Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çooooooooooook güzel hem de ....

bak bak ...günümü şenlendir

Eki Görüntüle 2015566

Fatmaaaa bu hafta 112 geliyor değil mi

Geliyor inşallah kaptanım elimden geleni yapıyorum. Canım

Ausencia az biraz eksiyi bende gordum tartida ama yazarsam Antepia27 nazar eder diye korkuyorum :)))

Veren var veremeyen var

Haaaa haa guldüm. Bak hadi bitişte suyunu hemen vericem malum bayağı dinlenmiş olucamm

Yürü be kaptan kim tutar Zayıflamaya doyamadım şurdan sana bi 20kilo atında onunla uğraş dermişim

Bende de kimse fark etmiyor verdiğim kiloyu, toplamda 8 kilo verdim. Onu kimse fark etmiyor ama şöyle bi bir kilo ödem yapsam herkes farkında. Hassas tartıları bi artıda devrede zaten.

Kaptanım ben yine dönemiyorum. Yemin ederim bermuda şeytan üçgenine döndü artık buradaki kalışımız, giren çıkamıyor. Bir de bi dünya olay, burada da açık edemiyorum aralarından biri çıkar diye tam sinir küpüne döndüm. Salıya kaldı dönüşümüz, yani inşallah diyeyim bu sefer. Sanırım yolda 12 saat söyleneceğim yol boyu, öyle doluyum.

Dünün menüsü:

Kahvaltı :
1 fincan kahve
1 dikim beyaz peynir
2 dilim domates
1 tane salatalık

Öğlen:
3 yemek kaşığı yaz türlüsü

Akşam:
İçim kazandığında bir tane yulaflı bisküvi yedim (paket değil, bir tane)

Bir de kötü haber salı ya da çarşamba hala bekleniyor. Ama iyi haber tabii ki artı yok. :)

ben de mutfakta birşeyler hazırladım geldim. amannn mutfak işi uzun sürüyor yaa. az dinleneyim de duşa gircem. bunaldım iyice. uyku bastı yine. sonra da bir filtre kahve patlatayım

nasıl gelecek bu 79 ben gel dedikçe benden kaçıyor

cuma menü faciasından dolayı çok şiştim. tabi o menüyü buraya yazmamıştım o yüzden 2 gündür tartıya bakmıyorum. az wc sorunu da vardı. bugün daha iyi hissediyorum ama çıkmayacağım tartıya. şimdi farklı bir rakam çıkarsa moralim bozulur. yarın akşam iş dönüşü çıkarım tartıya

Burda olanlara bi danisayim.

Simcik ben 4 te oturdum yemege bunlari yedim.

1 dolu kase kremali mantar
1 dolu tabak semizotu
2 kasik bulgur pilavi (ekmek yerine)
1 buyuk bardak koyu sodali ayran

Corba farkli olsaydi daha iyiydi ama o vardi.
Simdi aksam ben ne yesem daha iyi olur?
Listeye gore bir ogun protein bir ogun corba sebze var.
Ogle yemegi icinde gec bi saat 4.
Ara ogun gibimi gecistirsem yoksa ara ogunsuz biseylermi yesem bilmiyorum dusunuyorum iste.
Cay icecegimiz bi yere gidicez mutlaka yine biseyler olucak gelen arkadaslar fit insanlar kalori hesabi yapmiyolar boyle ortamlarda.

Hadi bakalim Ahu060812 rövanş kimin bakalim o vakit bana ben seni gecerdimde... demistin
Bakalım bu sefer ne olacak ecemavi uzun süren durağanlığın üstüne kork benden
Ahu060812

Eyyyyyy yumurtaya can veren Rabbimmmm ... hikmetinden sual olunmaz .... bu gözler bu takımda açlıktan uyuyamayan ahu da gördü ya
Aşkolsun kaptaniçem çok aç uyudum bu diyet sürecinde.sadece yazmıyodum.eşime bi sorsan ben açıııım dedikçe evde ekmek mi yok diyodu anti empatik odun

Doktolarımız gelse sorardım antibiyotiklerin yan etkilerinde ödem var mı.
Ben ßuraya sorumu bırakayım görüřler belki
Antibiyotik şişirir canım moralini bozma

Mutlu pazarlar bizde yine görümce ailesi ile haşır neşiriz malak gibi çimlere yayıldık namaza girdim içeri bi sizi okuyum dedim bu sefer kahvaltıdan başladı birliktelik ne aile sadeti ama
Neyse bugün bi spor aleti aldım basit bide bant alacam aşağıyı spor odasına çevirmeyi kafaya koydum ikinci el falan düzecem çeyizimi

tavuklu salata yiyebilirsin.

Sadece matematik ve geometrinin olduğu 80 soru düşün ablacım Yaptıklarım doğruysa güzel olucak inşallah yarın öğrenicem bakalım hayırlısı :))
64.5 süpermiş Umarım yakalarım hedefi bu hafta

Tamamdır ozaman 40 point doğrudur

koza16 sende yüzmeni belirt canım gidip gelerek yüzmek ayrı bekleye bekleye yüzmek ayrı..dakika tutarak yüz spor anca öyle olur
Abla zaten ben suda hiç durmuyorum nerdeyse. Sabit durduğum zaman da bacak hareketlerri yapıyorum 1-2 dk Havuza girerken ve çıktığımda bakıyorum saate.. Aradaki süre hep tempolu ..

Şimdi çıkıyorum ben ... yusufla etkinlik yapacağız ...sonra biraz kuran çalışacağız .. sonra ütü yapacağım ....
ahanda bunlar bitince damlayacağım

bugün boşum demiştim değil mi

dedimmmm ve geldim ...

Yukardakiler bitti .. üzerine dışarı çıktık Yusufla ... oyyyyyyyyyy nasıl bir sıcak bu yarabbim dedirtti ... market , park biraz ...nefes alamadık kısa kestik millet sokaklarda valla ... güneşin alnı , sıcağın ortası demeden yayılmışlar ... gölge bulun hacıııı bari diyesim geldi

O terle eve gelince sporu duşu da aradan çıkarttım ...

Ahu060812 canım 45*2 den 90 puan ... egzersizim var .

30 dk kadar pilates
geri kalanda plank, wall sit,twister ve 3 set ön arka kol çalıştım ... yeter ...buna da şükür dedim

Hanımlar merhaba :)) tilki dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geri dönermiş :) kullanıcı adım değişti sadece ben namı diğer dersaadet :) evet bi dönem saldım çayıra mevlam kayıra tabi bu da bana 10 kilo olarak döndü. Bi insan iki ayda nasıl 10 kilo alır bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Ben nasıl kilo verilir onu bilmek istiyorum sadece. Geri dönmek istiyorum beni aranıza kabul eder misinizzzzz :))

Menü de yazayım önce sonra geçmişe uçayım ...

09:00
maydanozlu su /limon

09:30
2 kepekli etimek
1 kk süzme beyaz peynir
Acı kırmızı biber
Dere otu maydanoz bol...

09:45
Sade kahve
2 gün kurusu

13:30
1 tabak kıymalı kırmızı biberli kabak sote
1 kase yoğurt
Salata

18:00
1 kase yayla çorbası
3 ızgara köfte
1 salatalık
1 domates

su şuan 2.1 ..daha içerim ...

Şu an yine sade kahvemi içiyorum muhtemeldir ki 2 saat sonra meyve yer , ağzımı kaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…