Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı akşamlar sevgili takımım
@Ausencıa
Menum. Veriyorum
SABAH
2dlm cAvar ekmek
1 HS yumurta
Peynir
7 zeytin
Yeşillik
Domates salatalık
ARA
3 hurma
ÖĞLE
2 dl ekmek
Peynir
Domates
Yoğurt
AKŞAM
Patlıcan musakka
Ayran
1 civarında ekmek
40 dk yürüyüş
Y.çay
Hayırlı aksamlar

Misafirleri yeni gönderdim , bı kahve patlatcam çok açım , gelirken markete uğradım sunta nin keten tohumlusundan birde küçük paket grisinisinden aldım değişiklik iyidir dedim, birde biber salçası aldım kahvaltılık sos yapicam ceviz ve baharat ekleyip kahvaltıda sunta üzerine iyi olur labne ile

O ertesi nerden gelmiş yahuu
Emojiyi kopyala yapıştır yapmıştım ordan gelmiştir
İtiraz yok kendimi teselli ediyorum şu an..çıta ne kadar yüksek olursa okadar iyi olur diye
Kaptaniçem bu nasıl menüdür hiçbişey yok ki...almışsın beni de kanatlarının altına Allah razı olsun bu hafta iyi kilo vermek istiyorum yetti daaa

Tek hedefim bir şey yemeden dönmek bizim buralar öyle salata meze türlü şeyleri yapmazlar bol karbonlu bol bulgurlu yemekler olur kesin bir sekilde atlatmam lazım...
o zaman daha sıkıntı olur. haklısın. bizim burada Allahtan hamurişlerinin yanında mutlaka değişik 1 veya 2 çeşit salata türevi oluyor. ama tabi ben pek güne gitmem. o yönden kurtarıyorum.

Yapp canım yapp..
Benim bacaklar pert şu anda..
Ama hazzı çok güzel.

Ausencia itirazim yok benimde senin verdigin rakamla kendimi denemis olucam.

Liste konusunda yardimci olmayi yapmayi cok isterdim ama iki topige bakiyorum artik ve zaten cocuklarla okurken bile zorlaniyorum.

1 saat fazla baksam evde 2 gunluk is birikiyo ben anlamadim nasil sey.

Aynen ya ev isleri cok cok nankör

Yarın vermem gereken birde kv ile güne gitme sınavı var yememek için saglam bir bahane bulmam lazım

6 gunler orucunu tutuyorum ara vermeden denebilir belki.
Dutmasaydin bugunluk derler bu seferde baska bir yalan dutturursun

Bugun menuye ek
Zerdecal tarcin zencefilli bi kase yogurt
Bi litre daha su 3.5 litre oldu toplamda
Spora ek 30dk yuruyus...

Yogurt kurunden sonra yatana kadar ve ertesi gun cok su icmek gerekiyor ki vucuttan atilabilsin atilmasi gerekenler

6 gunler orucunu tutuyorum ara vermeden denebilir belki.
Dutmasaydin bugunluk derler bu seferde baska bir yalan dutturursun

Yogurt kurunden sonra yatana kadar ve ertesi gun cok su icmek gerekiyor ki vucuttan atilabilsin atilmasi gerekenler
Evet nette okudum ictim bi litre ama uyuyacagim . Yarin icerim yine
Su icmeyi cok sevmezdim ama su ictikce cildim bile canlandi ve yuzum daha bi aydinlandi .
Insanlarin dikkatini de cekiyir ve soyluyorlar.

Menum

Sabah
Peynir
Domates
Salatalik

Oglen
Sebzeli kofte
Yogurt
Düğün corbasi
Karpuz

Ara
Karışık kuru meyve

Aksam
Kiymali taze fasulye
Yogurt

Ara
Az cekirdek yer fistigi

Su 2 lt

Spor 20 dk yürüyüş
Saraycam hiç ekmek neyim yemiyor musun ?
Etiform sunta falan.
Bi lokma bilem mi yemiyon

Yarın vermem gereken birde kv ile güne gitme sınavı var yememek için saglam bir bahane bulmam lazım
Yahuu senin kv den nedir çektiğin...
Gitme yazacaktım ama olmuyor galiba.
Sosun tam tarifini versene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…