kalori hesabı diyetleri devri bitti. canım uzmanlar kaloriye takılmayın yediklerinizin niteliği önemli diyorlar. o yüzden karatayı düşünmüştüm. baştan bununla verdim zaten. ama son zamanlar karbonhidrat yedim o yüzden artı çıktım. aslında karatayda sorun yok.Alintiyla alakasiz ama
Yediklerin kalorisi dusuk ve tok tutan seyler olacak.
Kalori hesabi yaparak yiyebilirsin.
Çogunu atlatıyorumSaraycam hiç ekmek neyim yemiyor musun ?
Etiform sunta falan.
Bi lokma bilem mi yemiyon
Yahuu senin kv den nedir çektiğin...
Gitme yazacaktım ama olmuyor galiba.
Sosun tam tarifini versene canım.
@_SARAYCA_ veNefs ikinizlede yarisirim tabiki kız nefs korkacak benimi buldun ben çok kolay bı rakibim
Sırf bunun icin oruc tulur ya hava cok sıcak dayanabilirmiyim bu güzel bir fikir neden olmasın.. degerlendirecegim tek yemeyeyim6 gunler orucunu tutuyorum ara vermeden denebilir belki.
Dutmasaydin bugunluk derler bu seferde baska bir yalan dutturursun
Yogurt kurunden sonra yatana kadar ve ertesi gun cok su icmek gerekiyor ki vucuttan atilabilsin atilmasi gerekenler
gerçekten hava çok sıcak.Tek korkum sıcak....
Birde antibiyotik kullanıyorum onu unuttum bengerçekten hava çok sıcak.
aaa evetBirde antibiyotik kullanıyorum onu unuttum benbuda suya düştü
iyi geceler canım. benim de uykum geldi.Ben leptinin mesai saatti geldiyarın ola hayır ola iyi geceler kızlar
Aynen aklıma bayramda kustum midem allak bulak diyecegim yallanda olmaz Allahım beni affetEfser rahatsızım iştahım yok dersin. kimse bir şey diyemez.
Verdi ben gördümBonus canım yarışma miza cevap vermeden
Aynen aklıma bayramda kustum midem allak bulak diyecegim yallanda olmaz Allahım beni affet
hayırlı geceler canımHayırlı geceler sevgili takımımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?