... çatı akması falan mı yoksa tesisattan mı ?
su basması da fenadır ha ... rutubet ve koku yapmıştır şimdi ...ayyy kendimi bizimkilerdeki cemil gibi hissettim
dimi ama?bende çok konuşurdum kendi kendimeiyi deyilim canım ondan gelemiyorum.bi de diyet qrubunda işim ne?hızla kilo alıyom...haftada bi kilo.çok az az yiyorum ama sık sık.bi de miydem fena olduğj için karbona yönelik yiyorum.meyveyi aç karnına yiyemiyorum...neyse böyle işte.5gündür annemlerdeyim 67.8kiloyum bu tartıyla.muhakkak ki bi fark vardır ama yinede her halükarda 4kilo almışım 4haftada
Ausencia bitanem sende sormuşsun durum bu
Arkadaşımın biri 10 biri 8 yaşında iki kızı var. Şimdi yine hamile ve kızmış o da. Erkek istiyordular ama yine kız :)) Bütün düzeni oturtmuşken sil baştan herşeye başlamak zor bir karar. Hayırlısı olsun inşallah
benim 3 arkadasın 4er kızı var.bunlardan biri 5.ye hamile bakalım neyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?