Sabah sporları da yapılmışşş ... maşallah subhanallah ece ...nisa ... süpersiniz ...
Dış kulvardan efser ve bonusta sabah kahvaltısından korkmuş ...o sizden korksun yahu ...
Doldurun tabağı bol otla ... peynirde .. ohhh mis ..
Ben yine acı biber yedim yanıyoruummm
@kuzularinannesi Yine sıkı bir başlangıç gördüm ... bu şekil senden 2 kilo götürğr demedi deme ...
He bi de bonus ... yine banuyu örnek verecem de (la her şeyde senin başına gelmişNare83 ) onunda iş yerinde en büyük stresi idi ... eee öğle yemek onu yeme bunu yeme , diyetteyim ama kilo verende yok diye ... sonra var ya göğsünü gere gere indi yemekhaneye salatası ile
Sabret sende 2 vakte kadar gönül rahatlığıyla ben almayayom diyeceksin
Sabahtan beri tartının üzerideyim 100 gr bilen düşmedi sinirim oynadı dün yemin ederim o kadar hamur işini seyrettim karşılıgı + 1 kilo olmamalı yaaaman efserim ne diyorsun ? bak içimi bi yumruk oturdu ?
1 kg fazla mı ?
daha verecekseksin bir de eksi 1.5 .... gidecek olan 2.5oyyy içim şişti bak ...
bence güzel espri
Sende katıl bize ... seninde maşallah diyenlerin olsun şekerim benim
Olsun canım benim seninki de zihin jimnastiği( yapma aus ..bu berbat espiriyi yazma dedim ama söz dinletemedim kendime )
2 günden fazla yapma kuzum .
Bi de akşam sahildekiler ayran aşı kurallarına ters :)
Racona ters gibi oldu
Nassin canim eysin ins az yiyip gucten dusme rakibeme kiyamam[/QUO
İyiyim canım. Cok sükur seni beklıyorum cuma gunu fınıste
Cokta bekletme
gider hemen bence dert etme. Yarına gider belkiSabahtan beri tartının üzerideyim 100 gr bilen düşmedi sinirim oynadı dün yemin ederim o kadar hamur işini seyrettim karşılıgı + 1 kilo olmamalı yaaacaba seyretsemde mi yarıyor anlmadım
Sabahtan beri tartının üzerideyim 100 gr bilen düşmedi sinirim oynadı dün yemin ederim o kadar hamur işini seyrettim karşılıgı + 1 kilo olmamalı yaaacaba seyretsemde mi yarıyor anlmadım
Fatmacim dün yaptın mı Leslie..
İnşallah 81 gördügüm diyene sevindim sevicim bogazıma dizildigider hemen bence dert etme. Yarına gider belki
Evetttt yurumussun aus söyledi...Canım dışardan yürüdüm. Çıkmadığım zaman lesli yaparım inşallah sen iyisin maşallah
İnşallah 81 gördügüm diyene sevindim sevicim bogazıma dizildi
Yemediğin için canın mı cekti acaba. .
Efser bi yerlerlerin şişer sözünü mü yaşıyorsun şu an...
hiçbiri cazip degil birtek bana hitap eden börek ve aglayan pastaydı...Yemediğin için canın mı cekti acaba. .
Hayırlı gun ler hayırlı. Sabahlar hanımlar
yulaf kepeğinin tadı güzel mi
Günaydın hanımlar :) kendime gelemedim hala. Bi tartılayım bakayım durum ne
Sabahtan beri tartının üzerideyim 100 gr bilen düşmedi sinirim oynadı dün yemin ederim o kadar hamur işini seyrettim karşılıgı + 1 kilo olmamalı yaaacaba seyretsemde mi yarıyor anlmadım
Yemediğin için canın mı cekti acaba. .
Hayırlı gun ler hayırlı. Sabahlar hanımlar
Barı cabuk gitse iyi olur 1 haftalık antibiyotik...Yaa üzülme antibiyotik sisiriyor diye duymuştum...
Bi günde 1 kilo almış olamazsın yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?