Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ya gün geçtikçe 3. Çocuk fikri kafamı kurcalıyor kiz olsun diye ama cesaret edemiyorum ,şimdi olmaz sonra geçmi olur bilmiyorum

Gerçekten mii?
Arkadaşım bugün hamile olduğunu söyledi.
Kendisi 42yi devirdi.
Çocuğu 13 yaşında.

Süper atlattmışsın canım ... iyi ki hooooop uçak geliyor yapmadı eşin

Duydum ki yarın 7 li rakamlar görmeyeceksin diye moral dipteymiş ... moral ne kadar dibe çökerse 7 liler o kadar uzaklaşır ... hem ne malum gelmeyeceği ...cuma gelmez pzt gelir

Hadiii fulyaaaa , en önemli şey moral ve inanç.

Menüler güzel , halletmen gereken yukardaki kısım .
Menünde sadece
10 kaju fıstık , 10 badem ..miktarları fazla ... 5 i geçmesin

Makarnayı öğlen yememişsin en azından , akşamı telafi etmişsin ... bundan sonra aklında bulunsun tartı öncesi perşembe genelde karbonhidratın , bakliyatın en kısıldığı gündür .
Menün güzel , sporun da harika .. bu şekilde istikrarla devam et ama ilk günlerin hevesi olmasın

Bunu ben sakin kafa ile inceleyeyim bonusum , şu an oda buna müsait değil

Sabah
Limonlu suyun ardindan yumurta salatalı yarım dilim tb ekmekli klasik kahvalti
Arada 3 küçük hurma sade kahve
Aksam
Ratatuy salata yogurt

Güzel bir menü ile sahalara dönmüşsün ececim..... özlendin

Süpersinnnn .
Formül bu .

Yok yok yarına iyi bir şeyler göreceğiz ...

Bizde de çardak muhabbeti olur , bu sene açılış yapamadım bir türlü ... gerçi ne çekirdekler çaylar çitlenir orda

Oooooo sıkı giriş olmuş fatmacım ...
aman diyeyim bir anda kısıp , sonra pes etmek yerine ... yavaş yavaş ama istikrarlı gidelim bu sefer ... bu menü seni eritir eritir

Hayret bir şey yahu ... 1.65 boyunda 70 kilo bir kadın nasıl çooooooook kilolu olabilir .. evet eskiye göre kilo almışsındır , bu da göze sokulmaz .. salla gitsin ... sallayamıyorsan da sadece motive olsun bu duydukların sana ... elbet bir daha karşılacaksın hepsi ile ... bunun 2.raundu var diyeydin

Ben olsam ikisini bir arada yerdim
2 yumurta , peynir , dereotu ve 1 dolu kaşık yulaf ezmesini çırpar ... krebimsi omlet yapardım ... bunu da 10-11 gibi geç kahvaltı şansım vara yerdim kaptan bu işte , hep pazarlık hep pazarlık

Sporun çok iyi nefsim ya .

çörekleri gözüm görmedi diye şimdi yeni arkadaşlar yanlış anlamasın .... açıklama yapayım ... nefs hem bence minnak kilolu , onun asıl işi biraz dikkat edip yediklerine asıl spor yapmak ...ve listede değil , listeye girmeyecek .... o yüzden perşembe menüsü böyle olabilir

Kızlar ya gün geçtikçe 3. Çocuk fikri kafamı kurcalıyor kiz olsun diye ama cesaret edemiyorum ,şimdi olmaz sonra geçmi olur bilmiyorum

Al bizden de o kadar ...

Ben he desem ... eşim apartta

ada81 iyimisin görmedim senii hiç

babası gitmedi daha ondan gelemiyor sanırım , bugün kontrolü vardı ... yarın ses etmezse bir cepten dürteyim

Yaa bu leslie nasıl güzelmiş o kadar Üzgünüm kii daha önce bakmadigima..
Olsun geç değil genciz biz daha.
Kizimla beraber yapiyoruz ayrı bir tadı oluyor...

Evettt kizlarr menulerimi dikkate almayın dikkat ediyorum ama liste sorumlulugu yokk bende

Al bizden de o kadar ...

Ben he desem ... eşim apartta

babası gitmedi daha ondan gelemiyor sanırım , bugün kontrolü vardı ... yarın ses etmezse bir cepten dürteyim

Ooo valla varsa öyle bir düşünceniz çok ara verme Yusuf zaten büyümüş....
Kontrol derken kansızlık içindi demii..
İyidir inşallah evet olmazsa yarın dürt kaptanım :))

Ooo valla varsa öyle bir düşünceniz çok ara verme Yusuf zaten büyümüş....
Kontrol derken kansızlık içindi demii..
İyidir inşallah evet olmazsa yarın dürt kaptanım :))

Holter cihazı diyordu , çarpıntıları için .

Var canım var düşüncemiz de , benim kafa rahat değil ... ya gebe iken rahatsızlığım nüksederse diye

Tam dedim ki kaptan bana acıdı ve bir öğünde hem krep hem omlet yememe izin verdi sonra fark ettim ikisini birleştirip vermiş. Yok ben ikisini de ayrı ayrı hissetmek, yemek istiyorum hayır ben hangi kafayla senin boyle bir şey yapabileceğini düşündüm ki acaba açım ya sanırım ondan düşünebildim bunu

Oyyyyy sen daha uyumadın mııı ?

aahhahahahh ikisinin bir günde olmasını sevmeyen ben ...bir de aynı öğün he

sen açsın belli kuzum , sağlıklı düşünemiyorsun şu an ... hadi mutfağı tırtıklamadan git uyu mışıl mışıl canım

ders çalışıyorum ben uyuyamam merak etme mutfağa göz ucuyla bile bakmiyorum.

Herkese iyi geceler

Sabah için de günaydınnnnnnnnnnnnnn şimdiden

Bunlar da ooo lalalallala pon ponlarınız ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…