Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gayet güzel vermişsin canım, 7 kiloyu beğenmiyor musun
Canım ilk 3 kilosu ilk hafta gitti, ödemdi zaten. Ondan sonra gram gram. Beğenmem şu yönde , menüler az ona rağmen böyle. E ben ilerde neyi kısıcam sadece su mu içicem. Kafamı kurcalayan o. Eşim gelsin cumadan dahiliyeye gidicez, insülin direncine baktırıcam , ordaki diyetisyene gidip yağ kas ölçümü yaptırırım

Maşallah maşallah bu nedir bosss
Geçen hafta : 72.5
Bu hafta : 72.1
Fark: 400
Yuzde: 0.55

Ben artık bir şey demiyorum dipteyim
Canım kesinlikle ilaçlarına başla ondan Sonra vermezsen moralini boz o kadar eksiğe yine iyi vermişsin
Günaydıııııın. Bol eksili bir Cuma olsun hepimiz için
Kilo Bildirimi:
Geçen Hafta: 74.3
Bu Hafta: 71.4
Fark: 2.9
Yüzde: 3.9(sanırım)
Bütün ponponları hakettin bence maşallah..
işin gaitasını çıkarmazlar diye umuyorum
sherym laydmmmm adaptasyon süreci zor oluyor ama hadi hep beraber geri dönelim.. Sen ben ada81 , DelyDoly , Ahu060812 ...
Hadi yine hep beraber motive olup kaptana uçalım
Yapalım yapalım bişeyler ya bana ne oldu anlayamıyorum bayramda bi tıkandıysam tıkanış o tıkanış sanki hiç kilo vermemişim gibi hissediyorum
Hayırlısı olsun be Gülistan
Mutsuz evli olmaktansa Mutlu bekar ol..en doğru kişiyle evlenirsin inşallah en hayırlı zamanda..aminnn.mübarek cuma ezanlar okunurken amin.

Ausencia bi doktor randevusu alayım bi baktırayım değerlerime bide diyetisyen tartısında ölçtüreyim değerlerimi.bu hafta çık dikkat ettim kendi çapımda.ona rağmen bu gidiş niye böyle.ha bide sporuda eskidi gibi yapamadım onunda etkisi var.biranönce eski düzene dönmem lazım

geldimmmmmmmmmmmm. ama her an kapı çalıp gidebilirim :)

Eve girerken komşum seslendi benim arabada çalan müziklere bayılıyormuş flashı verdim , aktarınca hem getiririm hem kahveye gelirim dedi ...

Hemen geçmişe döneceğim amaaaaaaaaaaaa

Şunu paylaşmak için içim kıpır kıpır , sabah tartılmıştım da aceleden gir çık gir çık koyamadım .

Spordan sonra .... Rakamın totemine bak

55.5

Kendimle ilgili planlarımı yazacağım biraz sonra ... burda olan varsa gitmesinnnnnn

Biri desin hele bu kelebekolacam nerede tatilde mi ?? Islerimi cok yogun ? Diyeti mi birakti ?? Kac kilo suan merak ediyom bu hatun nerelerdeee????
adammmmmm canım adammmmm kayboldum bennnnn.iş ev cocuklar.fena kuyrugum sıkıştı.
dün akşam yorgunluktan koltuga sızmısım.teyakkuza gectim artık yoksa benim bu mesai arkadaslarım hastalarımı alıyorlar.

adammmmmm canım adammmmm kayboldum bennnnn.iş ev cocuklar.fena kuyrugum sıkıştı.
dün akşam yorgunluktan koltuga sızmısım.teyakkuza gectim artık yoksa benim bu mesai arkadaslarım hastalarımı alıyorlar.
oyyyy oyyyy kolay gelsin canımmm işin çook zor Allah yardımcın olsun kilon ne alemde ?

mini mini minnaksın sen artıkkkk minnaklar yanında dev kalır )) sen niye listeden çıktın kiii böyle metam olsa bide kaptan olsam hayatta listeden çıkmam kiiiii )))

Yeminle uçacak...
Yahuu hatunn eridi gitti..
Bide bize minnakk diyodu.
Kapakk olsun bize
bir de eşim istemiyor falan filanlar diyordu sanırım

herkese şok geçirtecek verdiği kiloyla. Şoktan ödem tutacağız
55 ler diyelim sen ilk mezuniyet haftanda aldın mı bakem
Aus kaptanım, mezun olduktan sonraki 2 gün kutlama amaçlı biraz yedim aylar önce kendşme söz vermiştim de biraz çok yemişim

