Bir dahasına agzımı kapatıgım gibi gözümüde kapatacamçooooooooooook güzel hem de ....
bak bak ...günümü şenlendir
Eki Görüntüle 2015566
Fatmaaaabu hafta 112 geliyor değil mi
Barı cabuk gitse iyi olur 1 haftalık antibiyotik...
Dişimde de kullandım böyle olmadım yaa...
Bir dahasına agzımı kapatıgım gibi gözümüde kapatacam
Benim ekmeğim bitmiş, babamın da aklına gelmemiş almak, ekmeksiz yaptım kahvaltıyı. Beyaz ekmeğe dokunmadım
Bizimkiler pazar programı yapıyor bir ara bir künefe lafı duydum gitip daha light bir program sunayım
Ausencia az biraz eksiyi bende gordum tartida ama yazarsam @Antepia27 nazar eder diye korkuyorum :)))
Veren var veremeyen var
çooooooooooook güzel hem de ....
bak bak ...günümü şenlendir
Eki Görüntüle 2015566
Fatmaaaabu hafta 112 geliyor değil mi
İnşallah 81 gördügüm diyene sevindim sevicim bogazıma dizildi
çok senlendirmedi benim günümü. Azcik inmiş
Ama daha başındayız haftanın.
daha başındayız haftanın. Dünkü menunle 1 kg gelmeyeceğine göre, gidici bir kilo bu. El sallarsın cumaya arkasindan
geeeel öpücem valla ... bu başarını mezun olurken altın harflerle kazıyacağım takıma
evet aus farkindayimuyku düzeni de seni etkiliyor ...leptin saatlerini kaçıyorsun hep gece ...sonra öğlen uyan ... şu ders dönemi yemene ne kadar çook dikkat edersen lehine ... sonra düzen uykuda da gelince zaten dal olacaksın dal
elimi attım bi ara üstüne, dedim sadece 1 lokmacik yiyeyim. Sonra dedim ki ne yazacaksin gruba? Bir lokma beyaz ekmek mi? Bugünkü güzel menümü kirletmek istemedim bu tamlamayla.çok motiveyim bu hafta. İnşallah vücudum da karşılığını verir.
Ay ben bugün çok enerjik, mutlu ve formumdayim. Gidip ders çalışayım hemen kafam yerindeyken.
evet aus farkindayimaslında ben zayıflama isine bile temmuzdan sonra başlayacaktım da baktım ipin ucu iyice kaçtı, hemen geldim buraya. Ders çalışırken abur cubur yeme isteği çok geliyor, stresten sanırım.
tamam, sen de karikatürlere devam et çok güzeller
bende de bi enerji var sorma gitsin .... iş güç yok bugün ( bi sepet ütü hariç )
İki gün evde durmadık .. bugün dışarı da çıkmam ( market hariç)
böyle tepenize ekşiyeyim dedim tüm pazar
hadi güzel güzel uslu sulu dersini çalış kuzum sen ... acıkınca mutfağa değil , buraya gel ki bugünü bozacak tamlamalardan sakınalım
tamam, sen de karikatürlere devam et çok güzeller
Çok yetenekli gördüm bu konuda seni minnoş kaptanım Bana da sopa göndersene gece uyumayıp saçma sapan filmler izleyip uykumu kaçırdığım ve sabaha leptinsiz bol ödemli uyandığım için
Takımımızdaki doktorlarımıza bir sorum var. Regl öncesi ve sırasında bacaklarda ağrı neyden olabilir ? Bunun için görünmeli miyim bir uzmana ? Yürüyemeyecek kadar çok ağrım oluyor son aylarda. Bir yerlerde bunun magnezyum eksikliğiyle ilgisi olduğunu okumuştum dakelebekolacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?