• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben şuraya eşimden gizli 57.8 den 57 ye düşme menülerimden yazayım .... kabul buyurdunuz mu henüz bilmiyorum ama ...ortim @Ahu060812 ve mortilerimm @Efser ve @_SARAYCA_ ...

Sabah

1 kk kadar süzme peynir
2 adet kırmızı acı biber
Bol maydanoz (sapları kaynatılıp gün içinde içildi)
1 kepekli etimek

Öğle / İkindi vakti

1 dlm kavun
1 kk peynir
1 kepekli etimek

Akşam

1 kase isotlu yoğurt
1 avuç kiraz
1 adet salatalık

Gün içinde 2 sade kahve ... 10 adet kuru yaban mersini , 2 adet gün kurusu ...

Su 2.2 litre

Spor akşam başlıyorum :spor::spor::spor::spor:

açlık hissi sıfır :rapci:

Ben şuraya eşimden gizli 57.8 den 57 ye düşme menülerimden yazayım .... kabul buyurdunuz mu henüz bilmiyorum ama ...ortim @Ahu060812 ve mortilerimm @Efser ve @_SARAYCA_ ...

Sabah

1 kk kadar süzme peynir
2 adet kırmızı acı biber
1 kepekli etimek

Öğle / İkindi vakti

1 dlm kavun
1 kk peynir
1 kepekli etimek

Akşam

1 kase isotlu yoğurt
1 avuç kiraz
1 adet salatalık

Su 2.2 litre

Vaavv

Gün içinde bir dolu meydan okuma okudum ... ama aklımda kalmadı hepsi ....

100 kilo üzeri big bang kapışması

@Antepia27 & @Bonus a karşı ...... :KK11:

En az 3 kilo veririm kim tutar beni kapışması

@eflalim & @igdedali na karşı ..... :rolleyes:

Mezuniyet için 4 gün yarışı

@mimu88 & @ecemavi ye karşı ...... :sampiyon:

Daimi ortiler yeni mortilere karşı

@_SARAYCA_ ve @Efser ikilisi & @Ausencia ve @Ahu060812 ya karşı :KK71:

Bu hafta sallamaya geliyoruz diyenler

@White Lily & @irmae & @ErSeSi e karşı .... :rapci:

Ayrılmaz mortilik

@begum75 & @nehirnil111 e karşı .....

Yenilerin Gövde gösterisi

@60kiloyum & @suspushanimcim a karşı .... :KK11:

Hedefleri yakın iddialı ikili

@masumm & @Nefs e karşı ......

Ve bu hafta usul usul relaks diyet yapacak olan ikili

@Sherrysherrylady & @kuzularinannesi ne karşı .... :KK6:

Her yarışın kendi içindeki mağlubuna ekstra spor cezası ... galibine alkış ...

Tüm yarışanlar içinde yüzdesi ilk 3 e girene ... ödül hakkı :sampiyon:

bu eşleştirmeler hedef kilolar benzerliklerine göre ayarlanmıştır ... kendi içinizde ayrıca yarışmak istediğiniz isimler varsa eklenebilir .... bir kişi birden fazla yarışta bulunabilir yaniii.

Ama ceza ya da ödül kapsamında olan liste bu listedir ...

Kilo bildiriminde bulunmyanlar şu an için dahil değil ... akşam ve yarın gelecek bildirimlerle yeni grup eklenebilir ... mevcutlara yazılabilir tercihe göre ...

Herkes hazırsa başlıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK71::KK71::KK71::KK71:

Masumla mortiyiz bireysel @masumm

Sabah

1 kk kadar süzme peynir
2 adet kırmızı acı biber
1 kepekli etimek

Öğle / İkindi vakti

1 dlm kavun
1 kk peynir
1 kepekli etimek

Akşam

1 kase isotlu yoğurt
1 avuç kiraz
1 adet salatalık

Su 2.2 litre

Bu süper şok olmuş kesin verirsin....
Sanada bizede kolay gelsin canım bol eksili günler olsun....
@_SARAYCA_ rakıp sıkı cozutmaca yok....

