merhaba canım, yazdıklarınla hep pozitif enerji alıyorum senden nedenseayrıca sende bu tempo ve azimle gayet güzel kilo vereceksin inanıyorum
kuzum sabah kilom çok iyiydi bakalım yarın ne olacak.fazla çıkarsam kesin ödemdir, zira çok dikkat ediyorum, akşam da çocuklarla gezeceğiz artık kaç bin adım atarım bilmiyorum, kucağımda 16 kg lık oğluşum olacak, normalde çok hareketli ama gezmeye gidersek tepemden inmiyor
Sanırım o düzen değiştiğinden bu kadar hızlı gidiyor. Gitsin de zaten. Yaşıtlarım abla demeye başlamıştı. Kilo insanı çok değiştiriyormuş.
Bilmiyorum sizde de oldu mu ama ben ayna karşısında sürekli popoma bakıyorum. Hatta dışardayken de mağaza camlarından gözüm sürekli orada. Elimle yokluyorum küçülmüş mü diye bakıyorum. Geçen gün erkek arkadaşıma yakalandım o halde. Uzuuun uzuuun baktı. Nası açıklayacağımı şaşırdım
yok kız sende olurmu bitek bende bakarım,nere denk gelirse o an kıyafetin durumuna göre, şimdi eşin olsa açıklamak daha kolay ama erkek arkadaş olunca biraz daha zor tabi o duruma şeettimBir tek bende oluyor anlaşıldı. Bu kadar güldüğüne göre
Benim moral sıfır bugün beni mazur görün, depresyona girdim resmen. Evin işini zor yapıyorum. Tartı o kadar canımı sıktı
senin yaşında bende çok tembeldim kuzum, sivasta okudum çalıştım evim vardı, dışardan her Allahın günü döner ekmek alır eve gelir yerdim, ama o zamanlar pek kilolu değildim, metam hızlıymış demek kiMaşallah gerçekten. Benim tuzum kuru çoluk çocuk yok. Sorumluluk yok. Siz bi de ev, eş, çocuk.... bir sürü şeyle uğraşıp üstüne de kendinize zaman ayırıyorsunuz
Bu zayıflama işi bizim de adımızı sapığa çıkaracak. Ben dokunmadan anlamıyorum küçüldüğümü. Her yerimi yokluyorumDi miii yaaaa çok pozitif , çok şekerleme
İyi ki gelmiş diyorum bende ...
Canım şöyle hedefe ulaşınca özdilekte bi buluşalım senle ... baksana ankara tayfası hava atıyor ... bizde o gün felekten bi gü çalarız
Ayyyy ben çok bakmıyorum herhalde kendime ... geçen pazardan bi elbise aldım dedmiştim ... onu giyince foto çektim ...anaaaam kendime ilk kez zayıf geldim ... eşime dedim arada şöyle yolda yürürken falan arkadan kameraya çek benigerçekten küçüldüğümü görürsem dururum ... he diyorrr çekeyim de adım sapığa çıksın
kızlar acil yan simit ve göbeğim için bir programa başlamalıyım.. akşam yapamam, vakit yok, en iyisi sabah biraz erken kalkıp yapmak, nasılsa her sabah duş alıyorum, tek yapmam gereken 40 dk erken kalkmak olacak.. program jillian jillian 6 week six pack ... bana gaz verin kızlar
kaptanım 2-3 hafta sonra inşallah çocukları yine memlekete götüreceğim, o zaman müsait olurum, ne zaman dersen buluşuruz, inan seni görmeyi çok istiyorum, ben o zamana kadar mezunda olurum zaten değil mi, şurda 55 e ne kaldıDi miii yaaaa çok pozitif , çok şekerleme
İyi ki gelmiş diyorum bende ...
Canım şöyle hedefe ulaşınca özdilekte bi buluşalım senle ... baksana ankara tayfası hava atıyor ... bizde o gün felekten bi gü çalarız
Ayyyy ben çok bakmıyorum herhalde kendime ... geçen pazardan bi elbise aldım dedmiştim ... onu giyince foto çektim ...anaaaam kendime ilk kez zayıf geldim ... eşime dedim arada şöyle yolda yürürken falan arkadan kameraya çek benigerçekten küçüldüğümü görürsem dururum ... he diyorrr çekeyim de adım sapığa çıksın
Kızlar bu kardeşiniz bugun ne sınavlardan geciyor bir bilseniz
Yaşasın dört günlük yoksa varya...
O dönerleri hiç söyleme zaten. Evim öyle bir yerdeki bütün lokantaların kokusu aynen içeridesenin yaşında bende çok tembeldim kuzum, sivasta okudum çalıştım evim vardı, dışardan her Allahın günü döner ekmek alır eve gelir yerdim, ama o zamanlar pek kilolu değildim, metam hızlıymış demek ki
kaptanım 2-3 hafta sonra inşallah çocukları yine memlekete götüreceğim, o zaman müsait olurum, ne zaman dersen buluşuruz, inan seni görmeyi çok istiyorum, ben o zamana kadar mezunda olurum zaten değil mi, şurda 55 e ne kaldı
Bu arada aklımdayken yazayım ... exmadon'un da sorunları düzeldi
Bi hafta daha bekleyeydi , listeden ayrılmamış olacaktışimdi hava atıyor bana ...6 ay sonra korumaya gelirim yanına diye hadi inşallaaaah .
Bak ex diyinceAntepia27 geldi aklıma niçinse ... dönüş yoluna geçiyordu ... yineee sessiz
İyiymiş hayatımı yaşıyorum diyorsunHamdolsun maviş hanımcım ...
Hiç boş geçen günüm olmuyo ne hikmetse gün, sohbet olmasada
Açıklama yapmadım zaten hiç olmamış gibi davrandım. Konuyu değiştirdim hemenyok kız sende olurmu bitek bende bakarım,nere denk gelirse o an kıyafetin durumuna göre, şimdi eşin olsa açıklamak daha kolay ama erkek arkadaş olunca biraz daha zor tabi o duruma şeettim
bide şu programı uygulasam ne güzel olur, sen beni her gün dürt kaptanım ya, zaten 35 dk bir şeyOyyyy xs bakarız sarayca
O dönerleri hiç söyleme zaten. Evim öyle bir yerdeki bütün lokantaların kokusu aynen içerideKemal Sunal gibi kokuya ekmek banacam yakında
Kaptanım memlekete gelince ev işi yolun ödemi reglim başladı
Bugün ödemelerimi şişlerini atmak için uğraşıyorum inşallah yarın kilomu bildiricem buralardayım arkadaşın geleceğinede çok sevindim
Onu oda parfümü gibi üretip millete satmaya başlasan ticaretine girsen var ya köşeyi dönersinAhahahahhahhhhhben tepede oturuyorum ... duyduğum tek koku karşı bahçeli evdeki inek b... kokusu ..... ayyyy zayıflamamın sırrı bu mu yoksa
İyiymiş hayatımı yaşıyorum diyorsun
@begum75 aha begüm gelmis hoş gelmiş
Açıklama yapmadım zaten hiç olmamış gibi davrandım. Konuyu değiştirdim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?