Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok yetenekli gördüm bu konuda seni minnoş kaptanım Bana da sopa göndersene gece uyumayıp saçma sapan filmler izleyip uykumu kaçırdığım ve sabaha leptinsiz bol ödemli uyandığım için

dur bakayım uygun bir sopalık karikatür bulayım sana da ...

ya bünye veriyorsa leptini kasmak şart değil .... ben mesela diyet boyu 3-4 yatıp , 6-7 dedin mi ayaktaydım .... ahhhh bi de erken uyuyaydımmm demek 2 ayda erirdim

ama güzel diyet yapıp , gr gr verenleri uyku düzeninin etkilediğini düşünüyorum

Tatlım regl öncesi sonrası değil de , bacak ağrılarıma bana da magnezyum takviyesi vermişti dr ... sürekli kullan dedi .. geçti gitti ağrı mağrı yok ... feciydi ağrı .
Gerçekten çok feci ve yaşam kalitemi çok etkiliyor. Halam gelince bi kontrole gitmem lazım. Bunu da söyleyeyim.

Aynen ben de öyleyim. Gün içinde uyuma huyum da yok. Sabah 7 de uyuyup 10'da uyandım. Her yanımda ödem. Hemen bi kahve içtim. Ödemimi çok güzel atıyor kahve

İsrar söz konusu degilse gelirim dedim orta makul bir yerde buluşduk her iki tarafta madur olmayacak şekilde bakalım menüye nasıl yansıyacak

ada81 canpare nerelerdesin yahu ?

Bu izin ... bu sessizilik .... Eylül geliyor kuzum ...hadi dön bir an önce ....

kelebekolacam daktırımmmmmmmmmm , hastalar sıraya birikti ... sorular çoğaldı ... diyet için değil yani sen de gel artık canım ya .....

aaaaaa izne ayırdığıma pişman etmeyin beni

tebrikler valla canım

Gunayfinnnn
Dukkani bn acayim
Suan tempolu yuruyusun yarim saati dolmak uzere
Sabah sabah spor gibisi yokmus yahu
Mis mis iansanin yurudukce yuruysesi geliyor.
yürüyüş harika bir şey doğru söylüyorsun

gece yatmadan önce kediotu çayı, ıhlamur, papatya çayı iyi gelebilir. bir de madem uyku sorunun var gün içinde koyu çay, kahve içme. akşam yemeğinde mutlaka yoğurt sonrasında kefir falan olsun. faydasını görürsün.
@kuzularinannesi oylede denim ben onlari domatesle yiyorum :))

Eki Görüntüle 2015552

Ausencia tabakta liste disi minik kivrik durulmus bisey var sorun olurmu ki?
tabak şahane bayıldım valla. afiyet olsun canım

Aus ben antıbiyotige başladım başlıyalı 1 kilo fazla cıkıyorum üstelik bagırsaklarımıda fena bozdu o halde 1 kilo fazlayım cok canım sıkkın

Sabahtan beri tartının üzerideyim 100 gr bilen düşmedi sinirim oynadı dün yemin ederim o kadar hamur işini seyrettim karşılıgı + 1 kilo olmamalı yaaacaba seyretsemde mi yarıyor anlmadım
antibiyotik içiminde vücuttaki probiyotiklerin % 90 ı ölüyormuş. bağırsaklar için çok önemli bir durum tabi. ödem de yapıyor. probiyotik takviyesi tavsiye ederim. ev yoğurdu ve kefir falan. toparlar. o 1 kilo kilo değildir üzülme canım

bayıldım valla. ben de istiyom

magnezyum ihtiyacı oluyor canım. ya magnezyum tableti al iç ya da civan perçemi çayı iç. çok faydasını göreceksin

Civan perçemini bi içeyim bakalım bugün. Kefir de çok sevdiğim birşey ama mideme hiç yaramıyor. Çay ve kahveyi çok tüketiyorum. Haklısın. Teşekkür ederimmmm

Şuraya hâlâ işlerini bitirememiş bir saydin çizelim
Ay insanın kocasının iş güç bilmesi iyi birşey de, yavaş yavaş, titiz titiz yapması beni sıkıyor bazen  ay yangın var diye bağırasım geliyor arada
Yamuk, baştan sağma yapılan işleri sevmez. Ne yapalım onun huyu da böyle

önümüzdeki bayrama toplanmış oluruz umarım

Bı market yapıp geldim,
Kuaföre gidemiycem çok sıcak
Biraz kofte yapıp atayım dolaba

Çok fazla acıktım
Kilom 66 dedi sabah söylemiştim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…