Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alintiyla alakasiz ama
Yediklerin kalorisi dusuk ve tok tutan seyler olacak.
Kalori hesabi yaparak yiyebilirsin.
kalori hesabı diyetleri devri bitti. canım uzmanlar kaloriye takılmayın yediklerinizin niteliği önemli diyorlar. o yüzden karatayı düşünmüştüm. baştan bununla verdim zaten. ama son zamanlar karbonhidrat yedim o yüzden artı çıktım. aslında karatayda sorun yok.
neyse elimde çok tarif var. 2,5 öğün yerine miktarları azaltarak 3 öğün yerim.

Saraycam hiç ekmek neyim yemiyor musun ?
Etiform sunta falan.
Bi lokma bilem mi yemiyon

Yahuu senin kv den nedir çektiğin...
Gitme yazacaktım ama olmuyor galiba.

Sosun tam tarifini versene canım.
Çogunu atlatıyorum bayram gezmesinden kactık güne tutultuk iyimi kacarı yok yani

@_SARAYCA_ ve Nefs ikinizlede yarisirim tabiki kız nefs korkacak benimi buldun ben çok kolay bı rakibim

Ayy neren kolay kız senin.. Farkında değilsin kendinde ki iradenin azmin maşallah tabii de..
Sabah kalkar Leslie yaparsin.
If i hiç fire vermeden yapiyon.
Daha verdiğin kilolar ortada..

Ama bende az kirli çıkı değilim inat ettim niyet ettim hem rakamsal hem bölgesel vereceğim inşallah...

6 gunler orucunu tutuyorum ara vermeden denebilir belki.
Dutmasaydin bugunluk derler bu seferde baska bir yalan dutturursun

Yogurt kurunden sonra yatana kadar ve ertesi gun cok su icmek gerekiyor ki vucuttan atilabilsin atilmasi gerekenler
Sırf bunun icin oruc tulur ya hava cok sıcak dayanabilirmiyim bu güzel bir fikir neden olmasın.. degerlendirecegim tek yemeyeyim

Artık evdeyim hemen menü yazayim yavas yavas eşyaları toparlamam lazım
Sabah
1 dilimtb ekmek ve menemenli klasik kahvaltı birazda domates soslu yesil biber vardı
Arada
1 hurma yaklasik 1 kare bitter sade kahve
Aksam saat 4 civariydi
Salata yogurt 4 küçük kabak dolma (toplasan bir büyük biber dolmaetmez)
Sade hakve hurma
Eve geldik otobüste midem kötü oldu bebelere makarna pisirdim bende elime sunta aldım benim kucukler dururmu elime aldığımi istediler biraz yedim yaklasik3 adet sanırım

aeben gecmis olsun bacı kolay gelsin o su basmasını anca başına gelen bilir
Ausencia kaptanhedefi 65 gorunce doğrumu görüyorum diye dönüp dönüp baktım hadi insmezun oluruz mimuyla
mimu88 mortim bakalim kim daha iyi bir dereceyle mezun olacak aramızda 10 yas var yenilirsen milletin diline düşersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…