Sporumu da şuracığa iliştireyim de @eflalim sevinmesin hemen kaytardı diye :confused:
1+1 saat yürüyüş+30 dk bölgesel kalça basen çalışma:KK8: @Ahu060812

Minik cadı sen bizimle hiç yemiyosun ne olur bu fıstıkları ye dedi:110: benim yelkenler yerlerde tabi:cry:yerim ama sadece 2 tane midem biraz agrıyor ya ondan yiyemiyorum dedim küçük beyaz bir yalan söylemek zorunda kaldım :oops:ona diyetteyim diyip kafasını bulandırmak hayal dünyasını karıştırmak istemedim :KK51:listeye 2 fıstık eklendi minik cadıının hediyesi:anne:

Minik cadı sen bizimle hiç yemiyosun ne olur bu fıstıkları ye dedi:110: benim yelkenler yerlerde tabi:cry:yerim ama sadece 2 tane midem biraz agrıyor ya ondan yiyemiyorum dedim küçük beyaz bir yalan söylemek zorunda kaldım :oops:ona diyetteyim diyip kafasını bulandırmak hayal dünyasını karıştırmak istemedim :KK51:listeye 2 fıstık eklendi minik cadıının hediyesi:anne:
Ay öperim ben onu. Allah bağışlasın :-)

Duydum ki yarın 7 li rakamlar görmeyeceksin diye moral dipteymiş ... :KK12: moral ne kadar dibe çökerse 7 liler o kadar uzaklaşır ... hem ne malum gelmeyeceği ...cuma gelmez pzt gelir :halay:

Hadiii fulyaaaa , en önemli şey moral ve inanç.

Menüler güzel , halletmen gereken yukardaki kısım .
Menünde sadece
10 kaju fıstık , 10 badem ..miktarları fazla ... 5 i geçmesin
evet öyle oldu aynen. niye bilmiyorum motivem düştü birden. umarım toparlarım.

o fıstık badem muhabbeti şundan dolayı: ben karatay yapmak istedim ama tam oturtamadım hala. aslında karataycılar öyle yiyor. bu şekilde kilo veriyor. neyse...bakalım....

fulya acil toparlanma zamanı .
Senin için ne yapmak gerek ?
Bu hafta ikili yarışlara alalım seni ...
bu şekilde motive kaybın oluşmadan , bu haftayı unutman lazım .
Beynine lütfen doğru mesajı gönder .
Artık 7.takımdasın , adapte ol ve şimdiden önümüzdeki haftanın sözünü ver bana .
Hafta içi kaçamaklı , yılgın , usanmış mesajda görmek istemiyorum .
Lütfen
evet acil toparlanmam ve gerçekten bu haftayı unutmam gerek. umutsuzluk kapladı beni. hevesim söndü. inşallah haftaya cumaya güzel bir rakam görürüm tartıda. hedefini gördüm. inşallah bakalım...

Merhaba herkese dün antik şehir gezerken telefonumu düşürdüm ekran kartı gitti :KK43: geçici telefonum var şuan. Canım sıkkın :KK43: hafıza kartı da düşmüş telefon düşünce, yeni fark ettik birinin eline geçtiği diye düşünceler sardı :KK43: @Ausencia numaran şu an yok canım, kilo bildirmeyeyim ona da canım sıkıldı :KK43: zaten etiketimde yoktu, merak edenim de olmamış :KK61:

Kilolardan kurtul ćocuklarla biraz zor oluyor acıklama bekliyolar sürekli....
Aminnn canım...
Ben ufak kardeşime nası aşıladıysam elinde çikolata herkese ikram ediyor. Beni es geçiyor. Paşam bana yok mu diyince de abla sen diyettesin yeme yeme zararlı sana diyor çakal :KK70:

Açılın menü bildiricem :)

Sabah
Tel peynirli baharatlı omlet (2 yumurtadan)
4 siyah zeytin
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 bardak çay

Ara
3 yemek kaşığı yoğurt

Ara
1 avuç dolusu kiraz

Akşam
Fırında sebzeli köfte ( 5-6 köfte, bol bol da sebzesinden yedim.)
1 bardaktan birazcık fazla ayran

Su 2 litre olacak en az. Simdilik az.

