Kızlar ya gün geçtikçe 3. Çocuk fikri kafamı kurcalıyor kiz olsun diye ama cesaret edemiyorum ,şimdi olmaz sonra geçmi olur bilmiyorum
Zaten ben hazır helede şeker hamurlu yaş pastayı hiç sevmem hiç üzgün degilim sodamı içtim bana musade dedim aşagı eve indim şuan yaşadığım şu huzur yeyipde yaşayacagım pişmanlıga deger...
Bir ara bir baktım bir çatal pasta gözümün önünden gecip ağzıma tıkılıyor eşim ne var canım bir çatal yok dedim konuşuyorum sonra dedim atlatım :)))))
sabah 08.30
2 yumurtadan peynirli zerdeçallı omlet
2 kalamata zeytini
domates
2 ceviz
10 çiğ kaju fıstığı
ara 13.15
200 gr ev yoğurdu
1 yk keten tohumu
1 küçük erik
ara 15.30
10 çiğ badem
akşam 19.00
1 parça biftek
3 yk yoğurtlu kuru sebze (patlıcan kabak biber)
deniz börülcesi
yatana kadar 2,5 lt su
35 dk yürüyüş @Ahu060812Ausencia
Iyi aksamlar
Muhabbetleri okuyorum ama bazen cevap yazamiyorum.
Oglum telefonu elimde gorunce basliyor cigliga((
Kusura bakmayin olur mu((
Menum gelsin bakalim.
Sabah
2dilim kepekli ekmek
Bi has yumurta
Bi kase isotlu naneli yogurt
Domates salatalik
Kiraz sapi cayi 2kupa
Ara
2kayisi
Ogle
Bi tabak kabak yemegi isotlu
Yogurt
2yk makarna sebzeli kaptanim mesajini gec gordum(
Ara
5tane sunta
Aksam
Bi kase pulbiberli yogurt
Su 2.5litre
Spor 15dk yuruyus
Leslie 3mil ekpres plates bandi ile olan 51dk
20yarim mekik
20squat
Yok diyetisyen listesi bu degil bugun gec kahvalti yaptim oglen yiyemedim ara ogunlere uyamadim.
Kucuk cocuklarla surekli yenen bi ebde zaten bir listeye uymak cok zor.
Bayramdan cikinca zorlaniyorum gercekten.
Ausencia auscum hep boyle yeseydim kilo veremez olmazdim zaten.
Benim sorunum insulin direnci iki gune pes etmek stresle yemek ve cok yemek ve uzar gider.
Eki Görüntüle 2014625
Liste bu
Sabah
Limonlu suyun ardindan yumurta salatalı yarım dilim tb ekmekli klasik kahvalti
Arada 3 küçük hurma sade kahve
Aksam
Ratatuy salata yogurt
Yarin tarti hepimize gulsun insallah.
Bugun aksamustu misafirlige gittik geldik . Ev sahibi manti ve sigara boregi yapmis. Hic dokunmadim. Bi kase yogurt ve pul biber istedim yedim.
Kaptanimin dedigi gibi yediklerin ile degil de yemediklerim ile mutluyum. Hem de cok mutluyum.
Yillardir yemisim zaten biraz da yemivereyim ne olacak:)))))
işten geldim...
termosa kahve mi yaptım indim çardaga, çok güzeldir cardagimiz bir iki komşu ile lak lak yaptım
saçlarımı yıkadım, ev topladım geldim...
gurul dayan karın, demiş aus kulaklarım çınladi
şuan karnım aç if ile leptinim birleşti bana mucize hazırlıyor sabaha, bu haftada sabıt olursam tam 3 haftadır yerimde sayıyor olacağım
VEE hadi. Bısmıllah İlk menu mu veriyorum kendime ve hepımıxe ıstıkrar dılıyorum
Menum
SABAH
3DLm cavdar
1hş
Peynir
7 zeytin
. Salatalık
Yesillik
ÖGLE
kabak
2dlm
Salata
Ayran
AKSAM
Kabak
Yogurt
3,lt fazla su
40_45 dk Cıvarında yuruyuş
Yesill. Cay içiçem
Hayırlı aksamlar sevgili takımım
Sağol canım, salı gibi dönüşe geçiyoruz inşallah.
