Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir dahasına agzımı kapatıgım gibi gözümüde kapatacam

Yeri gelmişken söyleyeyim...

Kızlar sizde dikkate alın...
Canınız bişey çekince yiyemiyorsaniz
"Avucunuzu Yalayin"
Bunu bana hamileligimde büyük bir ablam söylemişti...
O zamanlar yapıyordum ama şimdi mantığını anladım...
Mesele beynimizi yönlendirmekmis (kandırmak yani)

Nerden nereye ....

Ausencia(65.9/64.7/1.2/%1.82) Mezun olmak istiyor. ( 06 Ocak 2017)

Şimdi mezun olduğum kiloya çıksam eteklerim tutuşur .

Mezun olalı 6 ayı doldurdum ... Aklımda deli düşünceler ... biri beni durdursunnnnnnn ....

Şöyle bir 52-53 olsam tartıda ... ama spora ağırlık verip kas kütlemi arttırsam .... şeytan bu dürtüyor işte

İri kemikliyim ben ne verirsem vereyim zargana gibi duramıyorum zaten ...

Ayyy sus aus sus ...pis geliyor fikirler sağdan soldan ...tokum ya şu an

Bizimkiler pazar programı yapıyor bir ara bir künefe lafı duydum gitip daha light bir program sunayım

canım benim kimsenin programına elleşme bence ... o zaman diyetinle ilgili bıdı bıdı yapıyorlar ... eeee sen yemiyorsun diye bizde mi ölek cinsinden ... sen yeme sadece ... bırak onlar yesin . neşeli ve mutlu olup masada , sanki o künefede aklın kalmışta keyfin kaçmış gibi durmazsan ...bence mesele yok...heee bi de ısrarlara hayır dersen tabiii

çok senlendirmedi benim günümü. Azcik inmiş

Ama daha başındayız haftanın.

daha başındayız haftanın. Dünkü menunle 1 kg gelmeyeceğine göre, gidici bir kilo bu. El sallarsın cumaya arkasindan

uyku düzeni de seni etkiliyor ...leptin saatlerini kaçıyorsun hep gece ...sonra öğlen uyan ... şu ders dönemi yemene ne kadar çook dikkat edersen lehine ... sonra düzen uykuda da gelince zaten dal olacaksın dal

geeeel öpücem valla ... bu başarını mezun olurken altın harflerle kazıyacağım takıma

elimi attım bi ara üstüne, dedim sadece 1 lokmacik yiyeyim. Sonra dedim ki ne yazacaksin gruba? Bir lokma beyaz ekmek mi? Bugünkü güzel menümü kirletmek istemedim bu tamlamayla. çok motiveyim bu hafta. İnşallah vücudum da karşılığını verir.

Ay ben bugün çok enerjik, mutlu ve formumdayim. Gidip ders çalışayım hemen kafam yerindeyken.

uyku düzeni de seni etkiliyor ...leptin saatlerini kaçıyorsun hep gece ...sonra öğlen uyan ... şu ders dönemi yemene ne kadar çook dikkat edersen lehine ... sonra düzen uykuda da gelince zaten dal olacaksın dal
evet aus farkindayim aslında ben zayıflama isine bile temmuzdan sonra başlayacaktım da baktım ipin ucu iyice kaçtı, hemen geldim buraya. Ders çalışırken abur cubur yeme isteği çok geliyor, stresten sanırım.

bende de bi enerji var sorma gitsin .... iş güç yok bugün ( bi sepet ütü hariç )
İki gün evde durmadık .. bugün dışarı da çıkmam ( market hariç)

böyle tepenize ekşiyeyim dedim tüm pazar

hadi güzel güzel uslu sulu dersini çalış kuzum sen ... acıkınca mutfağa değil , buraya gel ki bugünü bozacak tamlamalardan sakınalım

çok iyi yaptın geldin de bak gidiyor işte ... Ağustosa ertelesen , başlangıç kilon 90larda olacaktı belkide bak şimdi 70lerle Ağustosa gireceksin ...

hadi bu motive seni akşama dek idare etsin

tamam, sen de karikatürlere devam et çok güzeller

Takımımızdaki doktorlarımıza bir sorum var. Regl öncesi ve sırasında bacaklarda ağrı neyden olabilir ? Bunun için görünmeli miyim bir uzmana ? Yürüyemeyecek kadar çok ağrım oluyor son aylarda. Bir yerlerde bunun magnezyum eksikliğiyle ilgisi olduğunu okumuştum da kelebekolacam

Tatlım regl öncesi sonrası değil de , bacak ağrılarıma bana da magnezyum takviyesi vermişti dr ... sürekli kullan dedi .. geçti gitti ağrı mağrı yok ... feciydi ağrı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…