Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah kolaylık versin canım. Ne zaman dönüyorsun
Sağol canım, salı gibi dönüşe geçiyoruz inşallah.

İnşallah salı günü dönüyoruz kaptaniçem. Vallahi psikolojim iyi değil. Herkes aa ne kadar kilo almışsın, ay çok zor bunu vermen, yok sen kilo veremezsin. Ay acayip kilolusun. Ciddi anlamda iyi hissetmiyorum kendimi gün sayıyorum evime, düzenime dönmek için.

Yemek yemeyi özledim açım ayrıca su anda da yarin düzgünce yemeye başlayacağım artik detoks sonrası. Omlet ve krep çekiyor canım. Birini öğlen birini sabah yicem de, krep uygun olmaz işte. Diyet krep tarifiniz var mi? birkaç menüde görmüştüm geçenlerde krep yiyenleri. Bi yazar misiniz bana da

İyi Akşamlar
Menüm
Sabah 11:30
Yağda yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir
2 etiform

Akşam 18 : 00
Bir tabak Kıymalı taze fasulye
Beyaz peynir
Bir iki lokma çörek
Sütlü Nescafe
Yeşil çay

Su 2,5
15 dk Jillian + 1 mil Leslie
3 mil Leslie
Toplam : 70 dk
Ausencia ~ ~ ~ Ahu060812

Hiç duyma o densizleri yada iyicee kulağına yer etsin ver kiloları görsünler...
Sakın bırakma canım sakın

Tekrardan hosgeldin...
Ben gelmeden önce görüyordum seni sonra kayboldun..
Evettt ısrar istek ve istikrar seninle olsunn

Tebrikler valla helal olsun.
Sen zaten beynini iyi kontrol etmeyi biliyorsun devamm inşallah :)))

Hoşgeldin bonus

Kimiş onlar takımda merdaneyi alan koşsun
Lütfen onlara kulak tıkka bazen naifliğı bu insanlar yüzünden bırakmamız lazım gibi geliyor düşün bir o insanlar gün gelecek aaaa nasıl vedin diyecekler bundan emin ol

1) 1 yumurta, 2 kasik nohut unu , bol peynir, 3 kasik kefir (sut veya su da olur) bol maydonoz, dereotu. Hepsini karistirip krep tavasinda 5 dkda hazır.

2) 1 yumurta
3 yk yulaf kepeği ( yulaf ezmesi de olur )
1/2 çb süt
Tuz, karabiber, çörekotu.

Hepsini çırpıp karışımı hafif yağladığın tavada arkalı önlü güzelce pişir. İçine Roka, peynir, domates, avokado ve yumurta ekle.

teşekkürler :)

Hiç duyma o densizleri yada iyicee kulağına yer etsin ver kiloları görsünler...
Sakın bırakma canım sakın

İnşallah o günler bir gelsin var ya, hepsini hatırlatacağım da şu anda yutup yutup oturuyorum. Sanki ben tartıda kilomu, kıyafet etiketinde bedenimi okuyamıyormuşum gibi hatırlayma sevdasındalar.

İnşallah o günler bir gelsin var ya, hepsini hatırlatacağım da şu anda yutup yutup oturuyorum. Sanki ben tartıda kilomu, kıyafet etiketinde bedenimi okuyamıyormuşum gibi hatırlayma sevdasındalar.

Gelir gelir merak etme.
Sen doğru yerdesin Ve bilincindesin bence yüzde elli cepte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…