Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tam cevap yazacaktım işim çıktı, kuzum hakikaten çok sinir bozucu bir durum, seni çok iyi anlıyorum, bu pazartesi 300 gr artım vardı ve ona moralim bozulmuştu, ama şu an 1,6 kg eksideyim, arada 3 gün geçti.

şimdi sen şöyle düşün, bu kilolar senin direnen gıcık kiloların, dikkat edip bu direnci kırmalısın, nasılsa daha sonra tıkır tıkır gidecek kilolar...

bende yayıldım kaldım ... ama cepte sabah yürüyüşüm var ...

Ahu060812 50 dk yürüyüş ... dünkü yolun aynısı ama 2 dk yavaşlamışım bugün
Aksamada esimle kizimla yuruyuse çıkıyorum fena degil 40 dakikada oyle yuruyorum ))

Sen yapmissin cepte spor

Ausencia kaptanım ne diyorsun sabahları
jillian 6 week six pack programını yapalım mı beraber 35 dk bir program ve tamamen göbek ve yanlara yönelik

7 de kalksam hayli hayli yeter bana
Bi memlekete gidem gelem spor icin seni karsima alacam seni geçecemmmm çıtır çıtır )))

Ben ac olunca kilo veremiyorum anladim bunu....

Bu geldiginde de lafin gecti bence paraya döksün bu isi diyor haha

Ellerinden öperim eşim de diyor :))) erkek kafası hep aynı demek

Ausencia kaptanım ne diyorsun sabahları
jillian 6 week six pack programını yapalım mı beraber 35 dk bir program ve tamamen göbek ve yanlara yönelik

7 de kalksam hayli hayli yeter bana

Ben şimdi balıklama atlamayayım ... saat bana uyar ... ihtiyaç bölgem tam da oralar ... hepsi müsait :))

sadece bi bakayım yapabileceğim bi şey mi ? tamamsa yarın başlarızzzzzz

kaptan böyle çağrı yaptı koştum geldim
iyiyim bende sağol,işlerim yoğundu biraz hala yoğunda hasretinize dayanamadım

beklenen halam nihayet teşrif etti

sabah saat 7 gibi kalkıp 35 dk sporumu yapıp, duşumu alıp hazırlanıp işe gitmek, zaten kahvaltımı iş yerinde yapıyorum, böyle bir plan yapabildim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…