Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

harbi motiveyim şeriii ......düş peşimeeeee ...

Hoşgeldin shery kayboldun gittin.
Daha sık gell .
artık bi yerlere gitmem nefscim.
kollarınıza geldim

yettim gaariii ausumm.
ben menü vermezsem siz beni sopalamazsanız olmuyor.
sen bana verip veriştiricen ben içimden ne varki 1 dilim fazla yemişim ki yeaa deyip sana buradan haklısın kaptanicem dicem ama o hatayı yapmicem.
sonra azıcık azıcık da olsa kilolar gidince sana ilanı aşk edicem. falan filan inter milan.

benim olayım buymuş bacım

İnşşalaaaah en kısa zamanda o da olacak kuzum

veeeer veeer çekinme sen 83 görmüş insan evladısın perşembeden .. cumartesiden duyduğumuzdan mı korkacağız
o 83 suya bir anda yüklenmek sonucu olmuştu. Bu kisirdan. Ben sana sayı vermiyim de teminat vereyim. Yok olacak o şişlik. Hatta bugün öldürücü darbeyi indirmeyi planlıyorum ona. Börülce salatası. acayip yarıyor bana o. Ertesi güne 600 700 gram gitmiş uyanıyorum

Zaten ekmeğim küflenmiş yine ekmeksiz ettim kahvaltıyı.

Ausencia çok duygulandım bir iki damla akıtmış da olabilirim Ne de güzel yazmışsın. Ne kadar kalbi güzel insanlar burada. İyi ki gelmişim. Buraya gelmesem hala 80 kiloyla uğraşıyordum. Hepinizi çok seviyorum...
Bu arada Manas destanı gibi yazmışsın yine kaptan. Gözümden kaçmadı

formülü çözmüşsün bacımmmmm....

sen değil bir tek ... bazen acııı acıııı kulaklarımın çınladığını hissediyorum zaten ... ohhhh diyorum sayın bana içinizden sayınnnn az daha yağlarınız erir sayarken

küflü ekmek .... o ekmeği küflendirecek bakterileri eve yollamış olabilirim ,, o kadar tehlikeliyimmmm

Banusum nerde @masumm
Çağırdı çağırdı gelemedim kızı kusturdum mu

bugün balkonundan kahve ile poz atacaktı bize ... uyanmıştır da kim bilir nerde .... izne çıktı ya banu ... bulamıyoruz bazen

Manas dedin bak bu ara arabada sürekli onu dinliyorum , Manas Mola

Canım benim ..biz birlikte güzeliz

Bu gılaboru yu çocuklar vişne suyu zanneden içip yanıma gelip bune diyolar.....

Enişteye içirsene efser vişne suyu yaptım de sana

O akşam fark etmiş benim taze sıkılmış vişne suyum var dolapta onunla karıştırıyorlar büyük kız anne bu peynir suyuyla mı yaptın peynir yemiyoruz diyemi:))))

saol canım desteğin için. evet kilolar yapışıyor üzerimize. ama kurtulacağız inşallah. işe giderken yemeğimi atıştırmalığı yanıma alıyorum zaten. hazırlıksız olursam iyi olmuyor çünkü. daha hafif yemeye çalışacağım. ama tabi arada da o dediklerimi yapacağım. dur bakalım nasıl olacak

evet bonusla konuştuk. olmazsa ben pazartesi perşembe yerine pazar ve çarşamba akşamları yapayım. ayran aşına bakayım. onu hangi gün yaparım bilmiyorum. bir gün de vicdan çorbası yapayım diyorum çünkü.

oysa diyabet hastaları beslenmelerine çok dikkat etmeliler. hayırlısı olsun.

o virüsü hiç duymamıştım. nerden bulaştı ki?

Geçmiş olsun bitanem. Rabbim şifalar versin anneciğine canım. Benim annem de şeker hastası hiç dikkat etmiyor maalesef
yeri geliyor doktorlar diyetisyenler bile diyabet hastalarını yanlış yönlendiriyorlar canım. ekmeği pilavı az ye diyorlar. halbuki kesmeleri gerekli. Rabbim şifa versin.

Günaydın güzellikler

çok geçmiş olsun.

takımca düşelim peşine bence

Teşekkür ederim canım

özlemişimmmmmm beee bunu okumayı ..... bir de kelebekolacam nostalji yaşatsa bize
Ausum bi azimle başladım bakalım.
Sen 50blerdr haftada3 kiloya yakın vermissin ben ne yapam didim.
Yalniz3umarım durgunlugu2asarim.
En büyük moral bozukluğa bu oluyor.
Belki artilari verirken bi sıçrama da takıldığım kilonun altına olur.
Ay tüm umudum bu.
Ilk etapta 71.0 dumduk görmek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…