Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaçak betüş hoş gelmişen
O altta kalan 2. Dl yeme yarına birde hş. Yumurta ekle o tabaga . Karbonu çok prosu az olmuş
sağolasın tamam canım, dediğin gibi yapayım

Nananın son kilosu 58 görünüyor, sen de başka malumat mı var Bilelim de söz düvellosuna hazır olalım

ayy bi poşet simit taze yeni çıkmış fırından,
gözümün önünde duruyor

migdemi yarın , öglene taze fasulyeyi keyifle yiyemem diye yemiyorum
cool'luğa bakarmısınız
Sabahta ben sınandımm otobüs duragında 1 kasaa sıcacıkkk kokusuuu ve duamanı üstünde olan simitlee çok taa severimm.Lakinnn alamadım şimdi salata kemiriyorumm

mrb 7.takımdaki arkadaşlar çok uzun bir Amanda sonra tekrar beraberiz çok şükür oğluşumu kucağıma aldım ve yine zayıflamaya devam ama Ben emziriyorum nasıl kilo vercez bilmiyorum
Feministim hoş geldin .. Güle güle büyüt benişini

Sağlıklı beslenerek canım kilo verebilirsin . Artı emzirmende elinde koz olur çabuk verirsin .

Yusuf bırakıldı ....

Yürüyüş yapıldıııı ...duş alındı .

Sabah çok erken yemiştim , acıktım öğle yemeği de yendi...

Kahve alındı ve yine evden çıkmadan kalan 1 saat takıma damlandı

Heee o günki bulutta gelmedi angaraya bilesin .. Artık nasıl tuttuysan gelemedi bi türlü

Demeee ya ...çokta içteeeen , isteye isteye ...aebnim sıcaklardan erimesin diye yollamıştım ama

dün eşime dedimki bu yogurtlu mor lahana olmuş dedimm
tövbee kadın mobilya rengine bile diyet yaptırıyor diyorr

senin benim bu sabah ki manyaklığa bak ... bizimkiler kahvaltıda ben de eşlik ediyorum yanlarında ... yusuf aaa bende eşofman renklerimiz bugün aynı dedi ... bende ki cevap ; evet s ama biraz bol geliyor çocuk mel mel yüzüme bakıyor eşim böyle la havleeee çeker gibi bi surat aldı

O zaman heeep konuşalım nehirrrrr

Hayırlı sabahlar güzeller
iki saattir aşağıdaki fotoyu eklemeye çalışıyorum Eki Görüntüle 2017130

süpeeeeer ..ben çok beğendi bu tabağı .
Aynen dün yazdım bugün hissetmişsin

Nana senlemi alay edecek
Tencere dinin kara seninki benden misali merak etme oada sana uymuş

demeeeeeeeeeeee
en son bi 62-63 demişti hemen bayram sonrası

Nere kaybolduki betüş hep buralarda olurdu ...

Ha birde üzümü sormuşsunuz malesef teli bendede yok

canım biz bir de pamukskr i merak ettik , geçen konuştuk ... ta nisanda buraya yazıp bir daha girmemiş hiç .
ne güzel bir daha kopmadan korurum diyordu .
Var mı bi iletişim ?

Sabahta ben sınandımm otobüs duragında 1 kasaa sıcacıkkk kokusuuu ve duamanı üstünde olan simitlee çok taa severimm.Lakinnn alamadım şimdi salata kemiriyorumm

Aferinnnn sana ... ne o öyle ? susamı ayrı mide yakar ...hamuru löp diye oturur ...yağı popoya yapışıııır .....

Baaaak salatalık öyle miiii , ciciiiiiii

İyi saatler olsunnnnnnn ...keyfin yerinde bakıyorum da

mrb 7.takımdaki arkadaşlar çok uzun bir Amanda sonra tekrar beraberiz çok şükür oğluşumu kucağıma aldım ve yine zayıflamaya devam ama Ben emziriyorum nasıl kilo vercez bilmiyorum

Hayırlı olsun bebeğin , güzel günlerde sağlıkla büyüsünnn ... 6 ay geçti mi doğumdan ? İlk 6 ay sağlıklı beslenme tamam ama diyet önermem ben .

Saģol hemşom buralar serin eve gidesim yok
Ama diyetin selameti için eve gitmem lazım
Ablam lahana sarıyor kendimi tehlikeye atamam

hemeeeeeeeeeeeeeen eve hemeeeeeeeeeen

ne abla imiş mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…