midem rahatsız de çok ısrar ederlerse ve de tabi tok git. hatta tokum diyebilirsin.Yarın vermem gereken birde kv ile güne gitme sınavı var yememek için saglam bir bahane bulmam lazım
Tek hedefim bir şey yemeden dönmek bizim buralar öyle salata meze türlü şeyleri yapmazlar bol karbonlu bol bulgurlu yemekler olur kesin bir sekilde atlatmam lazım...midem rahatsız de çok ısrar ederlerse ve de tabi tok git. hatta tokum diyebilirsin.
O ertesi nerden gelmiş yahuuCanlaaaar , hiç bir takımı konuşmayı sevmem ... takımlar arası yaşananları biliyorum evet .
Hoş şeyler değil ...
Olaya iyi yanı ile bakalım , her şerrin hayrı ... müthiş kilolar verilmiş .... herkes zayıflıyor ne güzel
Eeeeeee ..... siz de deeee hadiiiiiii
Söz kimseden 3-4 kilo beklemiyorum2.5 yeter
Hadi bakalım ....
liste oyalamak değil kuzum , kendimizi oyalamayalım ... bu ara listemizde yer var ...
sen kendin ve benim için bu hafta hedefi büyük tut ... ablana hediye olsun
69 gibi ..bunu da ekleyeyim mi favorilere
kuzum şükür önemli bir durum yok ... sağlıklı beslenmeye devam
etme etme ... her hafta veriyor
Valla ben sana özet geçeyim , sen ve exma nın yüzdesi ile arkadan destek veren white olmasa idi ...liste ayvayı yemişti bu hafta
paparazzi ahu ...
bende az çok biliyorum ... bazı özel mesajlar almıştım .. bakmak durumunda kaldım o ara ..
ertesi neeee ?
2 kilo veremeyecek misin ? ooooo oooo kapatalım tükkanı bizhem de bi gece de 1.6 veren ahu ...
İtiraz yok kendimi teselli ediyorum şu an..çıta ne kadar yüksek olursa okadar iyi olur diyeAhu060812 69.9
@mimu88 64.9
@ecemavi 65
Efser 81
@irmae 70.2
@eflalim 70
@ErSeSi 69
@White Lily 81.4
@_SARAYCA_ 58.5
@igdedali 72.5
Nare83 62
Nefs 56.2
60kiloyum 80.2
suspushanimcim 74.8
@kuzularinannesi 78
@Sherrysherrylady 72.5
Antepia27 112
Bonus 105
@nehirnil111 53
@begum75 56.4
Ausencia 57
Evet şu ana kadar gelen bildirimlere göre bende kolları sıvadım .. Her hafta olduğu gibi yine hedef listesi için ... bu hafta bir çoğunuz hedefleri unuttu gitti ... kendim çalıp kendim söylemişim gibi oldu ...
Ama gördüm ki çok heveslisiniz önümüzdeki cuma için ..eminim bu haftada ellerim boş dönmeyecek hedef listesinden .
Ki dönmemeli de ...
Listenin yanına hedeflerinizi yazıyorum .. Özellikle göz önüne yine son 2 hafta ki kilo verişleri , meta hızınızı , diyete yeni başlamış olmanızı... takım listesini ... vs ... alıyorum .. Onun ki az benim ki çok demesin kimse .
itirazı olan varsa ya şimdi konuşsun ya cumaya kadar sussun
Kaptaniçem bu nasıl menüdür hiçbişey yok ki...almışsın beni de kanatlarının altına Allah razı olsun bu hafta iyi kilo vermek istiyorum yetti daaaBen şuraya eşimden gizli 57.8 den 57 ye düşme menülerimden yazayım .... kabul buyurdunuz mu henüz bilmiyorum ama ...ortimAhu060812 ve mortilerimm Efser ve @_SARAYCA_ ...
