Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

a haaaa günün aus şoku .... bunu beklemiyordum ... metasını yediğimin ... valla en az 1 diyordum kafamdaki hesaplarda ahu ... hem de biri dolmalı da olsa 2 gün vicdana ...

demek ki artık , değişik şeyler zamanı .... öyle herşeyin ucundan ucundan bakıp 1 kilo verme zamanı 80 li kilolarda idi ... o zaman yağ fazla idi vücutta ...her halikarda gidiyordu ... şimdi yağ yakman gerek eni konu ... bu 500 gr.cığın sebebi kesinlikle bu bence .

Yokkkk artikkk.....
Durrr da yeterr...

Tartıldım maalesef 56.1 çıktım.

Geçen hafta : 56.6
Bu hafta : 56.1
Fark : 500
Yüzde : 0.88

maalesef miiiii ?
Bence çok iyi .... 56 diyorduk , 100 gr .için maalesef mi olur yahu ?

hadi hadi gel yamacıma bekliyorum 55 lerde

Kaç oldunuçacaksın yakında ya

55 ler diyelim sen ilk mezuniyet haftanda aldın mı bakem

tebrikler ahum

nedir bu böyle

efkarlarndı kafayı çekiyor bence bize de dukan birası diye yutturuyor DelyDoly
şimdi arka fona da enişte geçecek , bi türk sanat musikisi patlatacak içli içliiii ....

Yeminle uçacak...
Yahuu hatunn eridi gitti..
Bide bize minnakk diyodu.
Kapakk olsun bize

Ben örnek teşkil etmek uğruna eriyorum zaten tamamen amme hizmeti

Hahahhaaa kaptaniçemm ne güldümmmm yaaa hahaha alemsinnn

Ayy Sağol canım...
Kiz beni yakalarsin da kaptanii ne etcegiz..
Onu yakalamaya var mısın?

onun eşi daha fazlasına müsade etmez, benim eş memnun hiiiç verme yeter demiyor

söylemem ki artık .... sabahta sordu ... 55 ler ucundan dedim bak tamam dedi (kıyamıyor işte ) 55 ten başka inmek yok 2-3 kiloyu da farketmezz ... spora daha asılıp ...sarkık ve dikitleri toparlamam kas yapmam lazım .... eeee kas yaparken şişmemek için yağda vermem lazım ...

Bu hafta diyetisyene bir gideyim , kas yağ oranıma bakayım ... yolumu çizeyim ...

gerçi onun tartısı +1.3 tü canımı sıkacak

Maşallah kuzum tebrikler

Geliyoooooor 60'lar geliyooooor

Teşekkürler Saraycam. Ben de seni tebrik ederim çok

Kaptan bu ne

Tebrik ederim fıstıklar çok güzel rakamlar vermişsiniz
Teşekkürler tatlımmmm

Sen ne diyorsun ya anam ağladı bu hafta

Teşekkür ederim canım

Selam kızlar hayırlı cumalar.
benden artı var, 74 kiloyum
bi türlü adapte olamıyorum yaa. zaten evde olmaktan o kadar sıkıldım ki ofise başlamak için yanıp tutuşuyorum.
kv geldi umreden ama istanbula gelemedi gitti. misafirlerini agırlıyormuş. ee o gelmeden ben ofise yine gidemiyorum.
eşim haftanun 6 günü sabah 7 akşam 8 çalışıyor. yalnızlık ve asosyallikten sıyırmak üzereyim. çok bitkinim ve üzerimde herşeye karşı atalet var. bayram sonras kondisyon bisikletini de biraktım
herşeyi işe başlayınca diye başlayan sözcüklere yükledim. hiç anlamlı değil ama elimde değil maalesef.
hiçbişi yapasım yok ki siteye geleyim.
neyse herşeyde bi hayır vardır. zaten diyet yapsamda veremiyordum diyoırum. belki hormon düzenim normale dönmüş vucudum dinlenmiştir. en kısa zamanda yeniden başlarım diye umuyorum.

Canım yine diyete devam edicem ama olmuyor listeyi zora sokma stresi beni mahvetti, inan sinir makinesi gibi dolanıyorum, ne moral kaldı ne bir şey. Cıs yedim pişman da değilim çok çok sinirliyim.

Halamın geldiği haftayı hep kaybedilmiş zaman olarak gördüm. Genelde o haftalarda spor yapamazdım. Yememe de çok dikkat etmezdim (Nasılsa meta o hafta hızlı çalışıyor diyip karbonu arttırırdım). Meğer bu hafta altın haftaymış. Bu kez sancılı sancılı yürüyüşe çıktım. Hatta size söylemedim ama birinde tansiyonum mu düşmüş nolmuş. Gözüm karardı. merdivenden yuvarlanmışım kollarım bacaklarım mosmor Bir de bişey farkettim regl sancısına tesadüfen çözüm buldum galiba. Önümüzdeki aylarda da deneyecem Callan sanki hafifletti ağrılarımı. Özellikle esneme hareketlerinin belimi bacaklarımı çok rahatlattığını hissettim

maalesef miiiii ?
Bence çok iyi .... 56 diyorduk , 100 gr .için maalesef mi olur yahu ?

hadi hadi gel yamacıma bekliyorum 55 lerde

Ben örnek teşkil etmek uğruna eriyorum zaten tamamen amme hizmeti
Bende çok istiyorum 55 leri..
Bekle benii geliyorum..
Yaa çok eğlenceli hiç boyle kilo verme isteğim olmamıştı...
Amme hizmetin yerine ulaşıyor canım merak etme.

Geçen hafta: 71,6
Bu hafta: 71
Fark: 0,6
Yüzde: 0,837
Tebrikler canım
Yaa niye izine çıkmak istiyorsun..
Listede olmak daha iyi değil mi senin için.
Listeyi zora sokmak istemiyorum
Yokkkk artikkk.....
Durrr da yeterr...

Tartıldım maalesef 56.1 çıktım.

Geçen hafta : 56.6
Bu hafta : 56.1
Fark : 500
Yüzde : 0.88
Tebrikler canım
Geçen hafta: 82.9
Bu hafta: 80.9
Fark: 2 kg
Yüzde: 2.41

Mutluyum. :) haftaya 70 leri görürüm umarım.
Vay vay vay süper canım maşallah

harika ya, süpersin kaptanım motive ediyorsun, ben ki 59 ları ucundan gördüğüm an cozutan, ablam yanımda olduğunda listelerden ayrılan kişilik, şu an ablam varmış yok yaz gelmiş yok dondurmaymış tatilmiş, hiç bir şey umurumda olmadan yoluma devam ediyorsam bunun müsebbibi sensin seeen.

Geçen hafta: 82.9
Bu hafta: 80.9
Fark: 2 kg
Yüzde: 2.41

Mutluyum. :) haftaya 70 leri görürüm umarım.
Tebrikler canım daha ne olsun 70 ler göz kırpmış bile

Hayırlı cumalar canım moral bozmak yok can sıkıntısından yemeğe sarmışsın bende de öyle oluyor adapte olamıyorumGeldikleri gibi giderler inşallah ofise geçersin hemen

Cokkk iyi canım maşallah.
Tebrikler.
tesekkurleer :)
Tebrikler canım

Listeyi zora sokmak istemiyorum

Tebrikler canım

Vay vay vay süper canım maşallah

tesekkur ederim eflal :)

70 ler bekle beni çok sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…