İnşallah salı günü dönüyoruz kaptaniçem. Vallahi psikolojim iyi değil. Herkes aa ne kadar kilo almışsın, ay çok zor bunu vermen, yok sen kilo veremezsin. Ay acayip kilolusun. Ciddi anlamda iyi hissetmiyorum kendimi gün sayıyorum evime, düzenime dönmek için.
Yemek yemeyi özledimaçım ayrıca su anda da yarin düzgünce yemeye başlayacağım artik detoks sonrası. Omlet ve krep çekiyor canım. Birini öğlen birini sabah yicem de, krep uygun olmaz işte. Diyet krep tarifiniz var mi? birkaç menüde görmüştüm geçenlerde krep yiyenleri. Bi yazar misiniz bana da
İyi Akşamlar
Menüm
Sabah 11:30
Yağda yumurta
Domates salatalık
Beyaz peynir
2 etiform
Akşam 18 : 00
Bir tabak Kıymalı taze fasulye
Beyaz peynir
Bir iki lokma çörek
Sütlü Nescafe
Yeşil çay
Su 2,5
15 dk Jillian + 1 mil Leslie
3 mil Leslie
Toplam : 70 dk
Ausencia ~ ~ ~ @Ahu060812
Kızlar ya gün geçtikçe 3. Çocuk fikri kafamı kurcalıyor kiz olsun diye ama cesaret edemiyorum ,şimdi olmaz sonra geçmi olur bilmiyorum
ada81 iyimisin görmedim senii hiç
Süper atlattmışsın canım ... iyi ki hooooop uçak geliyor yapmadı eşin
Duydum ki yarın 7 li rakamlar görmeyeceksin diye moral dipteymiş ...moral ne kadar dibe çökerse 7 liler o kadar uzaklaşır ... hem ne malum gelmeyeceği ...cuma gelmez pzt gelir
Hadiii fulyaaaa , en önemli şey moral ve inanç.
Menüler güzel , halletmen gereken yukardaki kısım .
Menünde sadece
10 kaju fıstık , 10 badem ..miktarları fazla ... 5 i geçmesin
Makarnayı öğlen yememişsin en azından , akşamı telafi etmişsin ... bundan sonra aklında bulunsun tartı öncesi perşembe genelde karbonhidratın , bakliyatın en kısıldığı gündür .
Menün güzel , sporun da harika .. bu şekilde istikrarla devam et ama ilk günlerin hevesi olmasın
Bunu ben sakin kafa ile inceleyeyim bonusum , şu an oda buna müsait değil
Güzel bir menü ile sahalara dönmüşsün ececim..... özlendin
Süpersinnnn .
Formül bu .
Yok yok yarına iyi bir şeyler göreceğiz ...
Bizde de çardak muhabbeti olur , bu sene açılış yapamadım bir türlü ... gerçi ne çekirdekler çaylar çitlenir orda
Oooooo sıkı giriş olmuş fatmacım ...
aman diyeyim bir anda kısıp , sonra pes etmek yerine ... yavaş yavaş ama istikrarlı gidelim bu sefer ... bu menü seni eritir eritir
Hayret bir şey yahu ... 1.65 boyunda 70 kilo bir kadın nasıl çooooooook kilolu olabilir .. evet eskiye göre kilo almışsındır , bu da göze sokulmaz .. salla gitsin ... sallayamıyorsan da sadece motive olsun bu duydukların sana ... elbet bir daha karşılacaksın hepsi ile ... bunun 2.raundu var diyeydin
Ben olsam ikisini bir arada yerdim
2 yumurta , peynir , dereotu ve 1 dolu kaşık yulaf ezmesini çırpar ... krebimsi omlet yapardım ... bunu da 10-11 gibi geç kahvaltı şansım vara yerdimkaptan bu işte , hep pazarlık hep pazarlık
Sporun çok iyi nefsim ya .
çörekleri gözüm görmedi diye şimdi yeni arkadaşlar yanlış anlamasın .... açıklama yapayım ... nefs hem bence minnak kilolu , onun asıl işi biraz dikkat edip yediklerine asıl spor yapmak ...ve listede değil , listeye girmeyecek .... o yüzden perşembe menüsü böyle olabilir
Al bizden de o kadar ...
