İlk hedefim 68 biraz korumaya alıp metayı dinlendirecem sonra 63 sonrada gizli bir hedefim var bakalım benim meta dayanacak mı :)))))
seninde kutluycaz inşallah ortim, hedef kaç acaba
tebrik ederim canimGünaydıııııın. Bol eksili bir Cuma olsun hepimiz için
Kilo Bildirimi:
Geçen Hafta: 74.3
Bu Hafta: 71.4
Fark: 2.9
Yüzde: 3.9(sanırım)
Canım ilk 3 kilosu ilk hafta gitti, ödemdi zaten. Ondan sonra gram gram. Beğenmem şu yönde , menüler az ona rağmen böyle. E ben ilerde neyi kısıcam sadece su mu içicem. Kafamı kurcalayan o. Eşim gelsin cumadan dahiliyeye gidicez, insülin direncine baktırıcam , ordaki diyetisyene gidip yağ kas ölçümü yaptırırımgayet güzel vermişsin canım, 7 kiloyu beğenmiyor musun
Gel komşu gel bildir bakalım kilocuğunuhu huuuuuu
Maşallah maşallah bu nedir bosssOyyyyyyyy salak kafam
Saraycaaaaaaaaaa dün pc den açıp göz ucu ile bakmıştın jillian six pack nanesine ...level 1 i sık kullanılanlara ekledim ...
Bu sabah telden açtım
Level 2 açmışımmmmoyyy anammmm dün bunları görmemiştim dedim .... bazılarını yalan yok yapamadım derken nihayet level 2 olduğunu çakozladım
Ayyyy .... pertim
2 dk bi duş aldım şimdi kahvaltı hazırlayayım .
Ahu060812 Jillian six pack level 2 kaytarmalı 15 dk
Jillian six pack level 1111:) 35 dk
50 dk spor... Allah bereket versinnnn .
Heee tartı bildirimi spordan önce ...spordan sonra az dinleneyim yine tartılırım
Eki Görüntüle 2017467
Geçen Hafta 57.8
Bu Hafta 55.8
Fark 2 kg.
Yüzde % 3.46
Hadi bakalım ayağımı da sürttüm .
1 saate gelirim
Canım kesinlikle ilaçlarına başla ondan Sonra vermezsen moralini boz o kadar eksiğe yine iyi vermişsinGeçen hafta : 72.5
Bu hafta : 72.1
Fark: 400
Yuzde: 0.55
Ben artık bir şey demiyorum dipteyim
Bütün ponponları hakettin bence maşallah..Günaydıııııın. Bol eksili bir Cuma olsun hepimiz için
Kilo Bildirimi:
Geçen Hafta: 74.3
Bu Hafta: 71.4
Fark: 2.9
Yüzde: 3.9(sanırım)
işin gaitasını çıkarmazlar diye umuyorumkızlar @_SARAYCA_ o sporları bizler hemen yapamayız onlar uzun süre yapıyorlar biz bi anda o video açıp aynısını yapmaya çalışıyoruz vücuda zarar veriyoruz yavaş yavaş yapın Allah korusun bir yerimizi incitirsiniz valla ....
Yapalım yapalım bişeyler ya bana ne oldu anlayamıyorum bayramda bi tıkandıysam tıkanış o tıkanış sanki hiç kilo vermemişim gibi hissediyorum
Hayırlısı olsun be GülistanKız sen bizden zayıf değil misin? Ne aşık atıyon bizim gibi garibanlarlaHemen gidip kilona bakacağım, sen 63lerde hatırlıyorum
o e canım, içerikte verseydin
Efser
Ah ahhh evli canısı olamadım bi türlü..Her yıl gibi bu yıldan da ümitliyim
adammmmmm canım adammmmm kayboldum bennnnn.iş ev cocuklar.fena kuyrugum sıkıştı.Biri desin hele bukelebekolacam nerede tatilde mi ?? Islerimi cok yogun ? Diyeti mi birakti ?? Kac kilo suan merak ediyom bu hatun nerelerdeee????
sagol canim tesekkur ederimTebrik ederim canım
oyyyy oyyyy kolay gelsin canımmm işin çook zor Allah yardımcın olsun kilon ne alemde ?adammmmmm canım adammmmm kayboldum bennnnn.iş ev cocuklar.fena kuyrugum sıkıştı.
dün akşam yorgunluktan koltuga sızmısım.teyakkuza gectim artık yoksa benim bu mesai arkadaslarım hastalarımı alıyorlar.
mini mini minnaksın sen artıkkkk minnaklar yanında dev kalırgeldimmmmmmmmmmmm. ama her an kapı çalıp gidebilirim :)
Eve girerken komşum seslendi benim arabada çalan müziklere bayılıyormuş flashı verdim , aktarınca hem getiririm hem kahveye gelirim dedi ...
Hemen geçmişe döneceğim amaaaaaaaaaaaa
Şunu paylaşmak için içim kıpır kıpır , sabah tartılmıştım da aceleden gir çık gir çık koyamadım .
Spordan sonra .... Rakamın totemine bakEki Görüntüle 2017628
55.5
Kendimle ilgili planlarımı yazacağım biraz sonra ... burda olan varsa gitmesinnnnnn
bir de eşim istemiyor falan filanlar diyordu sanırımYeminle uçacak...
Yahuu hatunn eridi gitti..
Bide bize minnakk diyodu.
