Sağolasın Ausum, moralim bozuk telefon nedeniyle hatırlamıyorum resimleri tatlım umarım önemli değillerdi artılardayım kilomu yarın bildiririm canım
Sarayca Saraycamda ortimdi bayram sonrası ama hatırlıyor mu acaba?
Saat 3 kalkip jillian nmtz mi yapsam
Ahu060812 kaptanlığında 7.takımda spor puanlaması
[tr][td][/td][/tr][tr][td]SPOR DALI[/td][td][/td][td]ZORLUK DERECESİ[/td][/tr] [tr][td]KOŞU[/td][td]3[/td][/tr]
[tr][td]JİLLİAN NMTZ[/td][td]3[/td][/tr]
[tr][td]İP ATLAMA[/td][td]3[/td][/tr]
[tr][td]ELİPTİK/KOND.BİSİKLET[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]TEMPOLU YÜRÜYÜŞ[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]PİLATES[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]EGZERSİZ[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]JİLLİAN LEVEL 1[/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]LESLİE [/td][td]2[/td][/tr]
[tr][td]YAVAŞ TEMPO YÜRÜYÜŞ[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][/tr]
Spor puanlaması zorluk derecesi * dakika olarak hesaplanır .
Cok iyi bi fikir bende oyle yapayim.suspushanimcim merhaba canim. Jillian in hangi serisini yapacaksin. Ilk defa yapscaksan 30 gunluk programi var 3 level dan olusuyor 10 ar gun yapiyorsun 30 dakika ve cok inceltiyor. Ben dambil olarak ilk 500 ml lik su şişesi kullanmistim. Kol sarkmaları icin dambil kullanmak mantikli. Iyi geceler
Insallah hep beraber yeme seklimizi oturtcagiz.Ausencia bel icindi mr ama bi aksilik oldu 12 temmuzda tekrar gidicem.
Bu kiloda saglikli olamazdim zaten dimi?
Gece oraya gitmeden once ilk sersemligimi iradesizligimi yasadim ve oturup biseyler yedim.
Hem şiştim hem pisman oldum moralimde cok bozuldu.
Neyseki bu sabah dunkuyle ayni ciktim.
Biliyorum hic bisey bahane degil ama bu konuda neler yasadigimi kendimle nasil bi savas verdigimi ve yemek yemeyi hayatimin neresine koydugumu tarif etmem mumkun degil.
Kendime duzeni oturtana kadar sizdende anlayis bekliyorum.
Allah kolaylik versin hepimize.
Kuzum ilk başta gel gitleri hepimiz yaşıyoruz ne ilksin nede son her düşdüğümüzde buraya yazdıgımızda arkadaşlar bizi tekrar ayağı kaldırıyor sende zamanla görekceksinki kacamaklardan kendi isteginle uzak duruyorsun.yeterki kendini suçlayıp yapmıyorum deme oldu geçti sildim herşeyi demeyi öğren dünde kaldı bugün kaldığım yerden aynen devam...Ausencia bel icindi mr ama bi aksilik oldu 12 temmuzda tekrar gidicem.
Bu kiloda saglikli olamazdim zaten dimi?
Gece oraya gitmeden once ilk sersemligimi iradesizligimi yasadim ve oturup biseyler yedim.
Hem şiştim hem pisman oldum moralimde cok bozuldu.
Neyseki bu sabah dunkuyle ayni ciktim.
Biliyorum hic bisey bahane degil ama bu konuda neler yasadigimi kendimle nasil bi savas verdigimi ve yemek yemeyi hayatimin neresine koydugumu tarif etmem mumkun degil.
Kendime duzeni oturtana kadar sizdende anlayis bekliyorum.
Allah kolaylik versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?