Ben he desem ... eşim apartta
babası gitmedi daha ondan gelemiyor sanırım , bugün kontrolü vardı ... yarın ses etmezse bir cepten dürteyim
Ooo valla varsa öyle bir düşünceniz çok ara verme Yusuf zaten büyümüş....
Kontrol derken kansızlık içindi demii..
İyidir inşallah evet olmazsa yarın dürt kaptanım :))
İyi geceler hatunlar
Yarinn bol eksili bir gün olsun takıma
Tam dedim ki kaptan bana acıdı ve bir öğünde hem krep hem omlet yememe izin verdiSüper atlattmışsın canım ... iyi ki hooooop uçak geliyor yapmadı eşin
Duydum ki yarın 7 li rakamlar görmeyeceksin diye moral dipteymiş ...moral ne kadar dibe çökerse 7 liler o kadar uzaklaşır ... hem ne malum gelmeyeceği ...cuma gelmez pzt gelir
Hadiii fulyaaaa , en önemli şey moral ve inanç.
Menüler güzel , halletmen gereken yukardaki kısım .
Menünde sadece
10 kaju fıstık , 10 badem ..miktarları fazla ... 5 i geçmesin
Makarnayı öğlen yememişsin en azından , akşamı telafi etmişsin ... bundan sonra aklında bulunsun tartı öncesi perşembe genelde karbonhidratın , bakliyatın en kısıldığı gündür .
Menün güzel , sporun da harika .. bu şekilde istikrarla devam et ama ilk günlerin hevesi olmasın
Bunu ben sakin kafa ile inceleyeyim bonusum , şu an oda buna müsait değil
Güzel bir menü ile sahalara dönmüşsün ececim..... özlendin
Süpersinnnn .
Formül bu .
Yok yok yarına iyi bir şeyler göreceğiz ...
Bizde de çardak muhabbeti olur , bu sene açılış yapamadım bir türlü ... gerçi ne çekirdekler çaylar çitlenir orda
Oooooo sıkı giriş olmuş fatmacım ...
aman diyeyim bir anda kısıp , sonra pes etmek yerine ... yavaş yavaş ama istikrarlı gidelim bu sefer ... bu menü seni eritir eritir
Hayret bir şey yahu ... 1.65 boyunda 70 kilo bir kadın nasıl çooooooook kilolu olabilir .. evet eskiye göre kilo almışsındır , bu da göze sokulmaz .. salla gitsin ... sallayamıyorsan da sadece motive olsun bu duydukların sana ... elbet bir daha karşılacaksın hepsi ile ... bunun 2.raundu var diyeydin
Ben olsam ikisini bir arada yerdim
2 yumurta , peynir , dereotu ve 1 dolu kaşık yulaf ezmesini çırpar ... krebimsi omlet yapardım ... bunu da 10-11 gibi geç kahvaltı şansım vara yerdimkaptan bu işte , hep pazarlık hep pazarlık
Sporun çok iyi nefsim ya .
çörekleri gözüm görmedi diye şimdi yeni arkadaşlar yanlış anlamasın .... açıklama yapayım ... nefs hem bence minnak kilolu , onun asıl işi biraz dikkat edip yediklerine asıl spor yapmak ...ve listede değil , listeye girmeyecek .... o yüzden perşembe menüsü böyle olabilir
Tam dedim ki kaptan bana acıdı ve bir öğünde hem krep hem omlet yememe izin verdisonra fark ettim ikisini birleştirip vermiş. Yok ben ikisini de ayrı ayrı hissetmek, yemek istiyorum hayır ben hangi kafayla senin boyle bir şey yapabileceğini düşündüm ki acaba açım ya sanırım ondan düşünebildim bunu
ders çalışıyorum ben uyuyamamOyyyyy sen daha uyumadın mııı ?
aahhahahahhikisinin bir günde olmasını sevmeyen ben ...bir de aynı öğün he
sen açsın belli kuzum , sağlıklı düşünemiyorsun şu an ... hadi mutfağı tırtıklamadan git uyu mışıl mışıl canım
ders çalışıyorum ben uyuyamammerak etme mutfağa göz ucuyla bile bakmiyorum.
takımı bugün ben kapatıyorum yani ahahaHadi bakalım ... sana bol bol zihin açıklığı o zaman ...
Çıkarken kapıyı kilitle , ışıkları kapat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?