Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sherym laydmmmm adaptasyon süreci zor oluyor ama hadi hep beraber geri dönelim.. Sen ben ada81 , DelyDoly , Ahu060812 ...
Hadi yine hep beraber motive olup kaptana uçalım

betüs sen benim orti mi elimden mi alıyorsun bakayım
Kız sen bizden zayıf değil misin? Ne aşık atıyon bizim gibi garibanlarla Hemen gidip kilona bakacağım, sen 63lerde hatırlıyorum

Eki Görüntüle 2017522
Meshur d.birasini yaptimm kizlar gitsin artilar
o e canım, içerikte verseydin

Betüşümüz bekar canısı..
Efser
Ah ahhh evli canısı olamadım bi türlü.. Her yıl gibi bu yıldan da ümitliyim

Ev bakmaya gidiyorum
gecen hafta 66.5
bu hafta 65.4
Dört günlük basladigimda 67.2 idim
Mezuniyeti sana bırakıyorum bu kadar hakkın var ama düzen falan zor ev bakıyoruz annemlerdeyim sabah 8:30 tartıldım anca yazmaya fırsatım oldu

bak ecoş mavişe aynen bıraktığım gibi tam gaz patronun peşinden gidiyor, maşallah

inşallah nehirim.
ne yapacağımı aşağı yukarı biliyorum da yapasım yok.
sopalığım dimi

sherym laydmmmm adaptasyon süreci zor oluyor ama hadi hep beraber geri dönelim.. Sen ben ada81 , DelyDoly , Ahu060812 ...
Hadi yine hep beraber motive olup kaptana uçalım

inşallah canım, az kaldı 1 haftaya ofise başlarım. tabi bir de oradaki düzenim var. orayı oturtmadan bişi diyemiyorum işte.
keşke içimde bi istek olsada 4 günlük filan yapıp şu artıların bi kısmından kurtulsam

Geçen hafta: 82.9
Bu hafta: 80.9
Fark: 2 kg
Yüzde: 2.41

Mutluyum. :) haftaya 70 leri görürüm umarım.

vaaay vaaaay vaaaaaay benim white ım lily ayyyy şişştim sabaha mı eksileri mi kaybedeceğim derken beni şişirdin canım burda

süpeeer

ahanda hanimiş 70 ler

muhteşem ve henüz sporsuuuuz .....

Geliyoooooor 60'lar geliyooooor

Teşekkürler Saraycam. Ben de seni tebrik ederim çok

Teşekkürler tatlımmmm

Sen ne diyorsun ya anam ağladı bu hafta

Teşekkür ederim canım

geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor

ama şimdilik gördüğüm bir sonuca göre kıl payı bireysel 1.lik kaçmış ... hoş geçen hafta %7 ler %5 ler vardı onlar yine gelebilir

neyse dur bakalım belki ben girerim oralara bir yerlere

şerim şerim şu an beynini ofise başlamaya odaklandırmışsın ... hani klasik salı günü pzt. diyete başlıyorum denir ve 6 gün yenir ya ... işte öyle .
Doğru mu ? değil .
Ama şu an beyninin bu komutunu dinleyerek mutlu olduğunu sanıyorsun . Bunun için sana tek tavsiyem , evdeki sıkıcı aları gel burda bizimle atlat , arada da 200-300 atıverirsin .... daha ne olsun ...der çekilirim .

Canım yine diyete devam edicem ama olmuyor listeyi zora sokma stresi beni mahvetti, inan sinir makinesi gibi dolanıyorum, ne moral kaldı ne bir şey. Cıs yedim pişman da değilim çok çok sinirliyim.

Oppppppppppps ...haftaya henüz listedesin ... cız mız yok ... yakarım heeee yedin bi de pişman değilsin ... sonra tüm hafta aus un karnı başı ağrısın eflalin artıları diye
hadi hadi hemen toparlanıyorsan ... izne çıksan da çıkmasan da ... haftaya cuma 7. takımın bir parçası olarak burada bizimlesin ve taşın altında hala elin olacak .

benim de geldi gelecek hala ... hele gelince daha çok veriyorum ben bana gelmek üzereyken zordu sanıyordum ..değilmiş

Bende çok istiyorum 55 leri..
Bekle benii geliyorum..
Yaa çok eğlenceli hiç boyle kilo verme isteğim olmamıştı...
Amme hizmetin yerine ulaşıyor canım merak etme.

Aynen öyle eğlenceli ile karışık stres

canımmmm sizde bana motive ve güç oluyorsunuz .... salar mıydımmmm ? kesinlikle salardım burda olmasam

anaaaaaa mimuya bak sennnn.. Kız sen ne oldun

sen yokken herkes eridi bitti

Bazen öyle bırakmışlık oluyor canım bende hemen hemen son 2 haftadır rahat öyleydim şimdi çabalıyorum işte ufaktan frene bastım

Dukan birası olarak da bilinen zayıflama kürünün tarifi şu şekilde; bir sürahinin 3’te 2’sini dolduracak kadar kaynamış su koyuyoruz. 2 çay kaşığı yeşilçay, 2 poşet çay ve yarım limon suyunu ekliyoruz. 10 dakika sonra maden suyunu ekledikten sonra kür içime hazır. Gün boyunca aklımıza geldikçe içiyoruz.
Kürün yorumları ise şöyle:

‘’ 6 gün üstüste içtim bu çayı 3 kilo gitti yememede dikkat ettim biraz okadar’’

‘’ bu hafta bende yaptım,2kilo vermişim 1haftada,yediklerime çok dikkat edip,leslie ile yürüyorum,1 önceki hafta 800gr vermiştim,bence işe yarıyor’’

‘’ 3.gün bugün tartılmak istedim ve tartıda 3 kilo eksik çıktım Ama sadece bu karışımla deil tabiki tam bi diyet deil ama yediklerime dikkat ediyoruö gün boyunca kondisyon bisikleti kullanıyorum gün içinde toplam 2000-3000 arası kalori yakacak şekilde ay çok mutlu oldum 3 kiloyu verdigimi görünce daha bi heves ettim’’

‘’ yaklaşık 6 gündür bu karışımı kullanıyorum. her gün yada iki günde bir de mutlaka yürüyorum. yediklerime zaten her zaman dikkat ederdim. sonuç: giyemediğim daha doğrusu içine sığmadığım kıyafetlerime sanki sığıyorum. dün beni gören arkadaşlarım zayıflamışsın dediler. gerçekten de kendimi iyi hissediyorum. kaç kilo olduğumu bilmiyorum. pek kilo takıntım yok. sadece 38 beden olan kıyafetlerime tekrardan sığmak istiyorum. sanırım olacak. çok mutluyum. evde olmadığım zmanlarda bile karışı şişeye koyup yanımda taşıyorum. istediğim zaman içiyorum. bu arada bu karışımdan mıdır yoksa yürüyüşten midir çok şükür kabızlık sorunum kalmadı.’’
Alıntıladm canımm ben su katmadım yanlız sadece soda ve yeşil çay limon

ya aus gece cidden tartıda 83.0 gördüm. Sonra uyuyana kadar ara ara baktım ve inmeye başladı. 81.9 la uyudum ve 1 kilo daha gitmiş sabaha. Öyle korktum ki tüm haftalık emeğim son gün gidecek diye. 83 nedir yahu yuh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…