Başka unuttuğum bir şey yok sanırım. Üşenmezsem bir yeşilçay yapıp içerim.

Merhaba herkese dün antik şehir gezerken telefonumu düşürdüm ekran kartı gitti :KK43: geçici telefonum var şuan. Canım sıkkın :KK43: hafıza kartı da düşmüş telefon düşünce, yeni fark ettik birinin eline geçtiği diye düşünceler sardı :KK43: @Ausencia numaran şu an yok canım, kilo bildirmeyeyim ona da canım sıkıldı :KK43: zaten etiketimde yoktu, merak edenim de olmamış :KK61:
Ayy kuzum olurmu ben bugün dısardaydım eve gelincede bir sıcak carpması oldu bence herkes istedigi sonucu almadı malum bayram haftası ya biraz moraller bozuk herkes kendi derdine düştü yoksa unutulmuş olmasın :KK19:

saat başı sıfır açlık yaşıyorum diyerek psikolojik tacizde bulunacağım sana ... ama cidden aç değilim .

Masumla mortiyiz bireysel @masumm

tamamdır ekleyeyim ... hemen onu da iki kulvarda yarışın ...

Bu süper şok olmuş kesin verirsin....
Sanada bizede kolay gelsin canım bol eksili günler olsun....
@_SARAYCA_ rakıp sıkı cozutmaca yok....

Hadi bakalım ... benim yüzde belli max. %1.5 ortim @Ahu060812 coşacak ama ....

oyyy kuzummmmm:KK200:

evet öyle oldu aynen. niye bilmiyorum motivem düştü birden. umarım toparlarım.

o fıstık badem muhabbeti şundan dolayı: ben karatay yapmak istedim ama tam oturtamadım hala. aslında karataycılar öyle yiyor. bu şekilde kilo veriyor. neyse...bakalım....

evet acil toparlanmam ve gerçekten bu haftayı unutmam gerek. umutsuzluk kapladı beni. hevesim söndü. inşallah haftaya cumaya güzel bir rakam görürüm tartıda. hedefini gördüm. inşallah bakalım...

Haftaya güzel bir rakam görmek için daha kararlı olmalısın fulya ...
diyet yolunda ne iyi gelecekse onu seç ve başla lütfen

Yahu başına onca iş gelmiş .. yine de alınmaya fırsat bulmuşsun arada :halay::halay::halay:

telefon için geçmiş ola çok ... çok önemli özel fotolar yoktu inşallah .

ben sana telimi yazarım yine özelden .

kilonu bildir kuzu bildirmeden olmaz ... sen dönünce yazarım dedin bizde dönmeni bekliyoruz yahu

Açılın menü bildiricem :)

Sabah
Tel peynirli baharatlı omlet (2 yumurtadan)
4 siyah zeytin
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 bardak çay

Ara
3 yemek kaşığı yoğurt

Ara
1 avuç dolusu kiraz

Akşam
Fırında sebzeli köfte ( 5-6 köfte, bol bol da sebzesinden yedim.)
1 bardaktan birazcık fazla ayran

Su 2 litre olacak en az. Simdilik az.

Başka unuttuğum bir şey yok sanırım. Üşenmezsem bir yeşilçay yapıp içerim.

aha krep yok :deli::deli::deli:

güzel menü çok .

eşillik salata eksik ve evet su miktarı az

Ben ufak kardeşime nası aşıladıysam elinde çikolata herkese ikram ediyor. Beni es geçiyor. Paşam bana yok mu diyince de abla sen diyettesin yeme yeme zararlı sana diyor çakal :KK70:
Bizde aynı düzen devam ediyor çocuklara ayrı menü bana ayrı anlamıyorlar sadece akşamları ben erken yiyip onlarada hazırlayıp cekliyorum herkes odasına cekildimi mutfak topluyorum ...ondan cakıyor şuan okul döneminde tüm gün okulda hic anlamadı bile...
Şimdi bir terslik var bu işte düşüncesinde....

Back
X