Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yanliz sabah bir kalktım saat 7 gelmeden amanın hala artiyim hemen o sıcakta yürüdüm gece su bilem içmedim
ben listeye hic artı yada sabitle gelmedim yazacagim az kaldı

hayirli geceler arkadaslar..
kilo bildirimi icin geldim malesef durum pek iyi degil
gecen hafta 68,300
bu hafta 68,500
bayram ziyaretleri beni mahvettikendimi cok sis hissediyorum acilen toparlamam lazim cunku benim calismayan bir guatrim var toparlamazsam verdigim kilolar iki gunde geri gelir
bu arada izin hazirliklarina basladik Allahin izniyle 21 temmuzda arabayla o guzel ulkeme gelcez Istanbul, Bursa, Ankara,Erzurum ve son olarak memleketimiz Ardahan posofa kadar gidecez insallah simdiden heycan basti, ah su okul biran once bitsede artik bizde ciksak tatile

Bugun menuye ek
Zerdecal tarcin zencefilli bi kase yogurt
Bi litre daha su 3.5 litre oldu toplamda
Spora ek 30dk yuruyus...
Canım hoşgeldin demedim sana hoşgeldin öncelikle bide sporlarınızı dakika belirterek yürüyüşünüzün de temposunu belirterek yazım ve beni etiketleyin artık puan vericem

Geldimmmmm .

Akşam bizim sahile inelim dedik ... baba oğul takılırken ben bi yürüyüş yaptım ... sonra sahilde şişme oyun alanı kurulur , yusufa söz verdik hadi götürelim dedik ama açılmamış .. bastık gaza İzmite fuar lunaparkına ...
Ne kadar şanslıyım ben ... başka anne baba olsa , aaa açılmamış der eve dönerdik dedi ya ... yetti be ...
Şaka maka lunapark çok severim ..bende eğlendim

şimdi bakayım kim ne yemiş,ne demiş

***7.TAKIM 524. ETAP*** ETAP DÖRDÜNCÜSÜ olmuşuz ... buna da şükür .
Yalnız ilk 3 takımda müthiş yüzde .. sonra normal olan biz ve geri kalan 9 takım nota almış ...yüzdeler kötü ...

Yine istikrarımızı bir şekilde korumuşuz yani.

Ama haftaya

Listeye yeni giren cevval gibi biri lazım anladığım kadarıyla...

İlla ki listede olması gerekmez ... hayırdır gözüne kestirdiğin biri mi var yoksa

Bacilar zerdecal zencefil tarcin kurunu yapan var mi?
Bn yapmayi dusunuyorum da.
Baharatlari almistim.
Haftada 2gun yapicam

ben yaptım canım , o dönem sıkı da diyet yaptım .. kiloya etkisi ne oldu bilemiyorum ama belden göbekten cm olarak güzel farketmişti

Ausencia kaptanim jullian yaparken dambil gerekiyor mu?
Gerekiyorsa kac kglik?
Ben bi ay leslie temmuz sonuna dogru jullian yapayim diyorum ne dersiniz??

Hiç jillian yapmadım canım ... onunla ilgili soruları hep Sarayca ya paslıyorum :)

Menum

Sabah
Peynir
Domates
Salatalik

Oglen
Sebzeli kofte
Yogurt
Düğün corbasi
Karpuz

Ara
Karışık kuru meyve

Aksam
Kiymali taze fasulye
Yogurt

Ara
Az cekirdek yer fistigi

Su 2 lt

Spor 20 dk yürüyüş

Mortim sağlam geliyoooooor

Yarın vermem gereken birde kv ile güne gitme sınavı var yememek için saglam bir bahane bulmam lazım

En temizi ... ben diyetteyim yemiyorum demek

ekmek dilimleri 5 e düşmüş eskiye göre ... bu epey iyi fatma ... bir müddet böyle git bakalım ... tıkanana kadar

Çıta yüksek değil ortalama 700 gr dan 2100 giderdi ...eee senin 2 hafta tırt geçti aynen kanadım altına aldım ... oradan 69 lara akacaksın bi bakmışsın aaaaaa 2 kilo gitmiş

düşünmen yeter derler değil mi

afiyet olsun canım ... güzel menü ... dolmalarda küçük olduğu için göze batmadı .. zaten öğle akşam bir arada gibi de olmuş ..

65 evet ne güzel olur ... 4 gün yapacağım dediğin için bence fazlası bile gider

Cok yorgunum yoğunum ama artik burdayım mezunda olsam özel durumlar dışında hedefimide 59.9yaptim kendimce minnak olacak yada kaptanin deyimiyle minnakımsı

tatlım sen izne ayrılmak istediğin için mezuniyet diyip duruyorum ben ....izinde salınıyor çünkü .. sen devam edeceksen mezun etmeyiz yani

Evde degildim menu yazamadim bi ara bakinca sadece okudum.

Mr randevum vardi oraya gidiyorum ins gelince yazabilirim.

geçmiş ola bonuscan ... ne için mr ?

mirjam ...ah mirjam ... güzel veriyorsun verdin mi ? değerlendir bu fırsatı ...
bak 21 gün kalmış izne ... biraz dişini sıksan .. 3 haftada rahat rahat 65 olursun sen ... memlekete kilo vermiş gelirsin

Menüm
Sabah
Tavada yumurta
Peynir zeytin
Akşam 1
Köfteli salata
1 yağsız mücver
Yoğurt
Akşam 2 (eşe eşlik)
Salata
2 parça mücver
2 kaşık yumurtalı pazı
Su 1,5
Spor 60 dk eliptik

ahhh o akşam 2 olmamış .. cız coz değil de fazla işte .. yoksa menü çok güzel ...su çok az ama

Benim tartı eksik tartiyor sanırım
Sürekli tepesindeyim, ondan olabilirmi acaba , gerçek kilom 62.8 değil sanırım
Allah'tan listede değilim komşum geldi eksik tartiyor dedi

hadi yaaa emin mi ?
vardı bir tuhaflık zaten de ... sen onda tartıldın mı daha önce aynı mıydı kilon evdekiyle ... onda bir tartıl öyle ise

Oooo süper beni neden almadınız

ne güzel olurduuuu

Kızlar görümcemin yoğun isteği üzerineyarından itibaren sporuma şu videoyu ekliyorum

görümceye popo beğendiremedik mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…