Çok yetenekli gördüm bu konuda seni minnoş kaptanım Bana da sopa göndersene gece uyumayıp saçma sapan filmler izleyip uykumu kaçırdığım ve sabaha leptinsiz bol ödemli uyandığım için
Gerçekten çok feci ve yaşam kalitemi çok etkiliyor. Halam gelince bi kontrole gitmem lazım. Bunu da söyleyeyim.Tatlım regl öncesi sonrası değil de , bacak ağrılarıma bana da magnezyum takviyesi vermişti dr ... sürekli kullan dedi .. geçti gitti ağrı mağrı yok ... feciydi ağrı .
dur bakayım uygun bir sopalık karikatür bulayım sana da ...
ya bünye veriyorsa leptini kasmak şart değil .... ben mesela diyet boyu 3-4 yatıp , 6-7 dedin mi ayaktaydım .... ahhhh bi de erken uyuyaydımmm demek 2 ayda erirdim
ama güzel diyet yapıp , gr gr verenleri uyku düzeninin etkilediğini düşünüyorum
haha süper
haha süper
Bu da sana gelsin o zaman. Ünün dünyayı aşmış, ziyaretçilerin var.
ben miUzaylilarin yakasini birak bari :))
haha süper
Bu da sana gelsin o zaman. Ünün dünyayı aşmış, ziyaretçilerin var.
selam kızlar mutlu pazarlar diliyorum. bugün enerjim daha güzel şekilde uyandım
ben miben onlara dedim, gelin boşverin, alin beni de gidelim Aus görmeden dedim.
İsrar söz konusu degilse gelirim dedimcanım benim kimsenin programına elleşme bence ... o zaman diyetinle ilgili bıdı bıdı yapıyorlar ... eeee sen yemiyorsun diye bizde mi ölekcinsinden ... sen yeme sadece ... bırak onlar yesin . neşeli ve mutlu olup masada , sanki o künefede aklın kalmışta keyfin kaçmış gibi durmazsan ...bence mesele yok...heee bi de ısrarlara hayır dersen tabiii
İsrar söz konusu degilse gelirim dedimorta makul bir yerde buluşduk her iki tarafta madur olmayacak şekilde bakalım menüye nasıl yansıyacak
tebrikler valla canımAus bende menüme bayıldım cumaya kadar böyle tutabilsem keşke var yaaaa
Bu arada kv ye yemek yemeden gitmişim anam bi baktım biber dolma şehriye çorba var azıcıkta benim yiyeceğim yumurtalı ot dedim bunu kimseye vermem siz ne yerseniz yeyin dedim.koydum tabağa balkonda yedim sofraya Bile oturmadan.sonra da küçüğün iki kaşık yoğurtladığı dolma kaldı onu bilen yemedim bu hafta hedef büyük
yürüyüş harika bir şey doğru söylüyorsunGunayfinnnn
Dukkani bn acayim
Suan tempolu yuruyusun yarim saati dolmak uzere
Sabah sabah spor gibisi yokmus yahu
Mis mis iansanin yurudukce yuruysesi geliyor.
gece yatmadan önce kediotu çayı, ıhlamur, papatya çayı iyi gelebilir. bir de madem uyku sorunun var gün içinde koyu çay, kahve içme. akşam yemeğinde mutlaka yoğurt sonrasında kefir falan olsun. faydasını görürsün.Ben yine uyuyamadım
Sabaha kadar döndüm durdum yatakta. Bu uyku problemine bir çözüm bulmam lazım artık. Gevşetici çayla bir nebze işe yarıyor. Ama ona da alıştırmak istemiyorum bünyemi
Sizlere günaydınlaaar
tabak şahane bayıldım valla. afiyet olsun canım@kuzularinannesi oylede denim ben onlari domatesle yiyorum :))
Eki Görüntüle 2015552
Ausencia tabakta liste disi minik kivrik durulmus bisey var sorun olurmu ki?
Aus ben antıbiyotige başladım başlıyalı 1 kilo fazla cıkıyorum üstelik bagırsaklarımıda fena bozdu o halde 1 kilo fazlayım cok canım sıkkın
antibiyotik içiminde vücuttaki probiyotiklerin % 90 ı ölüyormuş. bağırsaklar için çok önemli bir durum tabi. ödem de yapıyor. probiyotik takviyesi tavsiye ederim. ev yoğurdu ve kefir falan. toparlar. o 1 kilo kilo değildir üzülme canımSabahtan beri tartının üzerideyim 100 gr bilen düşmedi sinirim oynadı dün yemin ederim o kadar hamur işini seyrettim karşılıgı + 1 kilo olmamalı yaaacaba seyretsemde mi yarıyor anlmadım
bayıldım valla. ben de istiyom
magnezyum ihtiyacı oluyor canım. ya magnezyum tableti al iç ya da civan perçemi çayı iç. çok faydasını göreceksinTakımımızdaki doktorlarımıza bir sorum var. Regl öncesi ve sırasında bacaklarda ağrı neyden olabilir ? Bunun için görünmeli miyim bir uzmana ? Yürüyemeyecek kadar çok ağrım oluyor son aylarda. Bir yerlerde bunun magnezyum eksikliğiyle ilgisi olduğunu okumuştum dakelebekolacam
uçan da kacan da kurtulamaz diyorsun elinden ha
bayıldımmmm .... gelsinler gelsinler ... uzaylı da olsa onlarda insan
İşteeee busahalarda görmek istediğimiz hareketler
Civan perçemini bi içeyim bakalım bugün. Kefir de çok sevdiğim birşey ama mideme hiç yaramıyor. Çay ve kahveyi çok tüketiyorum. Haklısın. Teşekkür ederimmmmtebrikler valla canım
yürüyüş harika bir şey doğru söylüyorsun
gece yatmadan önce kediotu çayı, ıhlamur, papatya çayı iyi gelebilir. bir de madem uyku sorunun var gün içinde koyu çay, kahve içme. akşam yemeğinde mutlaka yoğurt sonrasında kefir falan olsun. faydasını görürsün.
tabak şahane bayıldım valla. afiyet olsun canım
antibiyotik içiminde vücuttaki probiyotiklerin % 90 ı ölüyormuş. bağırsaklar için çok önemli bir durum tabi. ödem de yapıyor. probiyotik takviyesi tavsiye ederim. ev yoğurdu ve kefir falan. toparlar. o 1 kilo kilo değildir üzülme canım
bayıldım valla. ben de istiyom
magnezyum ihtiyacı oluyor canım. ya magnezyum tableti al iç ya da civan perçemi çayı iç. çok faydasını göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?