Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sherym laydmmmm adaptasyon süreci zor oluyor ama hadi hep beraber geri dönelim.. Sen ben @ada81, DelyDoly , @Ahu060812 ...
Hadi yine hep beraber motive olup kaptana uçalım
Ayyy kuzumm bencedeee motiveee olmalıyızz hemdee biran önceee baksana azcık diyeti sildimm hemenn artı 2 pufss yaaa

Tebrik ederim canım
canım ne kadar zamanda kaçtan kaça indin merak ettim?
28 nisan da başladım 7 kilo verdim. 79 dum 72 oldum
Yemeyince de artı çıkıyorum ki listeden çıkmayı liste için istiyorum yoksa diyeti bırakmaya niyetim yok hiç

Ben bundan içtim sürekli bana katkısı olmadı maalesef

Tunaydin hayirli cumalar

Kilom 106.4
+200 üm var.

Biraz moral bozuklugu yasiyorum 2 gundur beslenmeye direk yansiyo.

Listeye ogunlere uyamiyorum.
Sicak herseyi yemek istemiyorum saatleri tuttutamiyorum.

Devam etmiycem sanmayin lutfen ugrasicam devam edicem bir duzene giricem ins.

Ausencia haftalik hedefte tekrar aynisini yazarmisin lutfen

Antepia27 her sayfayi takip edemiyorum bu haftaki sonucu yazdiysan gorememis olabilirim kacsin acaba?

supersin canim tebrik ederim

öğlen karışık kızlartma tatlı ve çorba vardı hiiiç gidesim olmadı, sabahtan kalan domates salatalık biberimi yedim, kaptanım ben aclıktan zafiyet geçireceğim galiba, hakikaten hiç bir şey yiyesim yok, ne yaptınız bana böyle, bu ben miyim ya inanamıyorum kendime

Son düzenleme:
diyete bir başla kilo ver, tadından yenmiyor canım, hepimiz yaşadıklarını yaşadık, ben aylar önce 63-64 ile diyete başladım bi baktım 69-70 gösteriyor tartı. kendime çok kızıyordum ama bir türlü 2. güne devam edemiyordum. burası ilaç gibi geldi bana, umarım sende bir an önce motivasyonu sağlarsın ve çok güzel kilo verirsin.

Agzin bal yesin :)) ins

Tebrikler kuzum...

Ah keşke daha önceden sorsaymışım gönül rahatlığıyla alırım artık çok sağol kuzum. Benimki yağ kas dengesinde çok saçmalıyor öyle böylr değil. O konularda aşağı yukarı tutarlı birşey versin fazla kilo tartımına razıyım ben. Haftasonu alayım bari

irmae Kutlarım canım iyi vermişsin o stres sıkıntının içinde.

Çok teşekkür ederim öyle böyle atlattık çok şükür.

Sağol kaptaniçem, buranın desteğiyle kırdık çok şükür. 70 e ben de çok kırgınım, soyundum dökündüm, tokamı da çıkarttım bana mısın demedi. Bir an saçları kessem 100 gram düşer mi düşüncesi uğramadı değil. Ama önümüzdeki haftalara artık kısmetse. :)

Tebrikler canım

Listeyi zora sokmak istemiyorum

Tebrikler canım

Vay vay vay süper canım maşallah

Çok sağol canım

Tebrikler kuzum...

Ah keşke daha önceden sorsaymışım gönül rahatlığıyla alırım artık çok sağol kuzum. Benimki yağ kas dengesinde çok saçmalıyor öyle böylr değil. O konularda aşağı yukarı tutarlı birşey versin fazla kilo tartımına razıyım ben. Haftasonu alayım bari

irmae Kutlarım canım iyi vermişsin o stres sıkıntının içinde.

Çok teşekkür ederim öyle böyle atlattık çok şükür.

Sağol kaptaniçem, buranın desteğiyle kırdık çok şükür. 70 e ben de çok kırgınım, soyundum dökündüm, tokamı da çıkarttım bana mısın demedi. Bir an saçları kessem 100 gram düşer mi düşüncesi uğramadı değil. Ama önümüzdeki haftalara artık kısmetse. :)

Tebrikler canım

Listeyi zora sokmak istemiyorum

Tebrikler canım

Vay vay vay süper canım maşallah

Çok sağol canım

ben pek yağ ölçmüyorum onda, aylık diyetisyene gidiyorum analiz için, ama önceki tartılarıma göre bu güzel

Tebrik ederim canım

28 nisan da başladım 7 kilo verdim. 79 dum 72 oldum

Yemeyince de artı çıkıyorum ki listeden çıkmayı liste için istiyorum yoksa diyeti bırakmaya niyetim yok hiç

Canım alttaki mesajını görmemişim. Ben de 25 nisanda 78 kilo ile başladım şu anda 71 i gördüm. Aynı miktarda kilo vermişiz. Moralini bozacak birşey yok, düşün şimdiye kadar diyet yapmasan hala 79 belki de 80lerde olacaktın. Üzme kendini daha fazla streslenme..

Hayırlısı olsun....
Sana iyi bir diyet arkadaşı olacagımıza inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…