Sağol canım, salı gibi dönüşe geçiyoruz inşallah.Allah kolaylık versin canım. Ne zaman dönüyorsun
Hadi bakalım sedacım .... yarın hep beraber iyi sonuçlar alalım ...
Eflale de dediğim gibi , bu bize ders olsun ama ... artı temizlemek diyetin en sıkıcı ve motivasyon yok edici kısmıdır ... buna hiç gerek olmasın bir daha
Bu arada ben bir şey farkettimseninle diyet , menü , liste dışında çok sohbet edemiyoruz , fırsat bulabilirsen gel arada
Burada emin ellerdesin ... yeter ki iste.
Koskoca dünyevi hayatında , düşün ki 3 aycık 90 güncük aus a teslim etmişsin ... yeme içme bende gerisi yine sende
Sabaha bizi coştur be white 'ım
Bonuscanım , sen bu listeye ne zaman başlamıştın ? yani bu şekilde kilo veremiyor değilsin değil mi
yarın bana listenin aslını bi atsana sana zahmet
İnşallah elifim
Seninde yuvana dönüş olsun artık , özlendin yahu .
Bu hafta sondu değil mi ? yanılmıyorum . dön de dar vakte sıkıştırmadan rahat rahat konuşalım bi kayınvalidenin genel yorumlarını , merak ediyorum
A ha , fatma ... exma gelmezse ...bonus var ... kilolarda yakın ... ayarlarız size bir yarış ne dersiniz ?
Coştun eflal coştunyeter daaaa , otur dinlen hadi ... erken uyu bugün ... leptin güzel çalışsın sabaha dek aç aç
Sağol canım, salı gibi dönüşe geçiyoruz inşallah.
İnşallah salı günü dönüyoruz kaptaniçem. Vallahi psikolojim iyi değil. Herkes aa ne kadar kilo almışsın, ay çok zor bunu vermen, yok sen kilo veremezsin. Ay acayip kilolusun. Ciddi anlamda iyi hissetmiyorum kendimi gün sayıyorum evime, düzenime dönmek için.
Hadiii inşallah canımEvet bugün kaldığımız yerden devam deyip besmeleyle başladık tekraradan
VEE hadi. Bısmıllah İlk menu mu veriyorum kendime ve hepımıxe ıstıkrar dılıyorum
Menum
SABAH
3DLm cavdar
1hş
Peynir
7 zeytin
. Salatalık
Yesillik
ÖGLE
kabak
2dlm
Salata
Ayran
AKSAM
Kabak
Yogurt
3,lt fazla su
40_45 dk Cıvarında yuruyuş
Yesill. Cay içiçem
Hayırlı aksamlar sevgili takımım
Zaten ben hazır helede şeker hamurlu yaş pastayı hiç sevmem hiç üzgün degilim sodamı içtim bana musade dedim aşagı eve indim şuan yaşadığım şu huzur yeyipde yaşayacagım pişmanlıga deger...
Bir ara bir baktım bir çatal pasta gözümün önünden gecip ağzıma tıkılıyor eşim ne var canım bir çatal yok dedim konuşuyorum sonra dedim atlatım :)))))
Hoşgeldin bonusYok diyetisyen listesi bu degil bugun gec kahvalti yaptim oglen yiyemedim ara ogunlere uyamadim.
Kucuk cocuklarla surekli yenen bi ebde zaten bir listeye uymak cok zor.
Bayramdan cikinca zorlaniyorum gercekten.
Ausencia auscum hep boyle yeseydim kilo veremez olmazdim zaten.
Benim sorunum insulin direnci iki gune pes etmek stresle yemek ve cok yemek ve uzar gider.
Eki Görüntüle 2014625
Liste bu
Kimiş onlarSağol canım, salı gibi dönüşe geçiyoruz inşallah.
İnşallah salı günü dönüyoruz kaptaniçem. Vallahi psikolojim iyi değil. Herkes aa ne kadar kilo almışsın, ay çok zor bunu vermen, yok sen kilo veremezsin. Ay acayip kilolusun. Ciddi anlamda iyi hissetmiyorum kendimi gün sayıyorum evime, düzenime dönmek için.
1) 1 yumurta, 2 kasik nohut unu , bol peynir, 3 kasik kefir (sut veya su da olur) bol maydonoz, dereotu. Hepsini karistirip krep tavasinda 5 dkda hazır.Yemek yemeyi özledimaçım ayrıca su anda da yarin düzgünce yemeye başlayacağım artik detoks sonrası. Omlet ve krep çekiyor canım. Birini öğlen birini sabah yicem de, krep uygun olmaz işte. Diyet krep tarifiniz var mi? birkaç menüde görmüştüm geçenlerde krep yiyenleri. Bi yazar misiniz bana da
Canım aslında tüm kontorüller bizde istemediğiniz şeyi nasıl yapımıyorsanız yemeyede biliriz ....Tebrikler valla helal olsun.
Sen zaten beynini iyi kontrol etmeyi biliyorsun devamm inşallah :)))
Ben varım ama kaçarım erken uyuyacagım yarın dr gidecem bazı tahliler yaptırmam lazım erken kakmam lazım...
teşekkürler :)1) 1 yumurta, 2 kasik nohut unu , bol peynir, 3 kasik kefir (sut veya su da olur) bol maydonoz, dereotu. Hepsini karistirip krep tavasinda 5 dkda hazır.
2) 1 yumurta
3 yk yulaf kepeği ( yulaf ezmesi de olur )
1/2 çb süt
Tuz, karabiber, çörekotu.
Hepsini çırpıp karışımı hafif yağladığın tavada arkalı önlü güzelce pişir. İçine Roka, peynir, domates, avokado ve yumurta ekle.
Hiç duyma o densizleri yada iyicee kulağına yer etsin ver kiloları görsünler...
Sakın bırakma canım sakın
Kimiş onlartakımda merdaneyi alan koşsun
Lütfen onlara kulak tıkka bazen naifliğı bu insanlar yüzünden bırakmamız lazım gibi geliyordüşün bir o insanlar gün gelecek aaaa nasıl vedin diyecekler bundan emin ol
Tamam canım iyi geceler.Ben varım ama kaçarım erken uyuyacagım yarın dr gidecem bazı tahliler yaptırmam lazım erken kakmam lazım...
İnşallah o günler bir gelsin var ya, hepsini hatırlatacağım da şu anda yutup yutup oturuyorum. Sanki ben tartıda kilomu, kıyafet etiketinde bedenimi okuyamıyormuşum gibi hatırlayma sevdasındalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?