Onu oda parfümü gibi üretip millete satmaya başlasan ticaretine girsen var ya köşeyi dönersin
7. Takıma da kampanyalı sat bence
Elimde değil dibe çöktüm öyle böyle değil. Gercekten büyük hayal kırıklığı. Hadi bugün 1 kilo gitsin inanmam da buna. 72 olucam o da -500 demek geçen haftaya göre. 500 gr için mi bir haftadır açım ben. Resmen aç yattım migrenim tuttu günlerceHeeeeey eflal hanımmm .... öyle depresyona girince tartı düzeliyorsa ..sabaha kadar gir çıkma derim emin ol
Hadiiiiiiiiiiiiiiii .... silkeleeeeen .... kendine gel ....
Yedin de pişmanlıklık ve vicdan yapsan ona da eyvallah .... o zaman da sopamın gazabından uğramazdın buralaraeeee o da yok .
De hadi .... sen bugünün kıymetini bil ... yarın güzel olacakkkk ..... ohmmmmmmmmmmmmmmmmmm evrene pozitfi mesaj ohmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Elimde değil dibe çöktüm öyle böyle değil. Gercekten büyük hayal kırıklığı. Hadi bugün 1 kilo gitsin inanmam da buna. 72 olucam o da -500 demek geçen haftaya göre. 500 gr için mi bir haftadır açım ben. Resmen aç yattım migrenim tuttu günlerce
Ayy ticaret dedin bizim ada'nın babası geldi aklıma ... bi kere demiş , ücret alıyor mu ? eee almıyorsa niye yapıyor
Ampül kullandım canımigdedali sen d vitamini için ampul mü kullandın damla mı? Ampul verdi doktor bana henüz almadım ama.
Aklıma geldi cumartesi eksi çıkarsam diyebelki bir yerlerde saklanıyordur . valla bak şaka değil ... böyle olup hafta sonu , hatta cmt tartılıp pat diye eksilen var ..gareziniz mi var beee listeye derim hatta .
O 500 zaten bugün içinde gitti bence ... havadan bir şişti .. yarın da 4. günün sonucunu göreceksin inşallah ... iyi düşün eflal ...
diyetim boyunca hiç kötü düşünmedim ... bugün değilse yarın olacaktır ...
Tamam canım eşim bugün geliyor ankaraya gitti gece, hemen aldıracam. Demir içinde yazdı bir şey sanırım.Ampül kullandım canım
Aklıma geldi cumartesi eksi çıkarsam diyebugün iki kere wc ye çıktım toplamda 900 gr gitti. Yani girmeden önce ve çıktıktan sonra tartıldım onu sabah ki kilomdan çıkarsam olur mu
Tamam canım eşim bugün geliyor ankaraya gitti gece, hemen aldıracam. Demir içinde yazdı bir şey sanırım.
Canım çocukluğumdan beri var demir eksikliği bende de. Kansızlık düzeldi o kaldı. Aynen uzun süre kullanmak lazım, iştahımı açar diye erteledim hep. Güneşe çıkamam mümkün mertebe gölge de yürürüm, güneş kremi kullanırım, cilt hastalığım var. Ampulü bugün içicem inşaallah. İkincisi bir ay sonra dedi.eftalim bu 2 eksiklkikte çok önemli şeyler bendede demir depoları nerdeyse bomboş kalmış,ilaca başladım anca anca kendime geldim,ihmal etme 1 gün bile bekleme hemen al kullan,ben şuanda 4.tur tekrar başladım kullanmaya öyle hemen 1-2 kutuda düzelmiyor malesef,6 ay kullanıyorum 3-4 ay ara veriyorum düşün yani
d vitamini içinde öğlen ezanının okunduğu saate yakın 10 dakika öncesi güneşe çık ezandan sonra bi 10 dakika yine dur,mümkün mertebe her güneşi gördüğünde kendine bi 20 dakika vakit ayırmayı ihmal etme
Canım çocukluğumdan beri var demir eksikliği bende de. Kansızlık düzeldi o kaldı. Aynen uzun süre kullanmak lazım, iştahımı açar diye erteledim hep. Güneşe çıkamam mümkün mertebe gölge de yürürüm, güneş kremi kullanırım, cilt hastalığım var. Ampulü bugün içicem inşaallah. İkincisi bir ay sonra dedi.
Canım ciddi yanık oluyor cildimde maalesef, krem kullanmamak mümkün değil. Vitiligo diye bir hastalık. Cilt savunmasız kalıyor güneşe karşı.güneş çok dokunmayacaksa dene derim, öğlen dik gelen güneş ışınları yatay gelene göre zararsızmış belki dokunmaz bikaç kere dene istersen,bide krem sürme ışınlardan faydalanamazsın
bende kansızlık çıktığında kendimi o kadar kötü hissediyodumki ne olursa olsun kiloda alsam o hapı içicem yeter artık demiştim,çok şükür almak yerine diyet ve sporla kilo verdim hep,kilo bi sağlık problemi evet ama inan bana bu eksiklikler de büyük sağlık problemi,hem kansızlık ve d vit in düzeldikçe kilo vermende hızlanacak
Canım ciddi yanık oluyor cildimde maalesef, krem kullanmamak mümkün değil. Vitiligo diye bir hastalık. Cilt savunmasız kalıyor güneşe karşı.
Tamam yaparızaaa o zaman başka,aman aman dikkat et
bide kış gelince kereviz ıspanak kürü yaparız kansızlığa karşı aklımızda olsun
Tamam yaparız
Canım ciddi yanık oluyor cildimde maalesef, krem kullanmamak mümkün değil. Vitiligo diye bir hastalık. Cilt savunmasız kalıyor güneşe karşı.
adaa1 saat yürüyüş bandında yurudum 15 dakika eliptik yaptim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?