Kapakk olsun bize
Aus kaptanım, mezun olduktan sonraki 2 gün kutlama amaçlı biraz yedim aylar önce kendşme söz vermiştim de55 ler diyelimsen ilk mezuniyet haftanda aldın mı bakem
evet ben gittim demir eksikği çıktı şuan ilacımı alıyorum acayipte yiyiorum çok kilo almadım ben daha çok bekliyordum çünkü acayip yedim hele magnumlar havada uçuştu yaniiii .. yani demem o ki demir eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyormuş şimdi bende temmuz 18 gibi gidip tahlil verecem bakam demir yükselmiş miii ? bide d vitamine baktıracam canan karataya göre d vitamini çook önemli kilo vermede...Pazartesi 9.40 a dahiliye randevumu aldım şimdi benim iseyeceğim tahliller falan neler önceden gidenler beni bi bilgilendirin 6 ayda 20 kilo verdim 2 aydır 2 kiloyu zor verdim ahanda 3 haftadır duraksamadayım
tüüüü tüüüüüü tüüüü hıııkkkkkk tüüüü maşallahhhhhgeldimmmmmmmmmmmm. ama her an kapı çalıp gidebilirim :)
Eve girerken komşum seslendi benim arabada çalan müziklere bayılıyormuş flashı verdim , aktarınca hem getiririm hem kahveye gelirim dedi ...
Hemen geçmişe döneceğim amaaaaaaaaaaaa
Şunu paylaşmak için içim kıpır kıpır , sabah tartılmıştım da aceleden gir çık gir çık koyamadım .
Spordan sonra .... Rakamın totemine bakEki Görüntüle 2017628
55.5
Kendimle ilgili planlarımı yazacağım biraz sonra ... burda olan varsa gitmesinnnnnn
Ev bakmaya gidiyorum
gecen hafta 66.5
bu hafta 65.4
Dört günlük basladigimda 67.2idim
Mezuniyeti sana bırakıyorum bu kadar hakkın var ama düzen falan zor ev bakıyoruz annemlerdeyim sabah 8:30 tartıldım anca yazmaya fırsatım oldu
ya aus gece cidden tartıda 83.0 gördüm. Sonra uyuyana kadar ara ara baktım ve inmeye başladı. 81.9 la uyudum ve 1 kilo daha gitmiş sabaha. Öyle korktum ki tüm haftalık emeğim son gün gidecek diye. 83 nedir yahu yuh.
selam kizlar
gecen hafta 70.700
bu hafta 69.700
giden 1kilo
dunku menume ilave bi kac parca gogus izgara salata vardi
1 mil leslie yapildi
6 lar goruldu
Tebrik ederim canım
28 nisan da başladım 7 kilo verdim. 79 dum 72 oldum
Yemeyince de artı çıkıyorum kilisteden çıkmayı liste için istiyorum yoksa diyeti bırakmaya niyetim yok hiç
Tunaydin hayirli cumalar
Kilom 106.4
+200 üm var.
Biraz moral bozuklugu yasiyorum 2 gundur beslenmeye direk yansiyo.
Listeye ogunlere uyamiyorum.
Sicak herseyi yemek istemiyorum saatleri tuttutamiyorum.
Devam etmiycem sanmayin lutfen ugrasicam devam edicem bir duzene giricem ins.
Ausencia haftalik hedefte tekrar aynisini yazarmisin lutfen
Antepia27 her sayfayi takip edemiyorum bu haftaki sonucu yazdiysan gorememis olabilirim kacsin acaba?
öğlen karışık kızlartma tatlı ve çorba vardı hiiiç gidesim olmadı, sabahtan kalan domates salatalık biberimi yedim, kaptanım ben aclıktan zafiyet geçireceğim galiba, hakikaten hiç bir şey yiyesim yok, ne yaptınız bana böyle, bu ben miyim ya inanamıyorum kendime
Ah keşke daha önceden sorsaymışım gönül rahatlığıyla alırım artık çok sağol kuzum. Benimki yağ kas dengesinde çok saçmalıyor öyle böylr değil. O konularda aşağı yukarı tutarlı birşey versin fazla kilo tartımına razıyım ben. Haftasonu alayım bari
Çok teşekkür ederim öyle böyle atlattık çok şükür.
Sağol kaptaniçem, buranın desteğiyle kırdık çok şükür. 70 e ben de çok kırgınım, soyundum dökündüm, tokamı da çıkarttım bana mısın demedi. Bir an saçları kessem 100 gram düşer mi düşüncesi uğramadı değil.Ama önümüzdeki haftalara artık kısmetse. :)
Çok sağol canım
huuuuuuuuuu huuuuuuuuuuhu huuuuuu
Ausencia bi doktor randevusu alayım bi baktırayım değerlerime bide diyetisyen tartısında ölçtüreyim değerlerimi.bu hafta çık dikkat ettim kendi çapımda.ona rağmen bu gidiş niye böyle.ha bide sporuda eskidi gibi yapamadım onunda etkisi var.biranönce eski düzene dönmem lazım
kaptanımAusencia çok yoğunum yine,bide başıma stajyer geldi evrak istiyo,nevrim döndü artık,az gittide şimdi fırsat buldum geldim
kilom 56,7
ama hemen çıkıyorum
adammmmmm canım adammmmm kayboldum bennnnn.iş ev cocuklar.fena kuyrugum sıkıştı.
dün akşam yorgunluktan koltuga sızmısım.teyakkuza gectim artık yoksa benim bu mesai arkadaslarım hastalarımı alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?