Sabah
1 kk kadar süzme peynir
2 adet kırmızı acı biber
Bol maydanoz (sapları kaynatılıp gün içinde içildi)
1 kepekli etimek
Öğle / İkindi vakti
1 dlm kavun
1 kk peynir
1 kepekli etimek
Akşam
1 kase isotlu yoğurt
1 avuç kiraz
1 adet salatalık
Gün içinde 2 sade kahve ... 10 adet kuru yaban mersini , 2 adet gün kurusu ...
Su 2.2 litre
Spor akşam başlıyorum
açlık hissi sıfır
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım.
o zaman daha sıkıntı olur. haklısın. bizim burada Allahtan hamurişlerinin yanında mutlaka değişik 1 veya 2 çeşit salata türevi oluyor. ama tabi ben pek güne gitmem. o yönden kurtarıyorum.Tek hedefim bir şey yemeden dönmek bizim buralar öyle salata meze türlü şeyleri yapmazlar bol karbonlu bol bulgurlu yemekler olur kesin bir sekilde atlatmam lazım...
İnşallah kuzum sağolasınİyi düşünelim iyi olsun kuzum kötüyü hiç cagırma...
Yapp canım yapp..Eveeeeeet hazırız kaptanımm
Canım. Super kıl vermıssın bende dışarı cıktı yurdum sıtede Kı aletlerle calıştım
Burda açık havayı deperlendıreyım
Ama. Leslıde yapacağım inşallah
Zaten en güzeli o güne gitmemek ama arada kv var sıkıysa gitmeo zaman daha sıkıntı olur. haklısın. bizim burada Allahtan hamurişlerinin yanında mutlaka değişik 1 veya 2 çeşit salata türevi oluyor. ama tabi ben pek güne gitmem. o yönden kurtarıyorum.
o başka tabiZaten en güzeli o güne gitmemek ama arada kv var sıkıysa gitme
Aynen ya ev isleri cok cok nankörAusencia itirazim yok benimde senin verdigin rakamla kendimi denemis olucam.
Liste konusunda yardimci olmayi yapmayi cok isterdim ama iki topige bakiyorum artik ve zaten cocuklarla okurken bile zorlaniyorum.
1 saat fazla baksam evde 2 gunluk is birikiyo ben anlamadim nasil sey.
Yarın vermem gereken birde kv ile güne gitme sınavı var yememek için saglam bir bahane bulmam lazım
Bugun menuye ek
Zerdecal tarcin zencefilli bi kase yogurt
Bi litre daha su 3.5 litre oldu toplamda
Spora ek 30dk yuruyus...
Alintiyla alakasiz amao başka tabi
Evet nette okudum ictim bi litre ama uyuyacagim . Yarin icerim yine6 gunler orucunu tutuyorum ara vermeden denebilir belki.
Dutmasaydin bugunluk derler bu seferde baska bir yalan dutturursun
Yogurt kurunden sonra yatana kadar ve ertesi gun cok su icmek gerekiyor ki vucuttan atilabilsin atilmasi gerekenler
Saraycam hiç ekmek neyim yemiyor musun ?Menum
Sabah
Peynir
Domates
Salatalik
Oglen
Sebzeli kofte
Yogurt
Düğün corbasi
Karpuz
Ara
Karışık kuru meyve
Aksam
Kiymali taze fasulye
Yogurt
Ara
Az cekirdek yer fistigi
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Yahuu senin kv den nedir çektiğin...Yarın vermem gereken birde kv ile güne gitme sınavı var yememek için saglam bir bahane bulmam lazım
Sosun tam tarifini versene canım.Misafirleri yeni gönderdim , bı kahve patlatcam çok açım , gelirken markete uğradım sunta nin keten tohumlusundan birde küçük paket grisinisinden aldım değişiklik iyidir dedim, birde biber salçası aldım kahvaltılık sos yapicam ceviz ve baharat ekleyip kahvaltıda sunta üzerine iyi olur labne ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?