Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Onu oda parfümü gibi üretip millete satmaya başlasan ticaretine girsen var ya köşeyi dönersin
7. Takıma da kampanyalı sat bence

Ayy ticaret dedin bizim ada'nın babası geldi aklıma ... bi kere demiş , ücret alıyor mu ? eee almıyorsa niye yapıyor

Elimde değil dibe çöktüm öyle böyle değil. Gercekten büyük hayal kırıklığı. Hadi bugün 1 kilo gitsin inanmam da buna. 72 olucam o da -500 demek geçen haftaya göre. 500 gr için mi bir haftadır açım ben. Resmen aç yattım migrenim tuttu günlerce

Eşim aradı kulübün orda işi varmış , akşam yusufu o götürecek ... pek bi sevindim , üşenmiştim valla bugün 4. evden çıkışım olacaktı

belki bir yerlerde saklanıyordur . valla bak şaka değil ... böyle olup hafta sonu , hatta cmt tartılıp pat diye eksilen var ..gareziniz mi var beee listeye derim hatta .

O 500 zaten bugün içinde gitti bence ... havadan bir şişti .. yarın da 4. günün sonucunu göreceksin inşallah ... iyi düşün eflal ...

diyetim boyunca hiç kötü düşünmedim ... bugün değilse yarın olacaktır ...

Ayy ticaret dedin bizim ada'nın babası geldi aklıma ... bi kere demiş , ücret alıyor mu ? eee almıyorsa niye yapıyor
Kpssyle alım yapsınlar bence kaptanlığa Adam nerden bilsin. Gerçekten ciddi zaman emek bir sürü şey harcıyorsun buraya. Normal şartlarda bu işi yaşam koçları vs parayla yapıyor. Bak Şeyda Coşkun'a

Aklıma geldi cumartesi eksi çıkarsam diye bugün iki kere wc ye çıktım toplamda 900 gr gitti. Yani girmeden önce ve çıktıktan sonra tartıldım onu sabah ki kilomdan çıkarsam olur mu

Aklıma geldi cumartesi eksi çıkarsam diye bugün iki kere wc ye çıktım toplamda 900 gr gitti. Yani girmeden önce ve çıktıktan sonra tartıldım onu sabah ki kilomdan çıkarsam olur mu

Olur tabii 900 cepte diyoruz biz bu duruma

ohhhmmmmmm kanunu bunu gerektirir

Tamam canım eşim bugün geliyor ankaraya gitti gece, hemen aldıracam. Demir içinde yazdı bir şey sanırım.

eftalim bu 2 eksiklkikte çok önemli şeyler bendede demir depoları nerdeyse bomboş kalmış,ilaca başladım anca anca kendime geldim,ihmal etme 1 gün bile bekleme hemen al kullan,ben şuanda 4.tur tekrar başladım kullanmaya öyle hemen 1-2 kutuda düzelmiyor malesef,6 ay kullanıyorum 3-4 ay ara veriyorum düşün yani

d vitamini içinde öğlen ezanının okunduğu saate yakın 10 dakika öncesi güneşe çık ezandan sonra bi 10 dakika yine dur,mümkün mertebe her güneşi gördüğünde kendine bi 20 dakika vakit ayırmayı ihmal etme

birde kansızlık için pancar pekmezini yeni duydum alıp kullanmak istiyorum seninde aklında bulunsun

Canım çocukluğumdan beri var demir eksikliği bende de. Kansızlık düzeldi o kaldı. Aynen uzun süre kullanmak lazım, iştahımı açar diye erteledim hep. Güneşe çıkamam mümkün mertebe gölge de yürürüm, güneş kremi kullanırım, cilt hastalığım var. Ampulü bugün içicem inşaallah. İkincisi bir ay sonra dedi.

güneş çok dokunmayacaksa dene derim, öğlen dik gelen güneş ışınları yatay gelene göre zararsızmış belki dokunmaz bikaç kere dene istersen,bide krem sürme ışınlardan faydalanamazsın

bende kansızlık çıktığında kendimi o kadar kötü hissediyodumki ne olursa olsun kiloda alsam o hapı içicem yeter artık demiştim,çok şükür almak yerine diyet ve sporla kilo verdim hep,kilo bi sağlık problemi evet ama inan bana bu eksiklikler de büyük sağlık problemi,hem kansızlık ve d vit in düzeldikçe kilo vermende hızlanacak

Canım ciddi yanık oluyor cildimde maalesef, krem kullanmamak mümkün değil. Vitiligo diye bir hastalık. Cilt savunmasız kalıyor güneşe karşı.

Canım ciddi yanık oluyor cildimde maalesef, krem kullanmamak mümkün değil. Vitiligo diye bir hastalık. Cilt savunmasız kalıyor güneşe karşı.

aaa o zaman başka,aman aman dikkat et

bide kış gelince kereviz ıspanak kürü yaparız kansızlığa karşı aklımızda olsun

sen gel şu kombiyotik ve probiyotik mayalı yoğurdada başla bak herşey çok daha güzel olcak

oyyy çok zor .... eşim de var vitiligo ... her yaz neler çektiğimizi iyi anlarsın .
Adam sahilde bile kesik eldiven takıyor ... şemsiye altı duruyor zaten .

Bir kez ilk evlendiğimiz sene güneşin altında yattı malak gibi ... sebebi de bendim oyyyy oyyyyy tatil oldu kabus bize .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…