Haftaya kesin eksideyim ama bak gör

Pazartesi 9.40 a dahiliye randevumu aldım şimdi benim iseyeceğim tahliller falan neler önceden gidenler beni bi bilgilendirin 6 ayda 20 kilo verdim 2 aydır 2 kiloyu zor verdim ahanda 3 haftadır duraksamadayım
evet ben gittim demir eksikği çıktı şuan ilacımı alıyorum acayipte yiyiorum çok kilo almadım ben daha çok bekliyordum çünkü acayip yedim hele magnumlar havada uçuştu yaniiii .. yani demem o ki demir eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyormuş şimdi bende temmuz 18 gibi gidip tahlil verecem bakam demir yükselmiş miii ? bide d vitamine baktıracam canan karataya göre d vitamini çook önemli kilo vermede...

ama doğru ben en son b12 iğnemi nisanda yaptırdım mart ayında d vitamini ampul hüpletmiştim kendimi güçlü hissediyordum haziran ayında çöktüm resmen...

tüüüü tüüüüüü tüüüü hıııkkkkkk tüüüü maşallahhhhh

Canım benim önce kocaman tebrikler
67.2 fena imiş ... çok iyi gitmiş .
Şimdi tekrar kontrol edeceğim %80 i .
Sen dersen ki , ben bu koşturmaca da liste de olsam da dikkat edemem ... mezun edelim derim .
Ama dersen ki bu koşturmaca da tutsa tutsa beni liste tutar , bekleyelim ..

Evet takımı , takımın derecesini düşünüyorum ama en çokta sizin buradan mutlu ayrılmanızı düşünüyorum

yani ayrılmak derken mezuniyet anlamında , yoksa burdayız

83

o neymiş ablacım yaaa .... akşam içine bi kuzu çevirme girip çıkmış senin haberin yokken ...

selam kizlar
gecen hafta 70.700
bu hafta 69.700
giden 1kilo

dunku menume ilave bi kac parca gogus izgara salata vardi
1 mil leslie yapildi

6 lar goruldu

canım kocaman tebrikleeeer ... Bu hafta sessiz sedasızdın korkuyordum ama süper olmuş ...artıları ne ile gönderdin .

Aman yine sıkı tutalım sedacım , zaten seni kolay yakalamıyorum buralarda

bu da 60 lara gelsinnnnn

Tebrik ederim canım

28 nisan da başladım 7 kilo verdim. 79 dum 72 oldum

Yemeyince de artı çıkıyorum ki listeden çıkmayı liste için istiyorum yoksa diyeti bırakmaya niyetim yok hiç

Yani birden kaçamak diyince hala listede olduğunu hatırlatmak istedim :)
Umutsuz olma .
Listeli ya da listesiz ...kilo kilo ya da gr gr gidecek o kilolar .
Sen bu hafta normal düzende beslenmene ...karbonu fazla tüketmemeye devam et ...
ve lütfeeennnnnnnn spor

Bonusss bonuuusss bonusssss ... tabii ki de bırakmayacaksın ... ama burada duyduklarını da bir kulağından bir kulağından çıkmasın lütfen ...
ben her biriniz için ayrı ayrı dertleniyorum ...
artı çıksanız ... geçmiş menü dosyalarınıza dönüyorum , bu kişiyi bu hafta ne şişirdi diye ...
herkese aynı şekilde destek olmaya çalışıyorum ...
sen hak hukuk bilen kadınsın , laaa kendini düşünmüyorsan beni düşün sözün kısası

Ahahahahahhh sen akşam benim menüyü de gör ... yerim len bugün dedim yok yine yetti .ama cidden aç değilim .

Kısmetse haftalara mıııı ?
70 yoook ..ona küstük bu hafta nasip 69.9 la listeyi açamak

huuuuuuuuuu huuuuuuuuuu
kilo nerde banuuuuuuuuuuuuuu

Eski spor düzenine mutlaka dön .
dediğim gibi o ucundan bakmaları bir bırak .
Bak ben eski menülerime baktım ... onun bunun ucundan bakıyordumm ama kilo azaldıkça diyet biraz daha özen ve değişiklik istiyor .

kaptanım Ausencia çok yoğunum yine,bide başıma stajyer geldi evrak istiyo,nevrim döndü artık,az gittide şimdi fırsat buldum geldim
kilom 56,7
ama hemen çıkıyorum

hadiiii kolay gelsinnnn mücverimmmmm ..... iyi 200 gr. mortinle aynı vermişsiniz ama o yüzdeden geçer seni

kelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Hiç bir şey görecek gözün yoksa benim kiloyu gör bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…